Bildirim
kadar verdim. ps vita alıyorum ama...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorun çıkar gibime geliyo fiyattan dolayı gümrüge takılır -
Kadar vermeseydin de karar verseydin Bence tam karar verememişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 24 Şubat 2012; 19:21:50 > -
%90 takılır bi tanıdığın varsa geldiği zaman beraberinde getirsin. -
Hafıza kartlarına para yetişrebilirsen ne mutlu sana.
Bence acele etme.
Alsan hangi oyunu oynucaksın uncharted başka ? -
%90 değil %100 takılır. Ürün gümrük limitinin üzerinde ciddi vergiler ödersin TR fiyatından bile pahalı olur. Sana tavsiyem gittigidiyordan alman. -
ares88 kusura bakma klavyeye ali.samadim... tesekkur ederim onerileriniz icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%20 gümrük vergisi + 2-3 TL bir ardiye ücreti ödersiniz USPS gibi devlet kargosu ile getirtirseniz. Özel kargo şirketleri ile getirtirseniz kargoyu almak için 500-600TL yi gözden çıkarın.
Bu arada 3G modeli Cep telefonu gibi değerlendirilebilir, şayet böyle olursa ne öderseniz ödeyin alamazssınız gümrükten malınızı. -
Gümrükte kesin takılır. Ya sıfır alacaksın ya ikinci el alacaksın ya da biri yurtdışından getirecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr_Unknown
ares88 kusura bakma klavyeye ali.samadim... tesekkur ederim onerileriniz icin
Ne kusura bakması hocam estağfurullah, benimki küçük bi lakırdı olsunda gülelim hesabı yazıdığım bi şeydi. -
Gümrüğe tabii tutulacak. 75 dolar üzeri her ürün için gümrük vergisi ödemeniz gerekir. -
Gümrüğe takılır hocam neredeyse onun fiyatı kadar da vergi ödersin demedi deme. -
%20 Vergi Ödersin... -
Olay % 20 vergi ile bitiyor mu beyler ?
250 Dolar , vergi ile birlikte 300 Dolar eder.. Yine mükemmel fiyat TR ye göre.
Dedigim gibi , Vergi ödüyorsun %20 o kadar mi ? Baska sorun yok mu ? -
3G li olanı alıyorsan muhtemelen imei numarası vardır...telefona uyguladıkları prosedürü uygularlarsa o cihaz gümrükte kalır... -
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
Olay % 20 vergi ile bitiyor mu beyler ?
250 Dolar , vergi ile birlikte 300 Dolar eder.. Yine mükemmel fiyat TR ye göre.
Dedigim gibi , Vergi ödüyorsun %20 o kadar mi ? Baska sorun yok mu ?
3G modeli dediğim gibi telefon gibi işlem görürse alamazsınız.
Özel kargo şirketleri ile getirirseniz (Fedex,dhl vs gibi) kargo ücreti,ordino, antrepo ücreti beyanname vs derken ürünün parası kadar işlem masrafı ödersiniz. + %20 vergi.
PTT gibi devlet kargolarını seçerseniz %20 vergi ödeyip alırsınız. Ama tekrar ediyorum cep telefonu olarak işlem görürse ürünü arabanın anahtarını da bıraksanız alamazsınız :) -
hayir sadece wifi alicam.. eger yuzde yirmi vergi aliyorsa ne mutlu bana. ptt ile getirtirim o zaman. cok tesekkurler.. -
Eger yuzde 20 vergiyle olay bitiyorsa bence alinir. -
Bu fiyata ki usa fiyatını bilmiyorum ama orada baya yüksetti vita alıcaksın ve gümrükte takılmıcak ah ah nerde o günler 2000milyara gelir sana %10 20tarzında bi vergi ödemesi var sakın deneme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X