Şimdi Ara

Kaçakçılığa Laf Ediyoruz Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçakçılığa laf ediyoruz ama Türkiye'nin dört bir yanında çatır çatır kaçak telefon, sigara satılıyor. Çevremde de bir sürü insan kaçak telefon alıp az ödedim diye mutlu oluyor. Öğrenci milleti özellikle liseliler fosur fosur kaçak sigara içiyor. Yüzbinlerce yerel, küçük esnaf fiş vermeden ürün satıyor. Hem de çevremde bunları yapan bir sürü vatan millet Sakaryacı, Türkçü-İslamcı insan var. Demem o ki sanki Kürtler kaçakçılık yapıyor da biz çılgınlar gibi tepki gösterip boykot ediyormuşuz gibi laf ediyoruz. Bu bakış açısının ve zihniyetin değişmesi lazım öncelikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten devlet bunlardan daha fazlasını fahiş vergilerle geri alıyor. Bence sorun değil hiçbiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Zaten devlet bunlardan daha fazlasını fahiş vergilerle geri alıyor. Bence sorun değil hiçbiri.

Yaş kaç ve İst.'de misin? Birine benzettimde
  • Katılıyorum iyi bir şey yapmış gibi anlatmaları ayrı uyuz ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkkk

Katılıyorum iyi bir şey yapmış gibi anlatmaları ayrı uyuz ediyor

Hocam siz konuyu yanlış anlamışsınız, ondan bahsetmiyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Hocam bence yanlış anlamamış. Kaçak telefon alanlara falan diyor iyi bir şeymiş gibi anlatmaları uyuz ediyor diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khayyam

quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Hocam bence yanlış anlamamış. Kaçak telefon alanlara falan diyor iyi bir şeymiş gibi anlatmaları uyuz ediyor diye.

Aynen öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Zaten devlet bunlardan daha fazlasını fahiş vergilerle geri alıyor. Bence sorun değil hiçbiri.

Kaçakçılığın bahanesi olmaz, düpedüz hırsızlıktır. Hiçbirşeyden kaçırmadan her türlü verdigisini ödeyen vatandaşın hakkı geçiyor üzerinize.
  • Katılıyorum bu arada yaş kaç hocam ?

• Kontrol etsin zabıtalar.
    Görevini yapmayan,ceza verilecek yerde ceza vermeyen devlet memurları oldukça zaten devlet çökmüş ne gerek var başka şeye?
  • kaçak kullanmıyorum iyi oldu vurdular kaçakçıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

kaçak kullanmıyorum iyi oldu vurdular kaçakçıları

Hukuk devleti suç işleyen vatandaşını yakalar, yargılar ve kanunlar çerçevesinde onu cezalandırır. Bombalamaz. 34 kişinin kafasına bomba yağdırmaz. O 34 kişinin kaçırdığının yüzbinlerce katını malum kişiler ayakkabı kutusunda saklıyor. Bırak kafasına bomba yağdırmayı hakim karşısına bile çıkaramıyoruz. Buna sesi çıkmayan hatta şakşaklayan vatandaşların bu katliama iyi oldu demesi ne kadar ironik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khayyam -- 6 Şubat 2014; 12:32:11 >
  • Kaçak telefon diye bir olay yoktur. Yurtdışından gelirken yanında en fazla 3 telefon getirebilirsin. İstediğin kişilere getirmiş olabilirsin. Zaten sadece kendine getirme hakkın olsa sadece senin pasaportuna kaydettirme zorunluluğun olurdu. Yalnız o telefonları pasaportlara kaydettirip 100 küsür tlde vergi ödersin, bak vergi diyorum babanın hayrına değil. Bu tamamen devlet kontrolündedir. Eğer devletten kontrolsüz telefon getirirsen zaten imei numarasından tespit edilip kapatılır. Hiç yurtdışına gitmeyip burda cahilce konuşmayın lütfen.

