Bildirim
yurtdışından alkol ve sigara getirme
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Absinthe karlıdır
3 şişe valizde, 3 şişe de kabinde getirebilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıbrıs'tan 14 litre içki getirdik 2 kişi. 8 karton da sigara.
Edit:
2 litre absolut özel kutuda 25,50€
1 litre olmeca gold 24,50€
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 15 Haziran 2014; 23:39:18 > -
Biz türkiyeden getiriyoruz sende burdan orayami götüreceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
Biz türkiyeden getiriyoruz sende burdan orayami götüreceksin
hayır yurtdışından Türkiye'ye getiricem -
ben yurt disindayim güzel kardesim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: godzilla34
ben yurt disindayim güzel kardesim
o zama neden türkiyeden getiriyosunuz ki alkolü. orada daha ucuzdur muhtemelen. tabi hangi ülkedesiniz onu bilememde. -
Limiti nedir bunun tam olarak bilen var mı? -
siz buraya biz canim türkiyeme özlem duyuyoruz -
Dostum normalde limiti 3litreye 3 karton sigaradır. Fakat pek kontrol edilmediğinden üstteki mesajımda da kaç litre getirdiğimi yazmışım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Dostum normalde limiti 3litreye 3 karton sigaradır. Fakat pek kontrol edilmediğinden üstteki mesajımda da kaç litre getirdiğimi yazmışım.
Duyduğuma göre KKTC'den gelenlerin eşyalarına çok dikkat ediliyormuş nasıl geçirdiniz -
Dostum gece 2 civarıydı havaalanına indiğimizde. Valizleri bekledik dolandık derken KKTC'den gelen yolcular çoktan gitmişti bile. Zaten bizim valizler çok dolu değildi poşetlerin yarısını valizlere attık. 1 poşetide sırt çantama soktum(2litre absolut ) Valizler için de el arabası almıştım zaten elde 1 poşet gözüküyordu kimse kafasını bile çevirmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Dostum gece 2 civarıydı havaalanına indiğimizde. Valizleri bekledik dolandık derken KKTC'den gelen yolcular çoktan gitmişti bile. Zaten bizim valizler çok dolu değildi poşetlerin yarısını valizlere attık. 1 poşetide sırt çantama soktum(2litre absolut ) Valizler için de el arabası almıştım zaten elde 1 poşet gözüküyordu kimse kafasını bile çevirmedi.
Bu yıl ben de gideceğim bakalım, yakalatmasak iyi
-
Dostum çok panik gözükme sağa sola bakma en sağdan memurların olmadığı kısımdan yürü sıkıntı olmaz. Ben de Eylül'de üniversite için gidiyorum. Gazimağusa'ya. -
Daha yeni varşovadan getirdim. %35 üstü alkol içeren içkiler TOPLAM 1litre, %35 üstü 2 litre toplam 3 litre getirebilirsiniz. Nerende tasırsan tası. İster valiz ister elde toplam 3.
Yanlıs bilgilendirmeyin milleti çöp oluyo o alkoller.
Elimde 3lü kutusunda herbiri farklı tatta special edition absinthe var. Detayları pm yoluyla iletirim. Toplamı 550ml civarı Varşovadan getirdim. Ankaradan satıyorum ilgilenen pm atsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X