Merhaba arkdaşlar hemen konuya girmek istiyorum bu sene ilk mezun senem ve bu sıralamalarla karşı karşıyayım.Şimdi benim yapmak istediğim şeyi ve şuan önümde olan fırsatları söylemek istiyorum.İlk olarak ben bu puanlarla mühendislik gelseydi gidip birdaha hazırlanacaktım hayalimde jandarma subya olmak var.O yüzden kendim hemşirelik için de hazırlanış olacaktım.Bu puanlarla mühendislikler gelmiyor.Peyzaj mimarlığı,İstatisli,matematik bölüm gibi çokta güzel olmayan gidipte açkta kalabileceğim bölümler geliyor.Ben yine bu sene gitmek istiyordum aslında yanlız ailem beni ücretli hemşireliğe göndermek istiyor 4 sene okuturuz kpss den atanırsın hiç değilse devlet memurur olursun o parayı 2 senede çıkartırsın diyorlar bir yandan haklılar ama ben 80-100 bin tl hemşireliğe vermek istemiyorum.Geleceğim içn daha farklı bir şekilde yatırı yapmak istiyorum.Ailem de ben seni peyzaj mimarlığı gibi blümlere göndermem diyor.Tek seçenek hemşirelik kalıyor ve bunn yanında 1 sene daha kalmak.Siz ne düşünüyorsunuz beyler ne yapmam lazım sizce?