İTÜ Fizik Mühendisliği, YTÜ Kom %30 ( 5 kişilik kontenjan artışına gitmiş), ODTÜ Fizik, ODTÜ Matematik ve YTÜ Makine ( 5 kişilik kontenjan artışına gitmiş) Bu bölümler ; genel kontenjan artışları, yeni açılan bölümler, kimilerinin dediğine göre tıpa ilginin artması gibi faktörler göz önüne alındığında kaçla kapatır ? |
Kaçla kapatır ?
-
-
Yerinde sayar bence çok popüler bölümler çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
popülerse niye yerinde saysın hocam ilerlemez mi ?
-
Kontejyanlar arttı ya nötürler bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kontenjanlar kesmez ilerlerler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dediğiniz bölümler ve mühendislikler hala tıptan daha popülerler eğer kont artışj varsa yerinde sayarlar
Ilerlerler hocam. Forumda tip okuyan cok hocamiz var fakat tip gerilemeye devam edecek
ya gerilemezse?
Hocam tıpa ilgi artmış değil geçen sene neyse bu sene de o civar ilgi. bu beklentiye girip siralamaniz yetmeyen bölümler bana gelir şeklinde dusunmeyinHele ki dediğin yerler geçene sene örnek veriyorum 1500le almışsa bu sene 1400le de son giren kişi girebilir.
tıbba ilgi zaten dediğin sıralamalardan sonra artarsa artmış olacak.
Hocam doktorluk cok ugras isteyen meslek. Bizim kusak icin korkutucu bir tik bu. Ben doktorlugun hep geriye gidecegini dusunuyorum
diğer meslekler de uğraş istiyor hem de garanti değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 21 Temmuz 2024; 18:37:11 >
Hocam mühendislikte 4yilda bitiriyorsun doktorlukta 10yil öğrencilik var resmen hatta yan dal düşünürse biri 14yil öğrencilik şimdi söyleyin bakalım hangisi daha çok uğraş gerektiriyor
bence çevredeki arkadaşlarım da buradaki sorulardan da az çok anlaşılıyor artık tıbbın en üst popüler olduğu zamanlar geride kaldı gibi eskiden herkes youtebada bilmem ne dr olmak istiyor diye hesap açardı şimdi cengaver mühendis v.s olarak açılıyor evden çalışmak prestijli şirketler ofiste bir gün vloglarının etkisi de çok bence tıp geriye doğru gidecektir ,saygılar
-
mühendislik 4 yılda bitmiyor okul 4 yılda bitiyor kendini geliştirmen lazım hem sürekli. iyi okullar bunu biraz sağlıyor ama yine de kişinin kendi de uğraşması lazım. hem rekabeti de unutmamak gerek.
gidebilir ona bi şey demem de bu evde çalışma düşüncesi fena patlayacak
Hocalarım siz 21.633 sıralama yapsanız ve matematiğe özellikle fiziğe ilginiz olsa ne yazardınız ? Benim hayalim fizik okuyup astronomi ya da atom altı fiziğine yönelmekti
-
Haklısınız şirketler rekabette kalifiye çalışanlar alınsın diye her türlü imkanı veriyor ve maaşlar da ciddi manada doyurucu benim büyük kuzenimin eşi çok da iyi olmayan bir ünide endüstri bitirdi şimdi full uzaktan çalışıyorum diyor maaşı da bayağı güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yks türkiye birincisi netleri
- kyk cebeci erkek yurdu vhb blok yorumlar
- işler referans kodu
- psikolojik karın guruldaması
- savunma sanayi maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X