Şimdi Ara

Talihsiz Koca, Evinde Yakaladığı Karısının Yasak Aşkı Tarafından Öldürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da bir hafta önce evinde ölü bulunan Halil K.'nın karısının sevgilisi tarafından darp edildiği ve aldığı yumruk darbeleri sonrası yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Ankara'da evinde ölü bulunan adamın aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Karısının sevgilisini evde bulan adamın çıkan kavgada darp edilmesi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı.

KARISININ YASAK AŞKIYLA BURUN BURUNA GELDİ

Olay, 31 Ağustos Cuma günü Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşayan Halil K., sabah saatlerinde işe gitmek için evden ayrıldı. Kocasının evden ayrılmasının ardından çocuklarını bir akrabasına bırakıp eve gelen Fatoş K., bir süre sonra Deniz O.'yu eve aldı. İkili bir süre beraber olduktan sonra Fatoş K. çocuklarını almak için evden ayrılırken, Deniz O. da evde tek başına beklemeye başladı. Bu sırada işten erken ayrılıp evine dönen Halil K. ile Deniz O. karşı karşıya geldi. Evde basılan Deniz O. ile koca Halil K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

TALİHSİZ KOCA YUMRUK DARBELERİYLE YERE YIĞILDI

Karısının sevgilisi tarafından darp edilen talihsiz koca, aldığı yumruk darbeleriyle yere yığıldı. Bunun üzerine panikleyen Deniz O. hareketsiz yatan Halil K.'yı kaldırarak koltuğa yerleştirdikten sonra Halil K.'nın telefonundan Fatoş K.'ya, "Ben dışarıda kavga ettim. Dişim falan kırıldı. Yüzüm hep kan. Eve gel pansuman yap" diye mesaj attı. Bunun üzerine hızla eve gelen Fatoş K., koltukta hareketsiz yatan kocasının başında Deniz O.'yu gördü. Kocasının nabzını kontrol eden Fatoş K., nabzının atmadığını fark edince panikledi.

6 YILDIR İLİŞKİ YAŞIYORLARMIŞ

Deniz O.'nun ise ifadesinde Fatoş K. ile 6 yıldır ilişki yaşadığını itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edilen Deniz O. ve Fatoş K., çıkarıldıkları mahkemece "planlayarak ve tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.Talihsiz Koca, Evinde Yakaladığı Karısının Yasak Aşkı Tarafından Öldürüldü
    https://www.haberler.com/ankara-da-yasak-ask-cinayeti-11208295-haberi/

• Çocugu yakaladığı için öldüren bi anne vardı oda türbanlıydı yanlış anlaşılmasın asla böyle durumlarda ama mini etek giyen açık giyinen bi kadın duymadım hiç tesadüfmü hepsi demekki müslümanlık örtünme ile olmuyormuş hep derğz ya Avrupa aslında bizde daha çok cinsellik aldatma dönüyor
  • Mynete cevirdin hocam burayi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu haberler genellikle türbanlılarda cıkıyor .dikkatimi cekti .okuduğum haberlerin yüzde doksanında.yazık olmuş çoçuklara inşallah aile büyükleri sahip cıkar.
  • Millette ne mide var arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne lan yoklukta bile gitmez bu

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

bu haberler genellikle türbanlılarda cıkıyor .dikkatimi cekti .okuduğum haberlerin yüzde doksanında.yazık olmuş çoçuklara inşallah aile büyükleri sahip cıkar.
    Ne tür bi yobazsın

• Çocugu yakaladığı için öldüren bi anne vardı oda türbanlıydı yanlış anlaşılmasın asla böyle durumlarda ama mini etek giyen açık giyinen bi kadın duymadım hiç tesadüfmü hepsi demekki müslümanlık örtünme ile olmuyormuş hep derğz ya Avrupa aslında bizde daha çok cinsellik aldatma dönüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim türbanlı bacımııı...Evet, bunu da yaptılar. Sevgilisiyle basmak suretiyle...

