ulan bir kediye köpeğe çarpacağım diye aklım çıkıyor, bu dalyapraklar şehrin göbeğinde yarışıyor. gencecik yaşında ölüp gitti kızcağız. Allah anne babasına sabır versin. sen okut, büyüt şerefsizin biri zevk için yarışırken gelsin evladına son sürat çarpsın. zengin bir şeye benziyor, çok ceza almaz. |
Şanlıurfada ki 'DEHŞET KAZA(Cinayet)' ! (ŞAHIS ve Araç fotoğrafı konuda !) (5. sayfa)
-
-
İfadesi alındıktan sonra yurtdışı yasağı getirilerek serbest kalacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar kasis sevmesem de bu ülkede kasisler şart. Hem de dağ gibi olanlarından. Şuana kadar izlediğim kazalarda yayayı bu denli ileri fırlatan bir çarpışma görmemiştim.
-
nasil da yarisiyo pic, bi anda saga kirip makaslicak aklinca.. gördü ebesininkini
-
Bu kaza aklıma Hızla gidip bir bayana çarpıp öldüren suçlu olduğu halde elini kolunu sallayarak dolaşıp sonra öldürdüğü kadının ailesine arabanın masrafları için dava açıp kazanan o olay geldi insanin vicdanı kabul etmiyor bu olayları -
50 kmh yazan yerde 60 ile gidene yaz 5000 TL bak bakalım bir daha insanlar ölüyor mu? Herkes nasıl yola geliyor. Vatandaşlar yola gelmiyorsa devlet olarak yola getireceksin. Bak apaçiler almanyada yapabiliyor mu bunları? YApsın bakalım bir daha gün yüzü görebilir mi? Bir daha ehliyetine kavuşabilir mi?
YArış yapmak isteyen pistlere gidebilir. İnsanların yürüdüğü yolda yarış yapamazsın kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 30 Ocak 2021; 15:45:5 > -
Seçim dönemlerinde
Yerel de , siyasi partileri kim koşturuyor
Biraz beynimizi yorarsak özellikle son yıllarda enteresan şekilde bu kadar da değil denilecek suçlardan 3-5 ayda çıkılmasına ben artık şaşırmıyorum
Sen ben işe gidip çalışırken birileri siyasi partileri koşturuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 30 Ocak 2021; 15:50:55 > -
nedir şehir içinde bu hız? Yarış yapıyorlar yetmiyormuş gibi.
-
Serbest bırakılır. Ölen öldüğüyle kalır. Sonra biz 85le radara düşüp ceza öderiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: AzstekAraç fiyatlarını buraya nasıl bağladın ya? Ben de turistleri gezdiren taksiciler bağlayayım olaya bari
Alıntıları Gösteraraç fiyatları düşük alım gücû yüksek olsa bôyle berduş tayfa daha güçlü araçlara erişebilecekler.
bu zıp zıpın altına 5.0 mustang versen orada 200 de yapardı demek istediğim buydu.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_@vortex35 70-80le giderken bile yayaya carpsan o kuvvete dayanamaz. Arac fiyatlarini ovuyorsun ya hakikaten yazik sana. Maganda olmak isteyen 2 TL ye mermi alip onla bile oluyor.
Arac fiyatlarini ovmedim sanki piyasayi ben yukseltmisim gibi tepki vermenize gerek yok sakin olun.
fiyatlar yuksek olmasa bu zıp zıp 1.6 3 serisi yerine 5.0 mustang alabilseydi aynı yerde 200 de yapmayı zorlardı. Sadece yayaya vurduğuyla kalmaz sağda solda ne varsa çarpa çarpa ilerlerdi.
Hocam piyasadaki her araba 120 130 yapıyor, bizim ülkenin sorunu eğitim. Siz yeterli bir eğitim ve bilince sahipseniz zaten arabanız 300 bassa bile o mevkide o hızla gidilmeyeceğini bilirsiniz. Mesela her duran otobüs, servis gibi önü arkadaki otomobil tarafından görülmeyen büyük araçlarda yanından mutlaka yavaşlayarak geçerim. Haberlerde sıkça gördüğümüz üzere çocuklar fırlayabiliyor ya da herhangi bir yaya otobüsten inip hiç bakmadan karşıya geçebiliyor. Ama bu konuya bahsi geçen gereksizler işte böyle gaz pedalına sonuna kadar basar.
Katil!
Cok fena coook
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 30 Ocak 2021; 18:10:12 > -
Urfanın en zengin en kalabalık baş AKP li ailelerinden biri badıllı sülalesi. Kesin 1-2 sene temsili ceza alır çıkar.
Bu mesaj burada dursun dava sonrası hortlatırım. -
Allah rahmet eylesin gerçekten çok acı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
Vuran arabanın hızı en az 100 km ve hiç fren sıkmamış. Kız hatalı bile olsa ÷100 şehiriçinde yarış yapıp yayaya vuran suçludur. Cinayetten yargılanması lazım.Vuranı savunmak gibi olmasın ama (şehir içinde o kadar hız yapması başlı başına bir suç zaten) hem akşam hem de yaya geçidi yok, akşam yayaları fark etmek çok zor. Özellikle koyu kıyafetler giyenleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 30 Ocak 2021; 23:36:14 > -
Kim ne gördü hocam olan kızcağıza oldu bu ite verilecek hamgimceza kızcağızı geri getirecek kendileri geberip yokolsa gram içim acımaz ama olan masumlara oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X