Şimdi Ara

Bir Ego Patlaması Yaşayan Türk Kızının Hazin Sonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar klasik ego yapan bir Türk kızıyla 1 aylık bir münasebetim oldu. İlk başlarda böyle olduğunu bilmiyordum, bir hafta önce anladım. Nereden anladın diyecekseniz, kız geçen hafta benim haricimde başkasına da yüz vermeye başladı. İkili oynayıp aklı sıra egosunu tatmin edecek, tipik Türk kızı işte. Her neyse ben bunla 3-4 gündür adam akıllı konuşmadım, günde 30-40 kere mesajlaşmamıza rağmen ne o ne de ben ona mesaj attım.

Bugün sınıfta herkesin içinde yanıma geldi ve sarılmaya çalıştı. Ben de iki elinle tutup nazikçe "Nereden geliyor bu samimiyet?" dedim. Kız hayatında böyle bir şey yaşamamış olacak ki, feleği şaştı. 4-5 sn. durakladı böyle, "Sen bana tripli misin ya?" dedi, ben de "Havalar sıcak ondan" dedim. Kendine yedirememiş olacak ki diğer teneffüs geldi yanıma, sınıfta kimse yoktu elimi tuttu. " X cidden söylüyorum, bu sıralar yakın temaslara gelemiyorum" dedim ve bir hışımla sınıftan çıktı. Diğer derslerde ise konuşmadık.

Her neyse asıl bombayı akşam mesajlaşırken patlattım. Kaç gündür ilk kez mesaj atmaya karar verdim ve:

Ben: X karşim, şimdi kimyadan ne çıkacak? (Karşim lafından nefret ederim ama sırf daha antipatik olabilmek için kullandım)
    Neyse konuları verdi.

Ben: Eyvallah kardeşim, ben bir çalışmayı deneyeyim.
    X: Peki.
    Aradan yarım saat geçti

Ben: Sırf okumak için okuyorum, hiç bir şey anlayamadım ya. Yarın bana yardım eder misin kardeşimm? :)

X: Bu kardeşim ayakları nedir anlamadım ama ederim

Ben: Ahh çok teşekkür ederim :) Aaa ama kardeşim değil miydin sen benim? :(

X: öyle miydim?

Ben: Bende bu hafta anladım aslında :D

X: Ben anlam veremiyorum...

Ben: Bazı şeylerin yeni farkına vardım diyelim kardeşim :)

X: Ya off kardeşim deyip durma bana (uff snane be slk :S gibi bir şey oldu bu, sinirinden feleği şaştı garibin)

Ben: Kardeşim demem neden rahatsız ediyor ki bu kadar?

X: Hoşlanmıyorum

Ben: Bacım diyim o zaman? :D

X: Ben uyuyim mi ya?

Ben: Nedir bu tavırlar anlamıyorum. Ne bekliyorsun ki hareketlerinden sonra?

X: Y cidden uyumak istiyorum, kendimi iyi hissetmiyorum.

Bana 1 ay önce yaklaşan kendisiydi, son haftaya kadar her şey güzeldi ama her Türk kızı gibi ikili oynamaya kalkıştı. Diğer yüz verdiği çocuk başka şeyiyle düşünüyor olabilir ama onun egolarını tatmin edecek kadar ezik değilim. Sanırım bu kızı ret eden veya hayır diyen olmamış ki, tepkileri çok aşırı veriyor. Bunun da keyfini sonuna kadar çıkaracağım.

• bence ondan çok sen egonu tatmin etmişsin
  • havalar sıcak serin bi esinti geldi beyler

dip not : türk kızları köpek gibi aşık olmadığı sürece hiçbir erkek için bu kadar uğraşmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

havalar sıcak serin bi esinti geldi beyler

dip not : türk kızları köpek gibi aşık olmadığı sürece hiçbir erkek için bu kadar uğraşmazlar.

Dostum kaç yıllık üyeyim yalan söyleyecek halim yok, iki de bir de kız konusu açan bir insan değilim. Sadece 1 haftadır uyuz olmuştum bu kıza bir nevi intikamımı aldım sayılır.

@15KisiyeSaldirdim

Yok be hocam alçakgönüllü bir insanımdır şahsen.
  • Ben: Kardeşim demem neden rahatsız ediyor ki bu kadar?

Ben: Bacım diyim o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: 15KisiyeSaldirdim

bence ondan çok sen egonu tatmin etmişsin

+1 bir yere kadar iyi gitmişsin ama kardeşim lafını sürekli kullanman ve bir şey anlamadım bana anlatır mısın falan? olmamış biraz daha sakin ol daha cool ol ona hatasının cezasını çektir ama duyduğun mutluluk patlamasını da ona belli etme
  • o değil de Tolkien Hocam hobbit kitabını almak istiyorum orijinale verecek param yok korsan alsam darılır mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sacmalamissin. Yaslariniz kac ? Maksimum 16-17

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

o değil de Tolkien Hocam hobbit kitabını almak istiyorum orijinale verecek param yok korsan alsam darılır mısın ?

Ne demek hocam, canın sağolsun.

@crona

Eyvallah tavsiyeler için, ama ne yalan söyleyeyim çok mutlu oldum
  • Başlatmayın türk kızlarından, türk kızı, türk kızı mal kızların hepsi size mi denk geliyor arkadaş yoksa iş mi bilmiyorsunuz anlamadım.
  • Tipik ergen kız - ergen erkek konuşmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

havalar sıcak serin bi esinti geldi beyler

+1

Hatta diğerine yüz verme olayı seni kıskandırmak için bile olabilir( en iyi tarafından bakıyorum olaya şu anda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Tipik ergen kız - ergen erkek konuşmaları

Haydi ergenim eyvallah da, en azından CS oynamıyorum

@Immortal King

Zannetmiyorum kıskandıracak bir kız değil bence. Düpedüz bir yerleri kalkık, ego tatmini için erkeklere yüz veren bir kız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

Ben: Kardeşim demem neden rahatsız ediyor ki bu kadar?

Ben: Bacım diyim o zaman?

+1.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Tipik ergen kız - ergen erkek konuşmaları

Haydi ergenim eyvallah da, en azından CS oynamıyorum

@Immortal King

Zannetmiyorum kıskandıracak bir kız değil bence. Düpedüz bir yerleri kalkık, ego tatmini için erkeklere yüz veren bir kız.

Cs'yi senin 2 katı yaşındaki adamlar oynuyor ve turnuva 1.si olup 100 bin tl ödül alıyorlar. Daha sonra bacııııım bak 100 bin tl kazandım diye geziyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 15KisiyeSaldirdim

bence ondan çok sen egonu tatmin etmişsin

+1

• nick-konu uyumu

• Iyi yapmışsın kardeşim hak ediyor çoğu.. Elalemin kızları ne kadar güzel çekici fena bişey olsa da bu kadar trip atmıyor bizim burada 'erkekleri köle et' havası yayılmış hadi bakalım.

• güzelmiş
  • Tebrikler başarılıydı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.