Şimdi Ara

kadar verdim. ps vita alıyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama Amerika'dan alacağım arkadaşlar. Fakat Best Buy, Amazon veya eBay gibi sitelerden alacağım. Gümrükte sorun çıkarır mı? Kargo parası falan açıklasanız?

• sorun çıkar gibime geliyo fiyattan dolayı gümrüge takılır
  • Kadar vermeseydin de karar verseydin Bence tam karar verememişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 24 Şubat 2012; 19:21:50 >
  • %90 takılır bi tanıdığın varsa geldiği zaman beraberinde getirsin.
  • Hafıza kartlarına para yetişrebilirsen ne mutlu sana.
    Bence acele etme.
    Alsan hangi oyunu oynucaksın uncharted başka ?
  • %90 değil %100 takılır. Ürün gümrük limitinin üzerinde ciddi vergiler ödersin TR fiyatından bile pahalı olur. Sana tavsiyem gittigidiyordan alman.
  • ares88 kusura bakma klavyeye ali.samadim... tesekkur ederim onerileriniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 3 pc için var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %20 gümrük vergisi + 2-3 TL bir ardiye ücreti ödersiniz USPS gibi devlet kargosu ile getirtirseniz. Özel kargo şirketleri ile getirtirseniz kargoyu almak için 500-600TL yi gözden çıkarın.

Bu arada 3G modeli Cep telefonu gibi değerlendirilebilir, şayet böyle olursa ne öderseniz ödeyin alamazssınız gümrükten malınızı.
  • Gümrükte kesin takılır. Ya sıfır alacaksın ya ikinci el alacaksın ya da biri yurtdışından getirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Unknown

ares88 kusura bakma klavyeye ali.samadim... tesekkur ederim onerileriniz icin

Ne kusura bakması hocam estağfurullah, benimki küçük bi lakırdı olsunda gülelim hesabı yazıdığım bi şeydi.
  • Gümrüğe tabii tutulacak. 75 dolar üzeri her ürün için gümrük vergisi ödemeniz gerekir.
  • Gümrüğe takılır hocam neredeyse onun fiyatı kadar da vergi ödersin demedi deme.
  • %20 Vergi Ödersin...
  • Olay % 20 vergi ile bitiyor mu beyler ?

250 Dolar , vergi ile birlikte 300 Dolar eder.. Yine mükemmel fiyat TR ye göre.
    Dedigim gibi , Vergi ödüyorsun %20 o kadar mi ? Baska sorun yok mu ?
  • 3G li olanı alıyorsan muhtemelen imei numarası vardır...telefona uyguladıkları prosedürü uygularlarsa o cihaz gümrükte kalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Olay % 20 vergi ile bitiyor mu beyler ?

250 Dolar , vergi ile birlikte 300 Dolar eder.. Yine mükemmel fiyat TR ye göre.
    Dedigim gibi , Vergi ödüyorsun %20 o kadar mi ? Baska sorun yok mu ?

3G modeli dediğim gibi telefon gibi işlem görürse alamazsınız.

Özel kargo şirketleri ile getirirseniz (Fedex,dhl vs gibi) kargo ücreti,ordino, antrepo ücreti beyanname vs derken ürünün parası kadar işlem masrafı ödersiniz. + %20 vergi.

PTT gibi devlet kargolarını seçerseniz %20 vergi ödeyip alırsınız. Ama tekrar ediyorum cep telefonu olarak işlem görürse ürünü arabanın anahtarını da bıraksanız alamazsınız :)
  • hayir sadece wifi alicam.. eger yuzde yirmi vergi aliyorsa ne mutlu bana. ptt ile getirtirim o zaman. cok tesekkurler..
  • Eger yuzde 20 vergiyle olay bitiyorsa bence alinir.
  • Bu fiyata ki usa fiyatını bilmiyorum ama orada baya yüksetti vita alıcaksın ve gümrükte takılmıcak ah ah nerde o günler 2000milyara gelir sana %10 20tarzında bi vergi ödemesi var sakın deneme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.