Şimdi Ara

Kaçmaz 39 Paketi İnternet Erişim Hızı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theshiver

quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

arkadaşlar net sonuç ne oldu? Kaçmaz 39 ile interneti bol'un en yüksek hızı kaç? 1 kb=100 kb mı yoksa 1 kb=1 kb mı? Kota dolunca internet duruyor mu yoksa ücretlendiriyor mu?

• kaçmaz 39'da ben ben fazla 18mbit gördüm, bildiğim kadarıyla en yüksek hız 21mbit'e limitli
    • 1kb = 1kb
    • kota dolunca ücretlendiriliyor kapanmıyor net

teşekkür ederim. İnterneti bolu bilmiyorsanız galiba. İlginiz için teşekkür ederim.
  • theshiver kullanıcısına yanıt
    Adil kullanım gibi paket yapsalar internetin sınırsız olması lazım bunların başların değişmesi lazım bu işlerden anlıyanların geçmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vdsl2 -- 3 Şubat 2015; 13:31:13 >
  • 2. sınıf bir interneti olan turkcell paketine sakın geçme .

Ağ doluyken , özellikle 1. sınıflar bağlandığında internetin 0.50 kbps lere kadar düşüyor .
  • arkadaslar bugun gectim tarifeye yildiz ek paketin internet sorunu ve 2.onceliginden dolayi.Cunku izmirde kalabalik yerlerde cok sorun oluyor..Oncelikle su konuya netlik getireyim internette hiz kisitlamasi yok.Speedtest ile hiz testleri yaptim tum gun ..10 20 arasi mbps hiz aliniyor.Yani turbo internet degil ancak 7.2mbps sinirlamasi yok.Max hiz 21 mbps sanirim. Internet onceligi de 1.seviye.6gb internet hediyesi de verildi ama ile ozel bu kampanya.Her il de verilmiyormus . Umarim yardimci olmusumdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç olarak kaçmaz 39 için intenet hızı kaç mbps?
  • Hediye internette bile 14.4 gördüm.

• her yone 500 dk+2 gb ek paketim var. 7 mbps uzerine cikmadim. Kacmaz 39'a gecia yapmak uzere basvurdum. Acaba hizda bir degisiklik olur mu diye merak ediyorum.

• Turkcell'e sordum Kacmaz 39 paketi internet ust siniri 7.2. Mbps imis.

• 7.2 hiz siniri yok. Yukarida da yazdim 13 14 mbps hiz aliyorum genelde s3 telefonla izmirde. Cift tasiyicili telefonu olanlar dahada hiz alirlar diye dusunuyorum

• Bugün bu tarifeye geçtim, inş pişman olmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Bugün bu tarifeye geçtim, inş pişman olmam.

hocam herkesten ayrı ses çıkıyor internetin hızı nasıl bende geçmeyi düşünüyorum ve sizede 6gb hediye verdiler mi
  • ben de geçtim bu tarifeye bugün ama yorumlar çok çelişkili. anlamadım gitti bu işten. kullananlar bir yorumda bulunursa memnun olurum
  • 24 mb gördüğümü bilirim bir kez, sonrasında 12-13 civarı.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    7.2 mbps üst sınır oldugunu Türkcell'in müşteri hizmetleri söyledi. Ama bu üst sınır gerçekten var mı yok mu bir sey diyemicem çünkü bu ay ortasında bu tarifiye geçmiş olacağım
  • 7.2Mbps olsa ne olur 100Mbps olsa ne olur. Yapmayın etmeyin Allah aşkına.
    Zaten topu kerameti 3GB internet var. 7.2Mbps ile tam kapasite kullansanız 1 saatte tükenecek paketiniz.
    Kablo ile ADSL üzerinden sağlıklı 8Mbps alamayan milyonlarca insan var bu ülkede.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

quote:

yalan yanlış bilgiler vermeyin, 2. sınıf hizmet kaçmaz 39 paketinde yok. bununla beraber turbo internet hizmeti de yok. normal turbosuz turkcell internetini kullanacaksın ayrıca ikinci sınıf internet olmadığı için yoğunlukta 25 liralık paketteki gibi sürünmeyeceksin.

25 liralık paketten kaçmaz 39'a geçen biri olarak söylüyorum.

edit: ayrıca 25 liralık pakette internet 1kb = 100kb olarak hesaplanırken kaçmaz 39'da 1kb = 1kb olarak değerlendiriliyor. kota kullanımında gerçekten farkettiriyor.

Hocam yeni vergiler ile beraber tam olarak ne kadar oduyorsunuz 45 tl mi

daha ilk fatura gelmedi ama tahminim 40-41 arası olur

Hocam ilk faturan kaç lira gelmişti hatırlıyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

quote:

yalan yanlış bilgiler vermeyin, 2. sınıf hizmet kaçmaz 39 paketinde yok. bununla beraber turbo internet hizmeti de yok. normal turbosuz turkcell internetini kullanacaksın ayrıca ikinci sınıf internet olmadığı için yoğunlukta 25 liralık paketteki gibi sürünmeyeceksin.

25 liralık paketten kaçmaz 39'a geçen biri olarak söylüyorum.

edit: ayrıca 25 liralık pakette internet 1kb = 100kb olarak hesaplanırken kaçmaz 39'da 1kb = 1kb olarak değerlendiriliyor. kota kullanımında gerçekten farkettiriyor.

Hocam yeni vergiler ile beraber tam olarak ne kadar oduyorsunuz 45 tl mi

daha ilk fatura gelmedi ama tahminim 40-41 arası olur

Hocam ilk faturan kaç lira gelmişti hatırlıyor musun?

ilk fatura 40 civarı gelmişti, şimdi 40-42 arası değişiyor

• 3Gb bittikten sonra internet devam ediyormuş. Bunun için ne önlem aldınız acaba?
  • Hattım açıldı. Hız testinde 17mbit gördüm. Bitmeyen 2222 yazınca faydalanabiliyor muyuz bu tarifede?

• Hat taşıma yoluyla bu tarifeye geçip 19TL simakrt ücreti alınan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.