Şimdi Ara

Ters Yönden Gelenleri Nereye Şikayet Etmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ; aslında sorum çok açık ve aynı zamanda karamizah!

yaklaşık 3-4 ay önce sokaklarımızda yeni trafik düzenlemesi yaptılar ve yolları tek yöne düşürdüler. Ama gel gelelim bizim türk milleti bu tabelaları dinlemiyor. İstisnasız her sabah tek şerit yolda gitmek hakkım olmasına rağmen gidemediğim gibi kazaya ramak kalıyor , bide terbiyesiz herifler üste çıkmaya çalışıyor.

Defalarca egm'ye şikayet ettim , tanıdık polise söyledim ama nafile. En son geçenlerde bi baktım ki polis pusu kurmuş , ama bizim "s a l a k " millet ters yönden gelenlere selektör yaparak ikaz ediyor ve geri döndürüyor.
    Şuanda yolda şerit kavramı falan kalmadı. Bu işi sizce nasıl çözmeli ? Ben evime gidebilmek için 1 km fazla yol yaparken aklı zeki abiler 100 m ters yöne gidip işi çözüyor.
    Polisin yapması gereken bence yola kapan kurmak ama bunu nasıl yaptırabiliriz ?

• Ümraniye Santral'de de aynı durum var. Bilenler vardır caminin oradan Alemdağ caddesine gidiş yok fakat herkes gidiyor sağa dönecek araçlarla kafa kafaya geliyorlar. Birkaç kez polis yolun sonunda bekleyip ceza yazıyordu fakat aynen devam ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şikayet çözüm olmaz, kimsemin ilgileceğiniz zannetmiyorum. Şayet ters yönden gelen kişi 4'lüsünü yakmış kontrollü ve yavaşça geliyorsa dokunmuyorum. Eğer deli dana gibi kontrolsüzce geliyorda selektör yaparak hızlanıp üzerine sürüyorum. Tavşanların gözüne ışık tutunca kilitlenmeleri gibi tıkanıp kalıyorlar. Doğru mu ? Değil belki ama sistem bozuksa kendi çözümünü kendin üretiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok sinir oluyorum genelde taksiciler ve bayanlar çok yapıyor birde benden yol istiyorlar yol boşsa veriyorum değilse geri gidiyorlar o zamanda trafik oluyor ve baya beklemek zorunda kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

Şikayet çözüm olmaz, kimsemin ilgileceğiniz zannetmiyorum. Şayet ters yönden gelen kişi 4'lüsünü yakmış kontrollü ve yavaşça geliyorsa dokunmuyorum. Eğer deli dana gibi kontrolsüzce geliyorda selektör yaparak hızlanıp üzerine sürüyorum. Tavşanların gözüne ışık tutunca kilitlenmeleri gibi tıkanıp kalıyorlar. Doğru mu ? Değil belki ama sistem bozuksa kendi çözümünü kendin üretiyorsun.

hiç efendi gibi birini görmedim. Selektör yapıyorum el kol yapıyor birde. Sanki ben ters yönden gidiyorum.

En son bir kamyonetin üstüne sürdüm aynadan baktım kapıyı açmış beni dövecek. Haysiyetsiz herif koskoca girilmez tabelasını görmüyor musun? Ama yook olmaz.

Koskoca bir firmanın tüm kamyonetleri ters yönden giriyor 1 tane allahın kulu da ulan biz kocaman firmayız ters yönde ne işimiz var demiyor.

• Haklısızın hocam ehliyeti aldığı gibi trafiğe çıkan o kadar çok cahil var ki, bazen uğraşmaya değmiyor bile.

• aynı durum bakırköy kartaltepe mah. de var hergün aynı sorun ben artık üzerlerine sürüyorum yolun başına kadar geri geri gidiyorlar
    çok diklenen olursa dur polis çağıralım diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işe Pendik Belediyesi kapanla çözüm buldu.
    Tüm belediyeler umarım uygular. Bizim insanımızı hizaya, ancak "malına zarar gelme korkusu" sokar.

