Şimdi Ara

yurtdışından alkol ve sigara getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: scorpion4201 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakında yurtdışına gidicem. sizce alkolsigara mı getirmeliyim. alkol getir derseniz neyde daha çok Kâr yapabilirim. fikirlerinizi alıyım.

• Absinthe karlıdır
    3 şişe valizde, 3 şişe de kabinde getirebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Kıbrıs'tan 14 litre içki getirdik 2 kişi. 8 karton da sigara.
    Edit:
    2 litre absolut özel kutuda 25,50€
    1 litre olmeca gold 24,50€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 15 Haziran 2014; 23:39:18 >
  • Biz türkiyeden getiriyoruz sende burdan orayami götüreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Biz türkiyeden getiriyoruz sende burdan orayami götüreceksin

hayır yurtdışından Türkiye'ye getiricem
  • ben yurt disindayim güzel kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

ben yurt disindayim güzel kardesim

o zama neden türkiyeden getiriyosunuz ki alkolü. orada daha ucuzdur muhtemelen. tabi hangi ülkedesiniz onu bilememde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limiti nedir bunun tam olarak bilen var mı?
  • siz buraya biz canim türkiyeme özlem duyuyoruz
  • Ingrid I kullanıcısına yanıt
    Dostum normalde limiti 3litreye 3 karton sigaradır. Fakat pek kontrol edilmediğinden üstteki mesajımda da kaç litre getirdiğimi yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Dostum normalde limiti 3litreye 3 karton sigaradır. Fakat pek kontrol edilmediğinden üstteki mesajımda da kaç litre getirdiğimi yazmışım.

Duyduğuma göre KKTC'den gelenlerin eşyalarına çok dikkat ediliyormuş nasıl geçirdiniz
    Dostum gece 2 civarıydı havaalanına indiğimizde. Valizleri bekledik dolandık derken KKTC'den gelen yolcular çoktan gitmişti bile. Zaten bizim valizler çok dolu değildi poşetlerin yarısını valizlere attık. 1 poşetide sırt çantama soktum(2litre absolut ) Valizler için de el arabası almıştım zaten elde 1 poşet gözüküyordu kimse kafasını bile çevirmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Dostum gece 2 civarıydı havaalanına indiğimizde. Valizleri bekledik dolandık derken KKTC'den gelen yolcular çoktan gitmişti bile. Zaten bizim valizler çok dolu değildi poşetlerin yarısını valizlere attık. 1 poşetide sırt çantama soktum(2litre absolut ) Valizler için de el arabası almıştım zaten elde 1 poşet gözüküyordu kimse kafasını bile çevirmedi.

Bu yıl ben de gideceğim bakalım, yakalatmasak iyi

Dostum çok panik gözükme sağa sola bakma en sağdan memurların olmadığı kısımdan yürü sıkıntı olmaz. Ben de Eylül'de üniversite için gidiyorum. Gazimağusa'ya.
  • Daha yeni varşovadan getirdim. %35 üstü alkol içeren içkiler TOPLAM 1litre, %35 üstü 2 litre toplam 3 litre getirebilirsiniz. Nerende tasırsan tası. İster valiz ister elde toplam 3.

Yanlıs bilgilendirmeyin milleti çöp oluyo o alkoller.

Elimde 3lü kutusunda herbiri farklı tatta special edition absinthe var. Detayları pm yoluyla iletirim. Toplamı 550ml civarı Varşovadan getirdim. Ankaradan satıyorum ilgilenen pm atsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.