Sigara konusuna gelirsek ona hiçbir şey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Kaçak telefon diye bir olay yoktur. Yurtdışından gelirken yanında en fazla 3 telefon getirebilirsin. İstediğin kişilere getirmiş olabilirsin. Zaten sadece kendine getirme hakkın olsa sadece senin pasaportuna kaydettirme zorunluluğun olurdu. Yalnız o telefonları pasaportlara kaydettirip 100 küsür tlde vergi ödersin, bak vergi diyorum babanın hayrına değil. Bu tamamen devlet kontrolündedir. Eğer devletten kontrolsüz telefon getirirsen zaten imei numarasından tespit edilip kapatılır. Hiç yurtdışına gitmeyip burda cahilce konuşmayın lütfen.

Sigara konusuna gelirsek ona hiçbir şey diyemem.

Doğu ve Güneydoğu illerinin gümrüklerine git bakıyım kaçakçı sokuyor telefonu gümrük muayene memuru sesini çıkaramıyor. Getiriyor IMEI'sini flash disk, dandik telefon vb. aletlerin IMEI'si ile değiştiriliyor. Burada kaçakçılıktan bahsediyoruz hiç Doğu, Güneydoğu sınır kapısı görmemiş gelip aptal aptal pasaport kaydından falan bahsediyor.

• Gümrük memurları babasının hayrına mı ses çıkarmıyor sanki yemliyorlar onu o da görmemezlikten geliyor.
  • quote:

quote:

Hukuk devleti suç işleyen vatandaşını yakalar, yargılar ve kanunlar çerçevesinde onu cezalandırır. Bombalamaz. 34 kişinin kafasına bomba yağdırmaz. O 34 kişinin kaçırdığının yüzbinlerce katını malum kişiler ayakkabı kutusunda saklıyor. Bırak kafasına bomba yağdırmayı hakim karşısına bile çıkaramıyoruz. Buna sesi çıkmayan hatta şakşaklayan vatandaşların bu katliama iyi oldu demesi ne kadar ironik.

askeri bölgeye girersen gayette bombalar.
    ses çıkarmayıp şakşakladığımı nerden biliyorsun ?bu ayakkabı kutusunun sahipleri 100.000 tl vermedimi kaçakçıların ailesine.
    şehit statüsü verdiler hatta

• bi sigaraya 10 lira mı vericem la zaten doğru dürüst para kazanamıyoruz giderim 3.5 liraya alırım bi jj light
  • quote:

quote:

quote:

askeri bölgeye girersen gayette bombalar.
    ses çıkarmayıp şakşakladığımı nerden biliyorsun ?bu ayakkabı kutusunun sahipleri 100.000 tl vermedimi kaçakçıların ailesine.
    şehit statüsü verdiler hatta

Karadeniz'de kadın ve bavul kaçakçılığı yapanların, Trakya'da Yunanistan'dan, Bulgaristan'dan kaçakçılık yapanların kafasına bomba yağıyor, çocuklarının parçalarını poşetlerle topluyorlarda bizim mi haberimiz yok? Ayrıca bu ayakkabı kutucuların ne dediğini söyleyeyim sana:
    Hüseyin Çelik: "Uludere bir operasyon kazasıdır"
    Başbakan Erdoğan: "Genelkurmay Başkanı ve komuta kademesine bu konudaki hassasiyeti nedeniyle medyaya rağmen teşekkür ediyorum"
    Bülent Arınç: "Uludere'de kasıt yok"
    Başbakan Erdoğan: "Roboski katliamını gündemde tutanlar terör örgütü ve uzantılarıdır."
    İhsan Şener: "Olayda kasıt yok ancak zincirleme hata var"

Ayrıca tazminat falan da verilmedi.

• Doğu ve Güneydoğu'daki sınır kaçakçılığı ile elde edilen gelirlerin gittiği yerler belli.
  • Telefon orjinal olsa bile imei çakıldı mı kaçak olur. Sigarayı bırakmadan önce ne kadar vicdanım sızlasada kaçak sigara içiyordum. Çok eskiden kaçak telefon kullanmıştım. Nokia N99i ekranına hem anten hem kalem gibi şeyler ile harf çizdiğin zaman algılıyordu. Dokunmatik telefonların çakma atası idi.Sözün özü Vergiler Sorun Millet Koyun oldukça yapılmaz buna yorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.