Şimdi Ara

KAÇIRMAYIN!!!SAMSUNG 365 WA DİJITAL KAMERA 299YTL(BİM' MARKETLERİNDE))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıl firma ve servis garantili
    33x optik zoom
    800K Piksel CCD
    2,7", 230K piksel renkli LCD ekran
    Video ışığı
    Pictbridge desteği
    SD/MMC/MS Pro/MS kart yuvası
    Türkçe menü özelliği
    Uzaktan kumanda (2 adet lityum pil dahil)
    Şarj edilebilir pil paketi (Li-ion)
    Bağlantı kabloları (USB kablosu, TV scart, AC kablosu, audio-video kablosu)
    Taşıma çantası ve 1 adet kaset hediyeli

BİM MARKETLERİNDE

• Bu saatten sonra kasetli kamera alınır mı? Siz ne dersiniz!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Bu saatten sonra kasetli kamera alınır mı? Siz ne dersiniz!!!

DVD'li kameralar 700ytl'lerden başlıyor fiyatları...
  • 1 hafta önce yine ilanını görmüştüm BİM'de Samsung Kamera'nın. 349ytl idi. Ama bu model miydi yoksa başka model mi bilemiyorum.
  • iyide kamera dediğin bataryalı olur bu iki adet (Şarj edilebilir pil paketi (Li-ion) ne demek zaten iyi bir şeyse malesef bulamıyorsun daha önceden ayırtıyorlar genelde
  • Evet, aynı modeldi ilandaki. Sanırım şok marketle (aynı zamanda kangurum) rekabete girdiler. Onlar da vp-d371 modelini ilanda 345 YTL gösterdiler, şimdi 279YTL'ye düşmüşler. Bim de buna karşılık fiyatı 299 YTL'ye çekti sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

1 hafta önce yine ilanını görmüştüm BİM'de Samsung Kamera'nın. 349ytl idi. Ama bu model miydi yoksa başka model mi bilemiyorum.
  • Cevabın için sağol kardeş. 371 modeli Bim'de satılandan daha mı iyidir acaba? Nette bi bakmak lazım.
    quote:

Orjinalden alıntı: poyrazus

Evet, aynı modeldi ilandaki. Sanırım şok marketle (aynı zamanda kangurum) rekabete girdiler. Onlar da vp-d371 modelini ilanda 345 YTL gösterdiler, şimdi 279YTL'ye düşmüşler. Bim de buna karşılık fiyatı 299 YTL'ye çekti sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

1 hafta önce yine ilanını görmüştüm BİM'de Samsung Kamera'nın. 349ytl idi. Ama bu model miydi yoksa başka model mi bilemiyorum.

• Arkadaşlar bu sanki bir aldatmaca gibi geliyor migrostaki 371 ve bim deki 365 kasetli ve gece çekimleri yok oda çekimleri çok kötü, migrostan aldım 3 gün uğraşıp geri verdim. 345 e almıştım rekabetten 279 a verdiğim gün düşmüş.

Aldatmaca sırtımızdan kasetli ve usb bağlantısı olmayan yada artık compact discin dünyayı sardığı dvdlerin cirit attığı, hafıza kartlarının GB ları gidip tetra baytların düşünüldüğü şu dönemde artık 80 li yılların teknolojine para vermeyin. Yakında dvd ler bile bitecek yeni teknolojilerin peşinden koşuyor japonlar dvd ye alternatifler arıyorlar. ya hafıza lı yada dvd li.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.