KacaGiderim (10. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Brent petroldeki düşüş sebebi ile Dünkü zam iptal edildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hocam merhaba bu konu ile uygulamanızı gördüm ve destek olmak adına iphone 8 telefonuma indirdim. ancak uygulama hiç stabil ve hızlı çalışmıyor, her işlemde kasılıyor ve telefon aşırı ısındı (telefonumda normalde en ufak bir kasılma ve ısınma problemi yok). telefonu bu kadar yoracak bir uygulama olmamalı bence. rastgele indirmiş olduğum bir uygulama olsa doğrudan silerdim. bu sorun çözülürse kendi adıma devamlı kullanacağım iyi bir uygulama olacağını düşünüyorum.
-
Hocam bende de iphone 10 var, dediğiniz gibi kasılma ısınma problemi olmuyor ama iphone 8 bulursam test etmeye çalışacağım. Uygulama network bağlantısı gerektirdiği için bekli network zayıf olduğu yerde ekstra yavaşlık ve ısınma olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Brent petrol düşüşte. Bindirimi iptal ederler mi acep?
-
inşallah ederler, 1 dolar artiyor hemen zam 10 dolar dusuyor 0.0001 tl indirim zaten
-
Motorin zammı iptal edildi.
www.instagram.com
Watch this story by KaçaGiderim on Instagram before it disappears.https://www.instagram.com/stories/kacagiderim/2905444868067305739 -
-
araç seçiminde polo 2021 life göremedim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X