Şimdi Ara

Kaçakçılığa Laf Ediyoruz Ama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmztly

4 harfli etnik çöplük sadece vergi kaçırmıyor. Uyuşturucu, kalpazanlık, silah kaçakçılığı, ensest ilişki, zoofili, pedofili, tecavüz, gasp, hırsızlık, cinayet, berdel ve buna benzer birçok pisliğe bulaşmış durumda iken Türkler'in sadece böyle birşey yapması çok da elzem birşey değil kanımca. Zira, bahsi geçen etnik unsurun elektrik faturası bile suçu olmayan Türk'e yansıyor.

Bir ırkçının at gözlüğü ve sığ düşünceleri. Biz çok mu düzgünüz? Türklerin sadece bu işlere bulaşmış olmasıymış Uyuşturucu Trakya'dan da kaçırılmıyor mu? Silah kaçakçılığını devlet kendi eliyle yapmıyor mu? Zoofili'yi İç Anadolu'nun kırsalını arabayla gezerken hava karanlıksa her dağ başında bir çobanın yaptığını görebilirsin. Pedofili desen Yargıtay'ın çıkartmaya çalıştığı çocuk tecavüzcüsüyle evlenirse ceza düşer yasasına bir bak istersen. Özellikle İç Anadolu ve Karadeniz'e bakarsan zorla evlendirmeler bu bölgelerde de hat safhada. Tecavüz desen 2009-2011 yılları arasında işlenen 29 bin tecavüzün hepsi mi Doğu'da işlendi? Barış gelinine Doğu da mı tecavüz edilip öldürüldü? İki Japon turiste Doğu da mı tecavüz edilip öldürüldü? Laflarına bakan Türklerin de bir çoğu bu işleri yapmıyormuş zanneder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Kaçakçılığa Laf Ediyoruz Ama

Edit:Bizim kaçırdıgımız uc kurusmu battı sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawliett -- 6 Şubat 2014; 13:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khayyam

quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

quote:

kaçak kullanmıyorum iyi oldu vurdular kaçakçıları

Hukuk devleti suç işleyen vatandaşını yakalar, yargılar ve kanunlar çerçevesinde onu cezalandırır. Bombalamaz. 34 kişinin kafasına bomba yağdırmaz. O 34 kişinin kaçırdığının yüzbinlerce katını malum kişiler ayakkabı kutusunda saklıyor. Bırak kafasına bomba yağdırmayı hakim karşısına bile çıkaramıyoruz. Buna sesi çıkmayan hatta şakşaklayan vatandaşların bu katliama iyi oldu demesi ne kadar ironik.

askeri bölgeye girersen gayette bombalar.
    ses çıkarmayıp şakşakladığımı nerden biliyorsun ?bu ayakkabı kutusunun sahipleri 100.000 tl vermedimi kaçakçıların ailesine.
    şehit statüsü verdiler hatta

Karadeniz'de kadın ve bavul kaçakçılığı yapanların, Trakya'da Yunanistan'dan, Bulgaristan'dan kaçakçılık yapanların kafasına bomba yağıyor, çocuklarının parçalarını poşetlerle topluyorlarda bizim mi haberimiz yok? Ayrıca bu ayakkabı kutucuların ne dediğini söyleyeyim sana:
    Hüseyin Çelik: "Uludere bir operasyon kazasıdır"
    Başbakan Erdoğan: "Genelkurmay Başkanı ve komuta kademesine bu konudaki hassasiyeti nedeniyle medyaya rağmen teşekkür ediyorum"
    Bülent Arınç: "Uludere'de kasıt yok"
    Başbakan Erdoğan: "Roboski katliamını gündemde tutanlar terör örgütü ve uzantılarıdır."
    İhsan Şener: "Olayda kasıt yok ancak zincirleme hata var"

Ayrıca tazminat falan da verilmedi.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/02/03/uludere-tazminatlari-valilik-hesabina-yatirildi
    terörist sanıldı vuruldu bu kadar.bana kalsa her yerde kaçakçılara ceza veririm
    edit:doğudaki kaçakçıların pkkya gümrük parası verdiğinide bilmiyorsundur.biz eşşek gibi bunların kaçak elektriklerini ödeyelim üstüne askeri/plisi/öğretmeni şehit edip okul yaksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 6 Şubat 2014; 13:55:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawliett

Kaçakçılığa Laf Ediyoruz Ama

Edit:Bizim kaçırdıgımız uc kurusmu battı sana?

