Şimdi Ara

Elektrik gidip gelmesinden dolayı Karel Telefon Santrali dış hat meşgul çalma sorununuz çözümü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektrik gidip gelmesinden dolayı Karel Telefon Santrali dış hat meşgul çalma sorununuz çözümü.

Elektrik gidip gelmesinden dolayı Karel Telefon Santrali dış hat meşgul çalma olayını çok araştırdım ve buldum her elektrik gitmesinde bizim telefonumuzu arayanlar meşgul çalıyor bizde dış hat almak istediğimizde sorun yaşıyorduk ama şöyle bir yöntemle sorun çözümlendi,

Telefonu açın (cilent) >aynı anda kapatmadan 87113 890111 890211 >telefonu kapatın>telefonu açın >9'a basın(dış hat alın) sorununuz çözüldü

Not: elektriksel problemler içindir.

Forumda ev/iş telefonu hakkında bölüm bulamadım buraya açtım eğer mesaj yanlış yerdeyse admin arkadaşlar mesajı uygun bölüme taşırsalar sevinirim.

• Hocam bizim santralde de benzer bir sorunvar, santralin yeri değiştirildi ve tabiki değişim esnasında söküldü tamamen ve tekrar bağlandı(kabloları sökülmedi ama elektrik hattı tabiki fişten çıkarılıp takıldı)

bizde de iç hat var! ancak dış hat (9'a bastığımızda) acaba bu yazmış olduğunuz çözüm bizim sorunumuzuda çözermi? farklı bir durum sözkonusumudur? bir bilginizi varmı bukonuda? =)
  • Olayı komple binadan aküyle çözen bi arkadaş vardı bi ara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.