sağlıklı oalrak yaşıyıcaksam 150-160 şimdi bana gülceksiniz hayal kurma diye hayal değil malesefki bilimle takılalar bilir kök hücre çalışmalarrı baya bi ilerledi
Hayat hayat olmaktan çıkıp benim için hastane ya da tedavi süreçleri anlamına gelmeye başladığı zaman.
Artık yeter bu kadar göreceğimi gördüm gitmek istediğim bir yer yok dediğim zaman ölmek isterim. .
Başımda sıkıntı olmasın da ne kadar yaşarsam yaşayayım..
açıkçası hayallerim var, onları gerçekleştirmeden ölmek istemiyorum, ama yine de taktiri ilahi tabi. bende çoğu arkadaşım gibi birilerine yük olmaya başladığım zaman ölmek isterim. kimsenin benim yüzümden sıkıntı çekmesini istemem.
50-55 uygundur. Fazla elden ayaktan düşmeden en güzeli.
Hepimiz bir gün gidecez sevap kazanın. Sevap kazanamıosanız günah işlemeyin
Sagligim yerinde oldugu surece yasamak isterim. Artik 30 mu olur 40 mi olur yoksa 80 mi olur onu bilemiyorum. Ne zaman elden ayaktan dusup yurumekten aciz duruma gelirsem o zamandan sonra yasamak istemem.
Elf olup 400+ yıl yaşamak isterdim
ne kadar yaşamak çok önemli değil bence o yılları nasıl yaşamak önemli
ALLAH ne kadar ömür verirse..
anneciğimin öldüğü gün ben de ölmek isterim
Kaç yaşınıza kadar yaşamak istersiniz?
30
quote:
Orjinalden alıntı: Darthling
Milli olmadan gitmek istemiyorum .
Hayirli Yaşamak Daha Önemlii.........
30 yeter
Elden ayaktan düşmeden, kimseye muhtaç olmadan gideyimde yeter o bana.
Sağlıklı bir şekilde 65-70 arası kafi bence
kıyamet kopana kadar
Annemin babaannesi simdilik 84 gorunuyo cumhuriyet kuruldugu zaman diye ama daha yaslı oldugu kesin.Masaallah hala tarlasına bamya ekiyo ve topluyo.Onun gibi yaasayabilirsem 85-90 arası uygun gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme