Şimdi Ara

KAÇAN KOVALANIR PARADOKSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikili ilişkilerin altın kuralı "kaçan kovalanır"

peki ya sevgi nerde? neden insan böyle? neden bu kadar acımasız? nankör?

kendim de yapıyorum bunu... benim üzerime gelen kızların neden hiç değeri olmuyor da elde edemediklerim gözümde büyüyor?
    deger verdiklerim neden uzaklaşıyor?

kız erkek farketmez.. artık insan olarak insanlardan ve kendimden tiksiniyorum?

neden birini sevince ona değer verince senin olmuyor da ukalalık züppelik yapınca sana hayran oluyor?
    neden samimi davranamıyorum? veya bana karşı samimi davranan kızlardan hoşlanmıyorum?
    neden karşıdakini karşıdakinden daha çok düşününce senin olmaz da gider... düşünmeyince değerli olur insan?

ulaşılmazlığın bu cazibesi nedir?

seni seviyorum diyince neden keşke bu kadar şımartmasaydın beni cevabını alıyorum?

çok mu kötü bişey yaptım sana deger vererek... seni seviyorum evet ve senin mutlu olman için tüm fedakarlıkları yaptım, yapıyorum... yapacağım da.. sen mutlu ol bu önemli benim için... çok mu anormal?

kötü davranamamak çok kötü bir hareket mi? seni üzememek bir eksiklik mi?

benden hoşlanma anlarım beni sevme onu da anlarım ama bunlara neden olarak bana "bana gereğinden çok değer verdin" açıklamasını yaparsan olmuyor...

• Güzel bir saptama olmuş...Gerçekten,neden acaba???
  • karmaşık insan yapısı aslında çok açıklamaları vardır
  • dostum bak her zaman olay sudur her sey ılgılden
    -
    kaynaklarnır çok ılgı gosterırsen sımarır az ılgı gosterırsen sogur onemlı olan bunu dengelebılmek zaten bunu dengeleyebılıurmısen sen bu sporu yapabılıyosun demektır
  • özellikle bu tip yazan kişiler kendin de hep bi şeyin eksikliğini hissederler .

yani önemli olan anlatabılıyormuyum kımse mukemmel deil.

onun ıcın adam kendınde bı eksıklık hıssedınce yurusuyunde durusunda bıle bı ezıklık kendıne guvenmeme durumu olur

yanı ılk kendı ıcınde barısık olmak lazım durumu baskalarını duzelterek veya ısyan ederek deıl kendını duzelterek baslamalı
  • Abi gerçekten müthiş bi tespitte bulunmuşun.Aynı düşüncelere ben de sahibim.Ama kesin bir cevap alamadım.Çözüm yolu da yok gibi.Böyle yuvarlanıp gidecez.Allahtan ümidi kesmeyecez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.