Şimdi Ara

Kaçmaz 39 Paketi İnternet Erişim Hızı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lamettrie

Hat taşıma yoluyla bu tarifeye geçip 19TL simakrt ücreti alınan var mı acaba?

Hat taşımalarda sim kart ücreti alınmaz. Tarife ile nasıl bağ kurdunuz o da hayret verici kısmı.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Ben de hayret ediyorum 19TL niye aldılar benden diye. MH aradım bayii ile görüşmemi söyledi. Tarife ile bağ şöyle kurdum. Belki tarifenin böyle bir şartı vardır diye. Bunların hepsi bir yolunu bulup bizden alıyorlar ya para. O hesaptan Kapiş??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 12 Haziran 2015; 12:12:57 >
  • Bende kacmaz 35 deydim. Bugun aradilar yillik agustosta bitiyor yenileyelim dediler bende kacmaz 39 a gecirirseniz yenilerim dedim. Tamam dediler fatura kesim tarihinden sonra kacmaz 39 dayim insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31-32Mbts hiz alıyorum ben kacmaz 39 paketindeki 3gb internetten

• quote:

Orijinalden alıntı: Koreaatom

31-32Mbts hiz alıyorum ben kacmaz 39 paketindeki 3gb internetten

Nerede ve hangi cihaz ile alıyorsun hocam bu hızları? Ben iPhone 5S ile İnterneti Bol 1000 DK Turbo 4 GB 1000 SMS paketimle maksimum 23-24 mbit i görebildim çeşitli yerlerde yaptığım hız testlerinde.
  • onatakgul O kullanıcısına yanıt
    Lg g2 ile izmir karataş sahilinde 32mbts poligon semtinde 28 30 mbts arasi. Çankayada 30mbts aliyorum. En düşük 12 15 mbts aldım hocam ben

• hangi tarifelerde internet önceliği var acaba bilgisi olan varmı
    500 dk 2gb net 1000sms 35 liralık tarifeye geçmeyi düşünüyorum internet kullanımında 2.sınıf durumdamı olacak?
  • Turbo paketlerde oncelik vae hocam,platinum tarifelerde var,interneti bol 500 ve 1000 dakikalik olan paketler turbodur,diger hatlara gore oncelikli hiz alirsin,ama kurumsal hatlar her zaman en oncelikli diye biliyorum,platinum plus kullaniyorum 25 megabitin ustune cikamadim 5s le.

• Bende yaklaşık 8-9 aydır bu paketteyim ve maksimum 25 i gordum fakat ücretsiz 4.5g sim kart değişimi yaptıktan sonra artık sanki hız 2. kademeye dusuruldu.
    defalarca olçum yaptım o zamandan beri ve 6,8-6,9 mbiti geçmiyor hızı. müşteri hizmetlerini arıyorum herkes başka başka konuşuyor hız kısıtlaması yok hattınızda diyor bi kamyon sey sayıyor yok baz istasyonuna uzaklık yok telefondan yok hava sartlar bla bla bla
    derdimi anlamadım bi turlu ve sırf bu yüzden taahhud bitiminde oparatör değiştirmeme yol açacaklar. ben bu pakete geçerken en buyuk sebebi 2 kademe internet kullanmamaktı ve geçtiğimden beri 8-10 mbitleri hep rahat rahat gordu ve geçti.
    şimdi bazı arkadaşlar bu paketin 7,2 hız limitli bazıları ise bu hız limitinin olamadıgını savunuyorlar ki bende hız limiti olmadığını savunuyorum yoktu cunku acaba bu paket cıkıtıktan bir sure sonra sartları değiştirip 2. kademe internete mi çektiler bağlantı hızını ve bazılar
    o yüzden limit var bazıları yok diyor.

• Kaçmaz 39 un 3gb interneti her geçen gün daha da berbat oluyor.

Hız faturasız vodafone hattimda 10 12 mbps iken bunda 4 5 mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 21 Kasım 2015; 0:08:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kaçmaz paketlerini kullanan arkadaşlardan bir kısmı max 7,2 mbps gördüğünü, bazıları ise 20 küsür mbps leri gördüklerini söylüyorlar ya. Sanırım hepsi doğru söylüyor

Çünkü kendim de hız testleri yaptığım zaman çoğunlukla 6,5 - 7 mbps aralığında hız görüyorum. Bu ne artıyor, ne azalıyor. Sadece ve sadece 1 kere 22 mbps gördüm.

2 nedeni olabilir diye düşünüyorum kendimce.

1. Ya Turkcell günün belli saatlerinde bu tarife için maks. 7,2 mbps veriyor.
    2. Ya da Turkcell'in tüm baz istasyonları çift taşıyıcılı (dual carrier) değil. Çift taşıyıcılı baz istasyonuna denk gelince 22 mbps yi gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Bu kaçmaz paketlerini kullanan arkadaşlardan bir kısmı max 7,2 mbps gördüğünü, bazıları ise 20 küsür mbps leri gördüklerini söylüyorlar ya. Sanırım hepsi doğru söylüyor

Çünkü kendim de hız testleri yaptığım zaman çoğunlukla 6,5 - 7 mbps aralığında hız görüyorum. Bu ne artıyor, ne azalıyor. Sadece ve sadece 1 kere 22 mbps gördüm.

2 nedeni olabilir diye düşünüyorum kendimce.

1. Ya Turkcell günün belli saatlerinde bu tarife için maks. 7,2 mbps veriyor.
    2. Ya da Turkcell'in tüm baz istasyonları çift taşıyıcılı (dual carrier) değil. Çift taşıyıcılı baz istasyonuna denk gelince 22 mbps yi gördüm.

2. Madde için sunu söyleyebilirim. her baz istasyonu çift taşıyıcılı olmasa daha tek taşıyıcı hısı 7,2 den yüksek olması gerek.
    bence bu baz istasyonunda taşıyıcı sayısı ile değil direkt hatta tanımlanan hız limiti ile alakalı.
    TIM e uğraşım ben dun ve oradaki yetkili 2 gun once eğitimdeydik ve 4,5g revizyonu için baz istasyonlarında hız sınırlamaları gelebileceğini ve kısıtlı hız alabileceğini belirtmişler.
    kendiside aynı tarifeyi kullandığını ve bu sorunu suan bende yasıyorum dedi ve nisana kadar bu sekilde devam edebileceğini söylemişler eğitimde.
    aslında turbo olupta bu tarz sorun yasayanlar var mı onlardan alınacak referansta önemli bu bilginin doğruluğunun teyid edilmesi bakımından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 21 Kasım 2015; 10:50:48 >

• TURBO yazıp 2222 ye mesaj atarsanız 5 TL karşılığında internetiniz turbo olur. Ben 1 kere yapmıştım, ama o zaman bu tarifeyi kullanmıyordum, çok büyük farklar hissetmemiştim. Tabii çok yoğun mekanlarda bulunmamıştım, belki esas fark oralarda hissediliyordur.
  • bende bu paketi kullanmaktayım, interneti çok hızlı değil.
  • Bu paket için yas sınırı var mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.