Şimdi Ara

KACIRDIM BU FIRSATI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARAKADASLAR BUGUN SEFAKOYDE 2001 GOLF TREDLİNE 103.BİN KM. DE ARAC SIFIR HATASIZ ORJİNEL DEGİSİNE YOK NEYSE FİYAT 17.000 YTL YAZMISDI SABAHDAN SONRA AKSAMA DOGRU 16.500 YAMPIS NEYSE BEN O ARADA GİTTİM ARC Bİ YANA PARA Bİ YANA DEDİM BİNİCİYİM GALERİ DEGİLİM 15.000 YTL VERİYİM OLMAZ 16.000 OLUR DEDİ NYESE RAYA BİR KAC KİSİ SOKTUK 15.500 DİRETTİ BENDE ALIM SATIM DAHİL OLURSA 15.500 KABULUM DEDİM YANİ 500 YTL İCİN VAZGECTİM TAMA GİDİYORDUM GALERİCİ GELDİ 15.400 ALDI VALLAHİ SİMDİ BAKIYORUM FİYATLARA 17.500 DEN ASAGI YOK TABİ ARACI NASIL BİLMİYORUM AMA O ARAC COK TEMİZDİ NE YAPALIM KACIRIDIK... ADAMDA BİR DOSTUNDAN GOLF PASİFİC 2003 MODEL 18.000 YTL ALIYORMUS BU YUZDEN UYGUN VERİYORDU NE YAPALIM KISMET....

• valla böyle bir aracı kaçırdığına üzüldüm 500 YTL için keşke alsaydın ama kısmet değilmiş canın saolsun
  • yaw 1999 model focuslar o fiyata tüh yaaa kaçırmasaydın
  • kısmet diilmiş.
    trendline cok bos donanımdı zaten bosver
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

kısmet diilmiş.
    trendline cok bos donanımdı zaten bosver

Evet polyannacı olmak gerek işin iyi yanından bak.
  • ileriki maçlara bakıyoruz demen lazım artık
  • evet kaçırmışsın ama önündeki maçlara bak
  • olsun kısmet değilmiş ilerde daha iyisi çıkar önüne onu değerlendirirsin
  • sorun etmeyin daha iyileri elbet çıkar sakin olun
  • Yorumları okuyorumda sanki evlenecek oğlumuz için çok çok güzel,huyları çok iyi bir kızı başkasına kaptırmış gibi hissettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alaattin(bjk)

Yorumları okuyorumda sanki evlenecek oğlumuz için çok çok güzel,huyları çok iyi bir kızı başkasına kaptırmış gibi hissettim

(sorun etmeyin daha iyileri elbet çıkar sakin olun)

• vallahi cok sagolun destekleriniz bu arada bir not bi arkadasımıza arba sevdası oyle birsey ki insanı kaptımı alır goturur dediginiz gibi hayırlısı boyleymis arkadaslar ne yaplaım.
    ama siz tavsiyem arac alırken ozellikle nursuda dolasın cok DUSES araclar denk geliyor ama sabah erken gidin cunku sinsarlar kapıyor sizli hızlı olun....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.