Şimdi Ara

Kaç yaşınıza kadar yaşamak istersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kaç yaşınıza kadar yaşamak istersiniz?

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2008)
Giriş

ben 55-60da gitmeyi isterim ama farketmez artık ne zaman hastalıklar başlarsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangstaLove -- 27 Ağustos 2008; 14:39:47 >

• 60-65
  • Elden ayaktan dusmek istemem sagligimi kaybettigim zaman...
  • ölümden korkan birisi değilim her an ölebilirim geride bıraktıklarım üzülmesin yeter.
  • 80
  • şimdi ölsem yine yeter bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanimhaber_

ölümden korkan birisi değilim her an ölebilirim geride bıraktıklarım üzülmesin yeter.

helal olsun hocam doğru söylüyorsunuz... düşünüyorum da insanın kendi açısından kendi hayatını önemsiz-beş para etmez saymasının avantajları mı fazladır yoksa dezavantajları mı... bir dezavantajını söyleyim, mutlu olan birilerini görürseniz ne durumda nerede olursanız olun çöküyorsunuz tabi hayata karanlık bakıyorsanız... en çok koyanı da bu olsa gerek... kafam güzelken 14 yaşımda kafama sıkmak istemiştim torpidoda silah vardı... keşke sıksaydım
  • Hızlı Yaşa , Genç Öl

Cesedin Yakışıklı Olsun
  • Milli olmadan gitmek istemiyorum .
  • hayatı pek kafama takmamaya çalışıyorum ama takmak gerekiyormuş madem yaşayacağım yaşayacaksam adam gibi yaşamaya çalışıyorum öss yi kazanıp bi meslek sahibi olup çoluk çocuğa karışmak gerek inşallah olur
    quote:

Orjinalden alıntı: GangstaLove

quote:

Orjinalden alıntı: donanimhaber_

ölümden korkan birisi değilim her an ölebilirim geride bıraktıklarım üzülmesin yeter.

helal olsun hocam doğru söylüyorsunuz... düşünüyorum da insanın kendi açısından kendi hayatını önemsiz-beş para etmez saymasının avantajları mı fazladır yoksa dezavantajları mı... bir dezavantajını söyleyim, mutlu olan birilerini görürseniz ne durumda nerede olursanız olun çöküyorsunuz tabi hayata karanlık bakıyorsanız... en çok koyanı da bu olsa gerek... kafam güzelken 14 yaşımda kafama sıkmak istemiştim torpidoda silah vardı... keşke sıksaydım

• Peformans kaybedene kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeFransız

Elden ayaktan dusmek istemem sagligimi kaybettigim zaman...

+1

sağlıkla ilgili bişi sölemedin için +80 yazdım
  • 55-60 arası iyi fazla yaşlanıp hergün bir yerimin ağrısıyla uğraşmak istemem
  • ne çok yaşlı dede olmak isteyen varmış yav 80+lere bakın
  • Avrupa Birliğine girdiğimiz zaman
  • Anne/baba'mı ne zaman kaybedersem...(Allah korusun)
  • Sizleri bilmem ama ben 40 yaşımı görmem O yüzden evlenmek istemiyorum.
  • felç,alzeimer,şizofren olmadığım sürece ölmek istemem sonsuza kadar yaşamak isterim

spor yaparım ama spor yapsamda en fazla 70 yaşına kadar sağlam dururum diye düşünüyorum, 70+ çökmeye başlarım
  • 30 yıl yeter fazlası gereksiz 30 yılda bir insan göreceğini görür, yaşayacağını yaşar zaten.
  • 39.5 içimden geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.