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hayır arkadaş doğru söylüyor haberlerde öyle 10 haber araştır kaçı öyle çıkıyor gör derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Ne tür bi yobazsın

Alıntıları Göster
    sacmalamışsın okuduğum tüm haberlerin yüzde doksanı böyle araştır istersen genellikle türbanlı. cocuklara üzüldüm bir yandan.benim tesbitim bu yönde sende araştırınca görürsün gerceği.
  • Ortamlarda kafamı kapatırım namuslu derler kim bilecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

sacmalamışsın okuduğum tüm haberlerin yüzde doksanı böyle araştır istersen genellikle türbanlı. cocuklara üzüldüm bir yandan.benim tesbitim bu yönde sende araştırınca görürsün gerceği.

Alıntıları Göster
    Onun sebebi evlilik hayatını genelde muhafazakar kesimde yaygın olması. Yukarıdaki mesajda biri demiş mini etekli tiplerde böyle haberler duyulmuyor diye. Duyulmuyor çünkü onlarda evlilik öncesi cinsellik daha yaygın.

Bu tür durumların sonucunun ölümle biteceği kesin. Buna rağmen nasıl böyle işe girişiyorlar aklım almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Onun sebebi evlilik hayatını genelde muhafazakar kesimde yaygın olması. Yukarıdaki mesajda biri demiş mini etekli tiplerde böyle haberler duyulmuyor diye. Duyulmuyor çünkü onlarda evlilik öncesi cinsellik daha yaygın.

Bu tür durumların sonucunun ölümle biteceği kesin. Buna rağmen nasıl böyle işe girişiyorlar aklım almıyor.

Alıntıları Göster
    Mini eteği ben dedim dostum :) bence bunun evlenmeden önce cinsellik yaşamama ile alakası yok inan bunlar kralını yaşıyor yaşamadın farzedelim evleniyon cinselliğe giriyon e neden başk erkek tercih ediyon çok daha formda oldugu içinmi muhafazakar kesim entrikayı macerayı daha çok seviyor

Bi tv programı vardı bi köyü gösterşyordu başörtülü çarşaflı kadınların hepsinin dostu vardı bu azgınlık değil bence başka bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Mini eteği ben dedim dostum :) bence bunun evlenmeden önce cinsellik yaşamama ile alakası yok inan bunlar kralını yaşıyor yaşamadın farzedelim evleniyon cinselliğe giriyon e neden başk erkek tercih ediyon çok daha formda oldugu içinmi muhafazakar kesim entrikayı macerayı daha çok seviyor

Bi tv programı vardı bi köyü gösterşyordu başörtülü çarşaflı kadınların hepsinin dostu vardı bu azgınlık değil bence başka bişey

Alıntıları Göster
    Belki de baskıdan dolayıdır. Türkiye de uzun bir dönem boyunca kadınlar kendilerine sorulmadan babaları aileleri kimle istiyorsa onunla evlendirildiler.

Böyle olunca sonuçları da bu şekilde oluyor.

Benim liseden bir kız arkadaşım vardı. Mezuniyetten 9 10 yıl sonra bir şekilde iletişime geçtik sosyal medyada filan bulmuş beni her neyse biraz konuştukan sonra öğrendim ki istemediği biri ile ailesi tarafından evlendirilmiş ve evliliği dışında farklı bir ilişki daha yaşıyor.

Ben usulca iletişimi kestim. Ama anladım ki aileler akıllarında iyi olanı yaptıklarını düşünürken insanları daha beter bir hayata itiyorlar.

• Bana kalsa bu ve benzeri durumlarda ceza olarak yanarak can verme cezası uygulanırdı. Neyse ki bana kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Millette ne mide var arkadaş.
    Asfafsgafafag aynısını dicektim. Ben böyle biriyle birlikte olsam libidom eksilere düşer nasıl yapıyolar aklım almıyo.

• gecen sene arkadaşta böyle biriyle birlikte oluyordu kadın evli 3 cocuğu var kadını bana gösterdi başörtülü ve cok cok kötü bir tipi vardı.şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Alıntıları Göster
    gecen sene arkadaşta böyle biriyle birlikte oluyordu kadın evli 3 cocuğu var kadını bana gösterdi başörtülü ve cok cok kötü bir tipi vardı.şaşırmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.