Şimdi Ara

kaçkapcılara karşı biraz dikkatli olun ! gecen başıma geldi de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen gün ,şişlide kız arkadaşımla yürüyorduk bizimkinin sırt cantası vardı,hep söylerim cantanı yan tarafına al diye,o güne biraz limon duk
    p*c in biri cantayı açmış arkadan telefonu alacakmışr fark etti tabi napıyıyosun sen falan dedi,bende başka bi hareket yaptı sandım ,napıyon lan sen dedim,hay van dedi sen can yaı atçın dimi diyince,
    kızı usturdum ,baktım elemen dikleniyo ,bide,ama iki kişiler,siktir git dedim buna haplanmış belli,şimdi ben kavga edicem ,kıza bişey yaparlar diye cekiniyorum ,am*na kodumunun evlatları hepsi planlı tabi,ben onla kavga etsem ,diğeri boş durmaz tabi,en iyi dedim hiç bulaşmayım bunlara ,orspu cocuklarnıa bişey yapsan üstüne kalırlar ,
    sizde böyle bi durumda biraz sakin davranın ,cünki birini yok etseniz bile bunlar bitmez ,en iyisi hiç zarar görmeden ordan uzaklaşmak ,korkmak deil bu ,sadce akıllı davramak ,sağlığınızı kaybettiğinizde,hiç bir şeyin anlamı kalmaz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsee_ -- 6 Haziran 2005, 22:42:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.