< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 28 Ocak 2021; 17:18:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şanlıurfada ki 'DEHŞET KAZA(Cinayet)' ! (ŞAHIS ve Araç fotoğrafı konuda !)
-
-
Eyvah eyvah çok fena ya. Tüylerim diken diken oldu resmen.
Allah rahmet eylesin gerçekten çok acı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım kadarıyla yaya geçidi değil. Bir de yayalara göre sağ taraftaki ağaçtan dolayı kör noktada kalmışlar.
Tabiki bunlar sürücüyü aklamaz. Fazla hızlı geliyor. Belki normal hızlarda olsa kolayca durabilir, duramasa da kızcağıza daha yavaş çarpardı.
Allah rahmet eylesin, çok acı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 27 Ocak 2021; 16:46:44 >
Çarpan aracın hızı "en az" 150- 160 değilse ben bir şey bilmiyorum.
Kız resmen ışınlandı gökyüzüne oha be.
Valla videoyu izledim bi tuhaf oldum. Hayatını kaybetmiş zaten gencecik kız :(
Allah yakınlarına sabır versin. Maalesef çok kötü bir olay. Biraz daha ilgili makamlar trafik bilinci konusunda adımlar atılmalı, kural ihlallerinin cezaları daha ağır olmalı.
Yolda yarışan iki şoförün de yargılanması ve ciddi cezalar alması lazım. Şehir içi hızlarda bu tarz bir olay yaşanmazdı.
Belediyenin acilen bir yaya geçidi koyması lazım oraya. Yaya geçidi öncesi de yol boyu kasisler...
Işık hızında gelen arabayı görünce kıza kal gelmiş. Yolun ortasında ecelini beklemiş... Allah rahmet eylesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 28 Ocak 2021; 22:31:50 > -
Bence yarışan iki şoförede aynı hızda araba çarptırılması lazim. Yaşarlarsa ceza almasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 24 Mart 2021; 0:56:14 >
Çok yazık çok Memlekette adalet yokki serbest birakilirlar onlarda biliyor bunu ölen öldüğü ile kalıyor
Unutmadan bu tarz tipler ceza almasada Analarina sövdürmekten zevk alirlar
neden yaya geçidi olmayan yerde karşıdan karsıya kosarak gecerki insan veya biraz beklesen ne olur tabi hız kotu birşey ama beklemek daha mantıklı
-
Vuran arabanın hızı en az 100 km ve hiç fren sıkmamış. Kız hatalı bile olsa ÷100 şehiriçinde yarış yapıp yayaya vuran suçludur. Cinayetten yargılanması lazım.
Vuran araç SAĞLAMA yapıyor dikkatlı izleyin,SAĞLAMA yapmasa Kızımız Hayatta olacaktı belki..Bilmiyorum hayatta mı,İnşallah Allah bağışlamıştır..
-
Hız yapmayın arkadaşlar ne şehir içi ne şehir dışı kurtarma şansınız yok -
quote:
Orijinalden alıntı: BackstreetVuran araç SAĞLAMA yapıyor dikkatlı izleyin,SAĞLAMA yapmasa Kızımız Hayatta olacaktı belki..Bilmiyorum hayatta mı,İnşallah Allah bağışlamıştır..
Ne sağlaması ışıktan dip gaz kalkmışlar drag yapıyorlar işte.
Vuran yaratık önündeki adamı sağlar sağlamaz kıza çarpıyor,arkasında 10 metre daha gitse kıza birşey olmayacaktı.Ne zaman adam olupta şu trafikte adam gibi araba kullanmayı öğreneceğiz acaba
Şöförün suçu büyük ona sözüm yok lakin malesef yayalardada suç var kesinlikle kontrolsüz yola atlıyorlar özellikle kızcağız öndeki davar yola atlayınca refleks olarak yola atlıyor şöför nekadar suçlu ise önden yola atlayıp kızı orda bırakan adamda. Suçlu bence kız refleks olarak yola atlamış malesef ve arabayı karşısında görünce donup kalmış çok acı bir durum Allah ailesine sabır verisin inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörülerNe sağlaması ışıktan dip gaz kalkmışlar drag yapıyorlar işte.
Alıntıları GösterSagliyor araci gormuyormusun? Iyi izle..Aslinda arkada ki arac sagliyor gecmek icin...
Şu caddede şu hız nedir ya, kızcağız da yanındaki erkek karşıya koşmaya başladı diye arkasından gidiyor beklesene kızım ne gerek vardı ya...
öndeki adam koşmaya başlayınca bende koşarım sandı , çok kötü çoook
Çarpan aracın hızı "en az" 150- 160 değilse ben bir şey bilmiyorum.
Kız resmen ışınlandı gökyüzüne oha be. Valla videoyu izledim bi tuhaf oldum. Hayatını kaybetmiş zaten gencecik kız :( |
Çok yazık çok Memlekette adalet yokki serbest birakilirlar onlarda biliyor bunu ölen öldüğü ile kalıyor
Unutmadan bu tarz tipler ceza almasada Analarina sövdürmekten zevk alirlar |
Anladım kadarıyla yaya geçidi değil. Bir de yayalara göre sağ taraftaki ağaçtan dolayı kör noktada kalmışlar.
Tabiki bunlar sürücüyü aklamaz. Fazla hızlı geliyor. Belki normal hızlarda olsa kolayca durabilir, duramasa da kızcağıza daha yavaş çarpardı. Allah rahmet eylesin, çok acı. |
Eyvah eyvah çok fena ya. Tüylerim diken diken oldu resmen.
Allah rahmet eylesin gerçekten çok acı. |
Bence yarışan iki şoförede aynı hızda araba çarptırılması lazim. Yaşarlarsa ceza almasınlar.
|
Vuran arabanın hızı en az 100 km ve hiç fren sıkmamış. Kız hatalı bile olsa ÷100 şehiriçinde yarış yapıp yayaya vuran suçludur. Cinayetten yargılanması lazım.
|
ah be güzel kızım ne vardı acele etmesen, yola iyice bakarak, gelen araç var mı diye kontrol ederek geçeydin keşke. ama ne desek boş. ecel gelmiş bir kere. o 150 km/h hızla giden şerefsize ise hiçbir şey olmaz, 3-4 ay yatar sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılır. bu olayda bana göre; %60 şerefsiz şöför, %40 da rahmetli kızımız suçlu. |
Bu adamın ömür boyu müebet yemesi lazım kazanın bedelini ödemeli, zaten tipinde hayır yok |
Terörist,
Böylelerinin soyu başta olmak üzere topunun mal varlığına el konulup yıllarca hapis yemesi lazım. Ama bilin bakalım burası neresi? |
Benzer içerikler
- citroen güncelleme uygulaması
- yağ yakan motora hangi yağ konur
- kiralık kış lastiği
- veka aks yorumları
- istanbul antalya yol güzergahı
- volvo elektrikli jeep
- byd modelleri
- taigo bagaj hacmi
- uçan araba fiyatları
- opel mokka elektrikli yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X