Sıkıysa girin ters yönden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Bu işe Pendik Belediyesi kapanla çözüm buldu.
    Tüm belediyeler umarım uygular. Bizim insanımızı hizaya, ancak "malına zarar gelme korkusu" sokar.

Çok mantıklı bir şey. Keşke tek şerit olan her yerde olsa.
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Kapan koydu da aracın altı sürterek gidiyor. Yayları ve amarisörleri orjinal araba pat küt vura vura gidiyor. Bir kasis yapmış arabada tek başıma çapraz giriyorum yine çatır çutur vuruyor. Hele Kaynarca'da Hakmar'ın oradan sahil yoluna bağlanırken olanlar evlere şenlik. Kasisin arkasına kapan koymuşlar.
  • Aracınıza kamera takıp goruntulu şikayet etseniz nasıl olur?
    Araç kamerasını gören birazda olsa çekinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 11 Mayıs 2016; 16:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Bu işe Pendik Belediyesi kapanla çözüm buldu.

Bi parça ahsap, paspas yada yassı bir taş ile vs üzerinden geçerler onun da.

• Pusu kurmuş polise karşı uyarmak huyumuzdur. Radar var diye uyarılması ile bir fark yok. İkisinde de kural ihlali yapanı uyarma var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Aracınıza kamera takıp goruntulu şikayet etseniz nasıl olur?

emniyet görüntülü kaydı kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Pusu kurmuş polise karşı uyarmak huyumuzdur. Radar var diye uyarılması ile bir fark yok. İkisinde de kural ihlali yapanı uyarma var.

hakkımı yiyen beni kazaya sürükleyen adamı nasıl uyarırım aklım almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Pusu kurmuş polise karşı uyarmak huyumuzdur. Radar var diye uyarılması ile bir fark yok. İkisinde de kural ihlali yapanı uyarma var.

hakkımı yiyen beni kazaya sürükleyen adamı nasıl uyarırım aklım almıyor.

Yüksek sürat yapan da aynı şeylere sebep olabilir. Ama uyarıyoruz işte. Bir yandan uyarmasa belki ceza yiyip akillanacak. Cezasız kurala uymayan bir milletiz...

• burası türkiye, bugün onlara kızarken yarın sen de yapmak zorunda kalacaksın, çünkü gayet güzel işleyen yolu bir gün gelecekler ve bir süper zekalının keyfi olsun diye değiştirecekler, bir iki yönlere uyacak sonra salak yerine konduğuna sinirlenecek sen de ters yöne gireceksin, sen de sana tepki gösterenlere kızacaksın hatta polis ceza yazmaya kalkarsa tartışacaksın

diğer şehirleri bilemem çok gitmiyorum ama istanbulun her yanına girip çıkıyorum, şu son 10-15 yılda hangi belediyenin olursa olsun daha bir tane trafiğe faydalı bir düzenleme görmedim, yapılanların hepsi inadına trafik olsun insanlar sürünsün diye yapılan düzenlemeler, haliyle de insanlar salak yerine konmaktan dolayı sinirlenip kurallara uymuyor, istanbulda mısın bilemem ama istanbulda ispark getirip o sokaktakileri soyma yöntemidir bu, önce çift yön yol tek yöne çevirilir ki araçlar rahat parkedebilsin, bir süre ters yönden gelenlerin azalması beklenir, sonra yol rahatlayınca park edenler de çoğalınca yolun bir kısmına direk dikilir ispark olur, o an sokaktakiler tepki gösterecek mi beklenir, normalde hır gür çıkarırlarsa kaldırmak zorunda kalırlar çünkü, sonra ses gelmezse direk en başa konur, bir bakmışsın bugün çift yön kullandığın belki park edebildiğin sokak artık tek yön ve park paralı

• quote:

quote:

bizim insanımızın kafası hakikaten çok acayip, emniyet ne münasebetle var olan bir delili görmezden gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

quote:

quote:

bizim insanımızın kafası hakikaten çok acayip, emniyet ne münasebetle var olan bir delili görmezden gelir

bu ülkede ne tapeler ne rüşvet görüntüleri ne ses kayıtları yasal dinleme değil diye yok edildi. trafik cezaları ne ki bunun yanında....

• haklısınız, reis iş başında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.