Şimdi Ara

kaçak sigara almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: claude

ankarada bilen biri bana pm atsın, aylık 300 lira bayılmaktan yoruldum cüaraya

En çok tercih edilenleri sor adama birer paket al yada açıkta varsa onlardan al. Denemeden karton karton alıyım deme (benim gibi).

Son zamlardan sonra malbora lighttan kaçak sigaraya geçmek istedim. Gerçekten içemedim resmen o anlamadıgım zehiri gere gere yutmuş gibi oldum, tütün çok agır ve içilesi değil.
    Kokusu hem sana hem karşındakine rahatsızlık verecek boyutta. Yemekten sonra bile tat alamıyorsun bu illetten. Özendirici gibi konuşmuyorum her para verdiğimde içim acıyor. Slimler bir nebze içiliyor denemiştim fena değil. Mavi viceroy kısa kullanıyorum (6tl) şu an en iyi kaçaktan 100 kat iyidir abartısız. 8 yıldır kullanıyorum.

Tek iyi yönü bir haftada sigaradan soğutur böylece bırakmış olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Pkk kaçırıyor o sigaraları.
    Her sigara mehmetçiğe atılan kurşun, meydanda patlayan bomba veya gençlerin elindeki uyuşturucudur

Ha amerika ha pkk, sıkıntı yok.

kim söylüyor onu :) pkk falan kaçırmıyor doğudaki vatandaş gidip getiriyor. buralarda 5 metre yürürsün 3 satıcı çıkar karşına
  • bulabilsem bende alırdım kaçak sigara.
    ne bu lan 7-8 lira ödemekten canım çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii yasak Joe..... Ama bilirsin ki buralarda bir laf vardır Joe ; ''Yasaklar Çiğnenmek içindir.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triple Seven

quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

quote:

quote:

Sakarya'da Pidematik var bi tane,oranın solunda bi dükkan var dışarıdan bakınca gözlük falan satıyor gibi ama içeri girince kaçak sigaraları sandık gibi bir şeyin içinde göreceksin

@claude

Neredeymiş o yahu. Katlı pazarın altındaki oyuncakçıyı biliyorum ben. Tarif alabilir miyim :D

Ankara-sakarya caddesinden bahsediyorum hocam,yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem kusura bakmayın.

Ben de diyorum pidematik Sakarya ne alaka neyse sağ olun.

adapazarında hepsi oyuncakçı kılığında zaten bir sürü var

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakarya'da Pidematik var bi tane,oranın solunda bi dükkan var dışarıdan bakınca gözlük falan satıyor gibi ama içeri girince kaçak sigaraları sandık gibi bir şeyin içinde göreceksin

@claude

Neredeymiş o yahu. Katlı pazarın altındaki oyuncakçıyı biliyorum ben. Tarif alabilir miyim :D

Ankara-sakarya caddesinden bahsediyorum hocam,yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem kusura bakmayın.

Aynen bir gittik arkadaşlarla adam bir yere gitmiş dışarıda kuyruk oldu. Yaşlı teyzeler amcalar falan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

quote:

quote:

quote:

quote:

@claude

Aynen bir gittik arkadaşlarla adam bir yere gitmiş dışarıda kuyruk oldu. Yaşlı teyzeler amcalar falan.

• Eskişehirde satan biyer bilen varsa pmlesin.
  • quote:

quote:

@claude

dediğin yere uğradım bugün, davidoff süper. bildiğimizin sadece bandrolsüz ve yazısız olanı. tekrar sağol sayende cebimiz rahatladı

Vişne renginde olan paketten aldım ben, o kadar kötü geldi ki bana hala sövüyorum.
    tl
    Gürcü LM'si güzel. Ara sıra duty free Kent,Parliament geliyor onları kaçırma. 5 TL'ye İsviçre'den gelen Kent içmek müthiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Pkk kaçırıyor o sigaraları.
    Her sigara mehmetçiğe atılan kurşun, meydanda patlayan bomba veya gençlerin elindeki uyuşturucudur

+1
  • 'KAÇAK' sigara 'YASAK' mı
  • yassah gardaşım yassah
  • United diye amerikan sigarası var onu içiyorum. 3 tl bulgardan geliyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

@claude

dediğin yere uğradım bugün, davidoff süper. bildiğimizin sadece bandrolsüz ve yazısız olanı. tekrar sağol sayende cebimiz rahatladı

Vişne renginde olan paketten aldım ben, o kadar kötü geldi ki bana hala sövüyorum.
    tl
    Gürcü LM'si güzel. Ara sıra duty free Kent,Parliament geliyor onları kaçırma. 5 TL'ye İsviçre'den gelen Kent içmek müthiş

o vişne renk paketten bahsediyorum, önceden orjinalini içmişliğim var bu da birebir aynı, güzel geldi bana. ama parlakment falan yoktu olsa deneyecektim.

Prestige falan alma gerisi içilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

Geçen 2 karton prestige aldım 50 lira verdim 20 tane işte

Burda paketini 2 liraya iciyor babam. Ama keske icmese..

• Victory var fena değil. F/p oranı yüksek. Prestij gibi değil yani.
  • eskişehirde kaçak sigara satan veya yerini bilen varsa özel pm atsın bana illallah geldi hergün 2 paket alıyom.
  • quote:

quote:

quote:

@claude

annem hep ordan alıyor

• bu sigaraların çoğu avrupada üretilip yurda sokuluyor.
    kaçakçılık genelde doğulu insanlar tarafından yapılsa da bu işten pkk kazançlıdır diyemeyiz.
    kaçak sigara işi bugün değil çok eskiden beri yapılırdı. ne zaman devlet sigaraya zamı bastı birden ortaya kaçak sigara mevzusunun pkk ya yardım olduğu çıktı. madem öyleydi bunu neden önceden söylemediniz.
    kısaca pkk için olanca imtiyazı tanıyan devletimiz işine gelmediği yerlerde bu tür yollara başvuruyor gibime geliyor.
    elbette sigara içmeyin, bırakın ancak tiryakisi olan bırakamıyor, adam olabildiğince bu illete az para harcamak istiyor ve kaçağa yöneliyor. madem ki gerçekten de kaçak sigaranın parası pkk ya gidiyorsa sigara fiyatlarını düşürsünlerde gitmesin.
    EDIT: Devlet kaçakçılığı önlemekten acizse, vatandaşı kaçak sigara almayın parası pkk ya gidiyor demesi de bir acizliktir. o kadar emniyetin, istihbaratın tırlarla sokulan sigaraların ülkeye girişini engelleyemiyorsa zaten başta kaybetmişiz dahası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _flintstone -- 14 Temmuz 2013; 4:35:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.