Hocam mobil uygulama indirmeden direkt tarayıcı üzerinden kullanamıyor muyuz? |
KacaGiderim (9. sayfa)

-
-
@kamokaizen hocam hayırlı olsun.
İleriki aşamalarda, eğer bu konuda mevzuatta yasal engeller yoksa, örneğin her haftasonu memleketine araçla giden memurlar, öğretmenler...vs oluyor. Yol ücretini paylaşabilecekleri bir platform oluşturulabilir mi?
Örn: Cuma 17.30da Gaziantepten - Mersine gideceğim. Maliyetim 200 lira,
Dönüşte Pazar akşam 19.00'da geri döneceğim.... gibi
Kişi istek atar ve yol ücretini paylaşmayı teklif eder... tarzı
-
Merhabalar, ne yazık ki web uygulaması şuan için mevcut değil. Ama İleride geliştirmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Blabla uygulaması vardı onun gibi bir özellik olsun istiyorsunuz anladığım kadarı ile.
Anladım. Web uygulaması da olursa bence farklı kişilere de hitap edebilir. Örneğin ben bu gibi uygulamarı web üzerinden daha pratik bulurum. Ama güzel bir uygulamaya benziyor. Teşekkür ederim cevap için.
-
Yapılacaklar listemize ekledim hocam, değerli görüşünüz ve uygulamamızı beğendiğiniz için teşekkür ederim hocam
-
Uygulamamız Güçlü Anadolu gazetesinde bugün paylaşılmıştır. Haberi yapan değerli gazeteci sayın Türkan Çatal Yıldız Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Detaylara linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.gucluanadolugazetesi.com/25-bin-kisiye-ulastik-160702.html/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamokaizen -- 28 Mart 2022; 11:45:53 >
-
Bu geceden itibaren benzin ve motorinde yine zam var. Gecmis olsun!
-
Arkadaş doğru söylüyor. Bu tarz uygulamaları indirmiyorum genelde
Web uygulamasıda ileride geliştirilecektir. Günümüzde mobil telefon kullanım oranı ciddi artış gösterdi. Bu sebep ilk önce mobile sunduk.
-
-
-
-
-
-
-
Dolar baya düşmesine rağmen neden benzinde indirim yapılmıyor?
-
Şaka gibi bir indirim yaptılar ona 0.25 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamokaizen -- 30 Haziran 2022; 8:21:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X