Bildirim
kaçtan kaça çektiniz sıralamanızı acill bakın!!! (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2016
105--> 34
2017
37-->19
2018
8-->17
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 mf3 76k
2018 sayısal 9.7k
tyt ile ygs nin türkçesi bence çok ffazla değişmedi türkçe için hız ve renk denemesi
matematik için tyt de 3-4-5 işini görür bunun yanında deneme olarak yine 3-4-5 in denemeleri iyidir ayt için karekök sınavdaki sorulara benziyor
fen için çöz kazan tyt denemesi ayt de fizik nihat bilgin kimya karekök biyoloji ?
geometri için gür yayınları geometri fasikülü ve esen yayınları sb
sosyal için örnek aakdemi hepsi birarada konu anlatım var orada özet geçmiş
genel deneme olarak 3-4-5 ve yayın denizinin 4 lü denemesi var 3.deneme sınava çok yakındı bazı sorular çok benziyordu altın karma almanı ise tavsiye etmem -
tyt mat adina acil mi 345 mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Acil tyt incelemedim ama kasıntı diyorlar eğer üst seviye değilseniz bilgi sarmal veya 345 çözün -
103den 46kya çektim türkçede fena halde batırmıştım matematiğim baya iyi geldi eğer türkçede 30 üstü yapsaydım garanti 30k içindeydim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X