Şimdi Ara

Şanlıurfada ki 'DEHŞET KAZA(Cinayet)' ! (ŞAHIS ve Araç fotoğrafı konuda !) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şehir içinde hız yapanların cezası daha ağır olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki Urfa'da ne yolda yürümesini bilen var ne de araba kullanmasını bilen var. Yaklaşık 2-3 senedir Urfa'da yaşıyorum. Hayatım boyunca görmediğim kazaları burda gördüm. Yollar hayvan leşi kaynıyor. Cidden çok kötü

• ah be güzel kızım ne vardı acele etmesen, yola iyice bakarak, gelen araç var mı diye kontrol ederek geçeydin keşke. ama ne desek boş. ecel gelmiş bir kere.

o 150 km/h hızla giden şerefsize ise hiçbir şey olmaz, 3-4 ay yatar sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılır. bu olayda bana göre; %60 şerefsiz şöför, %40 da rahmetli kızımız suçlu.

• Yayanın hatası, araçların çok hızlı geldiğini düşünememesi ve onlar gelene kadar ben geçerim düşüncesiyle karşıya geçmeye çalışması bence.

Aracın ortalama 150km/h ile geldiğini düşünürsek saniyede hemen hemen 40 metre yol alabilen bir cismin kaç saniye sonra sizin bulunduğunuz noktada olduğunu hesaplamak zor olur.

Araç fiyatlarının yüksek olmasına çoğu zaman isyan ediyoruz belki ama araç fiyatları yurt dışındaki gibi olsa 1.6 turbo araçlarla şehir içinde bunları yapanlar 4.0-5.0 motorlu araçlarla neler yaparlar bir düşünün bakalım.

Son olarak sürücü kesinlikle kasten adam öldürme suçundan yargılanmalı.

• arkadaşlar benzer bi kaza sonucu yeğenimizi kaybettim 5-6 sene önce. Malesef sürücü hiçbir ceza almadı. Bu da aynı olacak..

• Zengin veletler 1 2 sene yatarsa yattığıyla , ölen öldüğüyle , bizlerde adalete hukuk sistemimize sövdüğümüzle kalırız.
  • Şahısın kimliği tespit edilmiş. Aracı da BMW. Konuya ilk mesaja eklenmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yola atlayan eleman yola atlamasa o kızda atlamazdı.Birde koşarak geçiyor. Kız biraz geç davranıp yavaş kalınca olanlar oluyor.

Demek ki önde ki eleman araçların hızlı geldigini görüyor ve hızlıca koşup geçmek istiyor.

Büyükçekmece silivri arasında E5 üstünde üst geçit olmasına ragmen hala e5 kullananlar var.Abartmıyorum üst geçidin dibinden geçenler var.

Araç sürücüleri suçsuz demiyorum ama bu yola atlayan elemanda çok masum degil.Beklemek bu kadar mı zor? bildigin kızın ölümüne sebep oldu.

Bu tarz tofaş>civic>bmv sahipleri hep aynı.En basitinde araçlarına ses sistemi döşetip egzos yaptırıp insanları rahatsız eder.Birde otomobil test edenlerin payı var. Bu aracın sesi çıkmıyor,gitmiyor,yanlamıyor,esp kapanmıyor diye diye nasıl birkitle yarattılar.

Nasıl uyuyacak o otomobil sürücüsü. Kız son anda durup kalıyor bildigin ölüme bakar gibi.

İlk yola atlayan elaman da acaba nasıl uyuyacak? Araç sahipleri de uzun süre yatmaz.

Olan kızcagıza oldu üzücü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 28 Ocak 2021; 17:39:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.