Şimdi Ara

kaçak sigara almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• benim bildiğim almak değil satmak suç
  • burda 12 lik bebeler satıyor. suriyeli çocuklar. zabıtalar hiç dokunmaz bu arada. ekmek parası kazanıyorlar diye tahmin ediyorum.
  • almak yasak değil içmek yasak hadi onu yaptın dumanı geri dışarıya vermek de yasak hadi onu da yaptın onun zehriyle ölmek de yasak
  • yasağın dışında o sigaraların paralarının kimlere gittiğini biliyorusunuz sanırım
  • bi kısmın görüşüne göre sigara zamları insanları özellikle kaçak sigaraya yöneltmek için yapılmış ve bundan bildiğiniz üzere terörist grupların yanında ülkenin başındaki siyasetçi denen kuklalar besleniyormuş diye duydum. ben demiyorum sadece duydum (: ayrıca yapılan zamlardan fazladan hazineye ve örtülü ödenekten bilmediğimiz yerlere giden parada oturdugumuz odalara sığdırılamayacak kadar çokmuş (: sonuç olarak ben sigara kullanmasamda kullanan arkadaşarım zamlardan sonra yarısı kaçağa başladılar ilgilelere duyrulur (:
  • Pkk kaçırıyor o sigaraları.
    Her sigara mehmetçiğe atılan kurşun, meydanda patlayan bomba veya gençlerin elindeki uyuşturucudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değil
  • Geçen 2 karton prestige aldım 50 lira verdim 20 tane işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mithrandir

yasak mı beyler ?

pipodan sigaraya mı geçtin
  • değil ama isminin neden kaçak olarak anıldığı hala bilinmiyor
  • http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/04/20130411-1.htm

Kullanmak amaçlı alımlarda(Mantıklı ispat gerektirir) ceza yok ama satıcılara daha ağır cezalar geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya'da Pidematik var bi tane,oranın solunda bi dükkan var dışarıdan bakınca gözlük falan satıyor gibi ama içeri girince kaçak sigaraları sandık gibi bir şeyin içinde göreceksin

@claude
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Sakarya'da Pidematik var bi tane,oranın solunda bi dükkan var dışarıdan bakınca gözlük falan satıyor gibi ama içeri girince kaçak sigaraları sandık gibi bir şeyin içinde göreceksin

@claude

Neredeymiş o yahu. Katlı pazarın altındaki oyuncakçıyı biliyorum ben. Tarif alabilir miyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Pkk kaçırıyor o sigaraları.
    Her sigara mehmetçiğe atılan kurşun, meydanda patlayan bomba veya gençlerin elindeki uyuşturucudur

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triple Seven

quote:

Sakarya'da Pidematik var bi tane,oranın solunda bi dükkan var dışarıdan bakınca gözlük falan satıyor gibi ama içeri girince kaçak sigaraları sandık gibi bir şeyin içinde göreceksin

@claude

Neredeymiş o yahu. Katlı pazarın altındaki oyuncakçıyı biliyorum ben. Tarif alabilir miyim :D

Ankara-sakarya caddesinden bahsediyorum hocam,yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Triple Seven

quote:

@claude

Ankara-sakarya caddesinden bahsediyorum hocam,yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem kusura bakmayın.

Ben de diyorum pidematik Sakarya ne alaka neyse sağ olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

quote:

Orijinalden alıntı: The Mithrandir

yasak mı beyler ?

pipodan sigaraya mı geçtin

ne yapsın adam,Gondor bir maaş bile bağlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Pkk kaçırıyor o sigaraları.

Ha amerika ha pkk, sıkıntı yok.
  • Kaçak içmiyorum ama param olmasa kaçak içerdim.
    Gerçi yine para yok ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.