Konuyu okumadın galiba?

• Kaçak sigara kullanmıyorum, kaçak telefon vs gibi şeyler de hayatımda hiç almadım. Ama şöyle birşey var ki içki ve sigaraya ödenen yüksek vergilerle insanı enayi yerine koyuyorlar. Neymiş efendim fiyatlar artıcak insanlar sigarayı bırakıcak ulan sigaraya 7.5 tl veren adam 8 de verir en kötüsü kaçak içer ama gene de içer sen insanlarını kaçak yola itiyorsun bu şekilde? Doğuda elektriğe gram para vermeyen insanlar bizim vergilerimiz ile geçiniyorlar, biz enayi miyiz her ay elektrik faturası ödüyoruz? Bulgardan gelen içkiler çatır çatır satılıyor bundan sonra içkiyi kaçak alıyorum bende " KAÇAK " dediğim de gerçek fiyatı ile alıyorum hak ettiği fiyat üzerinden alıyorum bunu yapmaya iten de kimler biliyorsunuz işte. Ben aynı malı 4 katı fazla fiyata alıcaksam eğer ve bunun adına da vergi diyeceksem başlarım öyle işte bu dolandırıcılıktır. İçki sigarayı insanlar az içsin diye vergi koyuyorsun sonra alkol, genel ev, sigara cart curt buradan gelen paralar ile diyanet maaşları ödeniyor neyin kafası lan bu? Çok mantıksız şeyler var çokk ya da ben saçma düşünüyorumdur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kaçak kullanmıyorum iyi oldu vurdular kaçakçıları

Hukuk devleti suç işleyen vatandaşını yakalar, yargılar ve kanunlar çerçevesinde onu cezalandırır. Bombalamaz. 34 kişinin kafasına bomba yağdırmaz. O 34 kişinin kaçırdığının yüzbinlerce katını malum kişiler ayakkabı kutusunda saklıyor. Bırak kafasına bomba yağdırmayı hakim karşısına bile çıkaramıyoruz. Buna sesi çıkmayan hatta şakşaklayan vatandaşların bu katliama iyi oldu demesi ne kadar ironik.

askeri bölgeye girersen gayette bombalar.
    ses çıkarmayıp şakşakladığımı nerden biliyorsun ?bu ayakkabı kutusunun sahipleri 100.000 tl vermedimi kaçakçıların ailesine.
    şehit statüsü verdiler hatta

Karadeniz'de kadın ve bavul kaçakçılığı yapanların, Trakya'da Yunanistan'dan, Bulgaristan'dan kaçakçılık yapanların kafasına bomba yağıyor, çocuklarının parçalarını poşetlerle topluyorlarda bizim mi haberimiz yok? Ayrıca bu ayakkabı kutucuların ne dediğini söyleyeyim sana:
    Hüseyin Çelik: "Uludere bir operasyon kazasıdır"
    Başbakan Erdoğan: "Genelkurmay Başkanı ve komuta kademesine bu konudaki hassasiyeti nedeniyle medyaya rağmen teşekkür ediyorum"
    Bülent Arınç: "Uludere'de kasıt yok"
    Başbakan Erdoğan: "Roboski katliamını gündemde tutanlar terör örgütü ve uzantılarıdır."
    İhsan Şener: "Olayda kasıt yok ancak zincirleme hata var"

Ayrıca tazminat falan da verilmedi.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/02/03/uludere-tazminatlari-valilik-hesabina-yatirildi
    terörist sanıldı vuruldu bu kadar.bana kalsa her yerde kaçakçılara ceza veririm
    edit:doğudaki kaçakçıların pkkya gümrük parası verdiğinide bilmiyorsundur.biz eşşek gibi bunların kaçak elektriklerini ödeyelim üstüne askeri/plisi/öğretmeni şehit edip okul yaksınlar

Tazminat aileler tarafından kabul edilmedi.

