Bildirim
Kaçak iddiacı buldum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Internacional IY 1.5 Alt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bir arkadaşımın mahallede de vardı.abisi oynadı oynadı tutmadı sonunda 150tl tuttu parayı çekmeye gittiğinde kapısına mühür vurulmuştu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siviller baskın yaparken içeride denk gelme durumu da var.
Vala içerisi tıklım tıklım dolu ben girip 2 dk yapıyorum adamlar mac fialn izloyorlar orda
Bu kacak iddaa öyle bişey ki oynadigim cogu kupon geliyordu ben geçen sene her hafta kacaktan tuttururdum adam kapatti iddaa da oynadigim kuponlar gelmiyor lanetlenmiş sanki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kardesm :)
Arkadaşlar slze burdan banko maclar paylaşacağım oynayin hep beraber kazanalım
quote:
Orijinalden alıntı: samet3238
Arkadaşlar slze burdan banko maclar paylaşacağım oynayin hep beraber kazanalım
hocam son 5 kuponum tek maçtan en fazla 2 maçtan yatıyo artık delirdim bugün son olarak 3 oranlı kupon yaptım manchester maçı dakka 90 uzatmada üst oldu sonra gol iptal edildi yine yattı çok moralim bozuk yarın iyi maçlar var mı ? -
Kardesim yarına cok guzel mac var 20 tl at bu maclara ben link atacağım az sonra
http://hizliresim.com/1Y6pJB
-
Kupon paylasa burdan devam ediyorum herkese iyi günlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_103282391/tm.htm
Arkadaşlar maclar tutuyir hepso gördüğünüz gibi 2 kupondaki maclarda tutuyor. 30 tl oynadigim macda sadece real madrid maçı kaldı. 10 kuponda ise malaga mavi şuan tutuyor ama eminim mac sonucuda tutacak yani o kupondada tek mac kaliyor oda nanterre maçı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X