Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 KAÇIRMAYIN - Lee Mont - Haki renktedir - 175tl Satın Al 22 Nisan 2016 23:58 1 1 KAÇIRMAYIN - Lee Mont - Haki renktedir - 175tl KAÇIRMAYIN - Lee Mont - Haki renktedir - 175tl Kaçırılmayacak monttur, Lee kalitesini bilen kaçırmaz, bulunmayacak renk ve kesim, tam tarzdır çok sıcak tutar çok rahattır ve çıkarılabilir kapşonludur, evladiyelik malzemesi vardır. Kargoyu ben karşılarım, önce nakit şeklinde heryere yollanır. Bir sezon anca giydim, kilo aldığım için belden sıkıyor şu an kullanamıyorum, çok kararsız kaldım satmaya ama kilo verebileceğimi sanmıyorum, yırtığı söküğü lekesi yoktur. Koltuk altından göğüs genişliği 62cm, etek kısmı lastikli olan yer 44cm (54cm e kadar açılmaktadır). İade kabul etmiyorum verdiğim ölçüleri görün ve kendinizde ölçün öyle yazın lütfen, syg Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 175 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün WOW retail GOLD satışı [SATILDI] WOW retail GOLD satışı WOW Retail gold satışı - 2m [SATILDI] WOW Retail gold satışı - 2m