• quote:

quote:

quote:

4 harfli etnik çöplük sadece vergi kaçırmıyor. Uyuşturucu, kalpazanlık, silah kaçakçılığı, ensest ilişki, zoofili, pedofili, tecavüz, gasp, hırsızlık, cinayet, berdel ve buna benzer birçok pisliğe bulaşmış durumda iken Türkler'in sadece böyle birşey yapması çok da elzem birşey değil kanımca. Zira, bahsi geçen etnik unsurun elektrik faturası bile suçu olmayan Türk'e yansıyor.

Bir ırkçının at gözlüğü ve sığ düşünceleri. Biz çok mu düzgünüz? Türklerin sadece bu işlere bulaşmış olmasıymış Uyuşturucu Trakya'dan da kaçırılmıyor mu? Silah kaçakçılığını devlet kendi eliyle yapmıyor mu? Zoofili'yi İç Anadolu'nun kırsalını arabayla gezerken hava karanlıksa her dağ başında bir çobanın yaptığını görebilirsin. Pedofili desen Yargıtay'ın çıkartmaya çalıştığı çocuk tecavüzcüsüyle evlenirse ceza düşer yasasına bir bak istersen. Özellikle İç Anadolu ve Karadeniz'e bakarsan zorla evlendirmeler bu bölgelerde de hat safhada. Tecavüz desen 2009-2011 yılları arasında işlenen 29 bin tecavüzün hepsi mi Doğu'da işlendi? Barış gelinine Doğu da mı tecavüz edilip öldürüldü? İki Japon turiste Doğu da mı tecavüz edilip öldürüldü? Laflarına bakan Türklerin de bir çoğu bu işleri yapmıyormuş zanneder.

Kişilere göre tek tek değil, her iki topluluğa göre ulusal bir bakış sergilediğim için bu örneklerine karşılık "istisnalar kuralı bozmaz" diyerek örneklerini geçersiz sayıyorum. Ben dünyayı Türk ırkçısı olarak, siz de başka bir görüşle yorumluyorsunuz ve bunlar bilimsel gerçekler olmadığı için ikimiz de birbirimize karşı haklılık ispat edemeyiz. Bu sebeple sizinle bir tartışma başlatmıyorum. Türk milleti, tarih boyu MİLLETÇE en temiz şekilde yaşam sürmüş ender toplumlardan biri olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum, daha fazlasını da konuşacak değilim.

Bununla beraber, tanımadığınız kişilere "sen" diye hitap etmenin yanlış bir davranış olduğunu hatırlatmak isterim. Geri kalan görüşünüze de saygı ile yaklaşırım, siz öylesiniz, ben böyleyim...

Esen kalın

Kişisel olarak değerlendirmediysen daha kötü. Ben diyorum ki bu işleri Kürtler kadar biz de yapmıyor muyuz? Tarih konusunda bir şey deyip konuyu o yöne saptırıp uzatmıyorum.

• O zaman herkes kaçakçılık yapsın bukadar düz mantık düşünmeyin ayrıca herkes yapsa bile devleti yönetenlerin yapmaması gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kişilere göre tek tek değil, her iki topluluğa göre ulusal bir bakış sergilediğim için bu örneklerine karşılık "istisnalar kuralı bozmaz" diyerek örneklerini geçersiz sayıyorum. Ben dünyayı Türk ırkçısı olarak, siz de başka bir görüşle yorumluyorsunuz ve bunlar bilimsel gerçekler olmadığı için ikimiz de birbirimize karşı haklılık ispat edemeyiz. Bu sebeple sizinle bir tartışma başlatmıyorum. Türk milleti, tarih boyu MİLLETÇE en temiz şekilde yaşam sürmüş ender toplumlardan biri olduğunu düşünüyor ve buna inanıyorum, daha fazlasını da konuşacak değilim.

Bununla beraber, tanımadığınız kişilere "sen" diye hitap etmenin yanlış bir davranış olduğunu hatırlatmak isterim. Geri kalan görüşünüze de saygı ile yaklaşırım, siz öylesiniz, ben böyleyim...

Esen kalın

Kişisel olarak değerlendirmediysen daha kötü. Ben diyorum ki bu işleri Kürtler kadar biz de yapmıyor muyuz? Tarih konusunda bir şey deyip konuyu o yöne saptırıp uzatmıyorum.

Bireysel olarak her toplumdan her türlü pisliği her şekilde yapan birçok kişiyi örnek verebiliriz. Ben zaten bunu reddedecek kadar aptal değilim ancak "ırkçılık"tan bahsediyorsanız konuyu millet bazında ele almak durumundasınız çünkü bir milletin genel yapısını ölçü alarak yapılan bir değerlendirmedir bu. Ama gelip de mesela "Trakya'daki Türkler'in x konusu hakkında yaklaşımları" diye konu açarsınız ya da "x kişisinin y hakkında davranışı" diye, o aşamada durum değişir ama dediğim gibi bir milletten bahsediyoruz ve her millet birçok genel özelliğe sahiptir. Bahsi geçen topluluk da birçok yasadışı işi yürütmek konusunda uzman olmuştur. Burada da istatistik adlı bilim dalı devreye giriyor.

Peki istatistik biliminden yararlanarak 2009-11 yılları arasında işlenen tecavüz suçlarının % kaçını Kürt halkının yaptığını söyler misin?

• quote:

quote:

quote:

Esen kalın

siyaset tartışığımız adamlara bak

• Forumda tartıştığımız bu konu uzaklaştırma sebebi olduğundan bu konudaki iletilerimi kaldırıyorum. Kendimi size beğendirecek yetkinliğe sahip olamadığım için üzgünüm sayın CLOVEL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet PKK'nın gezdiği yerlerde kaçakçılık yapsın yanlışlıkla öldürülünce de büyük olay olsun. Medya da öyle bir yansıttı ki sanki kaçakçılık çok doğal bir şey. Doğudaki kaçakçılığın büyük bir kısmını PKK finanse ediyor zaten. Ben kaçakçılık yapanları da terörist olarak görüyorum kusura bakmayın.

• en basitinden herkes müzik satın alıp mı dinliyor

• Khayyam kullanıcısına yanıt
    cevremde bissuru vatan millet sakaryacı var diyosun devletin basındakilerin sorununu bi çözelim bizim kaçakçılık sorununuda çözeriz hem zaten devletin bize soktugu öbür vergilerle bi on katını ödüyoruz kaçırdıklarımızın

Edit: Kacak alip mutlu oluyolar diyosun sen internetten filmini oyununu zornonu kacak indirince sorun yok ama dimi?

• Yalarun kullanıcısına yanıt
  • Khayyam kullanıcısına yanıt
    Anlat ozaman kardesin anlamadigim seyi ne anlatmaya calisiyosun sen?

• bizim millet sever öyle kaçak malları, korsan ürünleri. müzik olsun, oyun olsun, tv için kaçak kanal izleme olsun bayılırız böyle şeyleri ucuza almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Zaten devlet bunlardan daha fazlasını fahiş vergilerle geri alıyor. Bence sorun değil hiçbiri.

Yaş kaç ve İst.'de misin? Birine benzettimde

Yaşım 24. Geçen sene İstanbuldaydım. Hangi yönden birine benzettin? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mfkkk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Orijinalden alıntı: mfkkk

Katılıyorum iyi bir şey yapmış gibi anlatmaları ayrı uyuz ediyor

Hocam siz konuyu yanlış anlamışsınız, ondan bahsetmiyor arkadaş.

Hocam bence yanlış anlamamış. Kaçak telefon alanlara falan diyor iyi bir şeymiş gibi anlatmaları uyuz ediyor diye.

Aynen öyle

Biz niye kaçak alıyoruz konusuna değil Roboski (Uludere) olayında "kaçakçılık yapıyorlardı öldükleri iyi olmuş" diyen zihniyetin bozuk kafada olduğuna değinilmiş gibi geldi bana. Belki de ben yanlış anladım.

• 1 hafta önce ankaradan geldim her köşede kaçak sigara satan doğulular vardı madem vatan millet sakarya halk onlara tepki göstersin ama kimse göstermiyor vergiler almış başını gidiyor anneme kaçak sigara alıyorum m&m 3.5 lira 10 lira ona vericeğime 6.5 lira cebimde kalıyor durum sadece ankarada böyle değil antalyadada çok fazla var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.