Merhaba 4 tane elektrikçi çözüm bulamadı ! Kafaya taktım bir problemi nasıl çözemezler anlamıyorum. problem; Evime yeni taşındım bulunduğumuz bölgede dağıtım firmasının planlı kesintileri mevcuttur. Eskiden çok fazlaydı şimdi bu ayda 1-2 oluyor. Bugün yine 09:00-17:00 arası elektriği kestiler ve az önce yine elektrik geldi kaçak akım rolesi attı sonra elimle kaldırıyorum sorun bitiyor ama ilk şebekeye elektrik verildiğinde role atıyor ve delirtiyor şehir dışına tatile fln gidemiyoruz aklımız kalıyor. kaçak akım role Markası legrand 40A bütün sigorta kutumda legrand sigortalar taktırdım. Evde çatıma ısı pompası 8 kw cihaz taktırdım bütün beyaz eşyalar sıfır yaz ayında ev tadilattan çıktı elektrik hatları skıntısız dediler cihazlar bozulacak diye ödüm kopuyor. regülatör takalım diyenler var, sigma otomatik kurma ve siigma kaçak akım takalım diyenler var ( ilk başta attığı için tekrar otomatik kursa bir anlam vermiyor çünkü elektrik cihazlara gelip geri gidiyor) sonuç olarak şebekeye elektrik verildiğinde 2 saniye kdr cihazlara elektrik geliyor ve role atıyor elimle kaldırdığımda bir daha atmıyor bu ilk elektrik verildiğinde neden atıyor arkadaş taktım kafaya yeter artık. Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim