Şimdi Ara

Boyum 3 senedir aynı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14-15 yaslarında birden boy attım 1.77 oldum.15 yaşımdan beri boyum uzamadı 1cm bile.Şuan 18 yaşındayım ortaokulda benden kısa olanlar ya benım boyuma geldı ya da gectıler benı.Oysaki genetigimiz de iyidir. baba 1.90 anne 1.70 abim 1.82.Yani benim en az 1.85 olmam lazım o da cok kotu beslenırsem vs. 3 senedir de annem deli gibi besler abimle beni. Millet yazı pc basında gecırerek boy uzatıyor biz spora basladık deli gibi spor yapıyoruz uzasın diye.Acaba ortada hormonal bi durum vs. olabılır mı?tam boy atma yıllarımda hiç boy atmamam gercekten cook acayip ve ailemiz de bu kadar uzunken.Şimdi diyeceksiniz ki boyu 1.75 ten kısa olanlar ne yapsın vs. su ankı halıme de sukredıyorum ama anne babamın genetigi katkısıyla daha uzun bır boya sahip olmak varken bu boyda kalmak kafamı cok kurcalıyo.

Sizce doktora vs. gitmeliyi miyim?hoş bu saatten sonra doktora gıtsem nolur gıtmesem nolur hormon ignesi vursa bu yastan sonra çenem , gozum mozum buyur .

Aranızda boyu 2-3 sene sabit kalıp ta sonra birden atan vs. var mı?

• Benimde 7. sınıfta hiç uzamamıştı 8. sınıftan itibaren uzamaya başladı. 16 yaşındayım 8. sınıftan itibaren hiç durmadı uzamam . Şu an 1.82 yim. Geçen sene 1.74-75 lerdeydim. Ama kilo sorunum var, bu sorunu aşarsam daha uzarmıyım acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 11 Temmuz 2012; 2:10:08 >
  • Aynen benimde aynı sorunum var. Doktora gitsek bir yardımı dokunabilir mi acaba ?
  • ben kemik uçlarını kontrole gideceğim bi ara ortopedi bölümüne
  • ortopedi bölümüne mi gitmemiz lazım peki bende düşünüyorum çünkü. 2 sene önce 1.50 boyu olan arkadaşım şimdi benimle aynı boyda 1.75 boyundayım. 2 sene önce neyse halada öyleyim.
  • bendede vardı kemik iğnesi var onu vurdurun gerçekten iyi uzar boyunuz benimki 15 cm uzadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerek46

bendede vardı kemik iğnesi var onu vurdurun gerçekten iyi uzar boyunuz benimki 15 cm uzadı

Biraz acar mısınız konuyu? kaç yasında vurdurudunuz annenınızın babanızın boyu vs.? sizin boyunuz kac yasınız kac?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an 21'im, 18'imden beri boyum 1 cm bile uzamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Benimde 7. sınıfta hiç uzamamıştı 8. sınıftan itibaren uzamaya başladı. 16 yaşındayım 8. sınıftan itibaren hiç durmadı uzamam . Şu an 1.82 yim. Geçen sene 1.74-75 lerdeydim. Ama kilo sorunum var, bu sorunu aşarsam daha uzarmıyım acaba ?

Genelde cevremde kilo verdikten sonra birden boy atan arkadaslarım oldu.Zannediyorum biraz da yer cekımıyle alakalı bı durum.Kilonuz kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

bendede vardı kemik iğnesi var onu vurdurun gerçekten iyi uzar boyunuz benimki 15 cm uzadı

Biraz acar mısınız konuyu? kaç yasında vurdurudunuz annenınızın babanızın boyu vs.? sizin boyunuz kac yasınız kac?

15 yaşındayım ben 1.sınıfa giderken canta yere değerdi 7.sınıfa kadar böyle gitti sınıfta en kısa boyluydum..
    Ama sonra bir dr ye gittik 1 hafta hep gittik sonra bana 2 tane iğne vurdular aralıklarla sonradan gerçekten boyun çok uzadı...şuanda 1.65 şim vurdurmadan önce 1.45 dim...belkide daha kısa

şu anda annedende babamdanda uzunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuran

ortopedi bölümüne mi gitmemiz lazım peki bende düşünüyorum çünkü. 2 sene önce 1.50 boyu olan arkadaşım şimdi benimle aynı boyda 1.75 boyundayım. 2 sene önce neyse halada öyleyim.

Yaş kaç hocam ve anne baba boyu kaç?
  • bende şuan 20 yaşındayım, 16 yaşımdan beri aynı boydayım, hatta kısalmış bile olabilirim 1-2 cm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

15 yaşındayım ben 1.sınıfa giderken canta yere değerdi 7.sınıfa kadar böyle gitti sınıfta en kısa boyluydum..
    Ama sonra bir dr ye gittik 1 hafta hep gittik sonra bana 2 tane iğne vurdular aralıklarla sonradan gerçekten boyun çok uzadı...şuanda 1.65 şim vurdurmadan önce 1.45 dim...belkide daha kısa

şu anda annedende babamdanda uzunum...

Tamam da o igne oyle her onune gelene vurulmuyor ozaman herkes 1.90 larda gezerdi .

• kardeş benim hep uzuyor bende uzamasından şikayetçiyim..18e kadar 2 metre olabilirim..
  • 1 senedir 1.82 yim yaş 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

kardeş benim hep uzuyor bende uzamasından şikayetçiyim..18e kadar 2 metre olabilirim..

Sikayetciysen git bodye basla arkadasm boy uzamasını engelliyecek her turlu hareketı yapıp boyunu belkı sabıt tutabılırsın.sacma bi tavsiye ama denemeye deger
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

2-3 senedir uzamıyorum yaş 18.
    Doktora mı gitsek?

Boy kaç?Ayrıca ne doktoruna gidecegiz ve ozel hastanelerde muayene vs. maliyeti nedir bilen var mı?
  • quote:

bimde hangi reyonda bu aga ?
  • 16-17-18 yaşından sonra kesinlikle boy uzaması olacağını sanmıyorum göğüste kıllanma olduktan sonra uzamaz diyorlar
  • En son lise 15 yaşında uzamıştım , 20 yaşına geldim halen aynı boyum. Sigara'dan oldu sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.