Şimdi Ara

Kadıköy 3ds Max Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3D Studio Max (3DS Max) Autodesk firması tarafından 1990 yılında geliştirilmiş ve hala gelişitirilmeye devam eden bir 3 boyutlu modelleme, görselleştirme ve animasyon programıdır. 3D Studio Max'in bu zamana kadar bir çok sürümü çıkmıştır ve en son sürümü, 2014 yılında çıkan 3DS Max 2014'tür.3d studio max gelişmiş eklenti desteği olan ve kolay kullanılan bir programdır. 3 boyutlu modelleme programlarından en çok kullanılanı ve en bilinenidir. Oyunlarda, filmler de ki özel efektlerde, mimari sunularda ve endüstriyel tasarım sunuları gibi alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. 3ds max kursunda mimarların, planlamacıların, mekanik tasarımcıların ve diğer profesyonel tasarımcıların sıklıkla kullandığı programı öğrenmek istemez misiniz? Uzman kadromuzla sizlere en iyi 3ds max kursu vermek için çalışıyoruz. Weeb Akademi 3ds max kursunun bitirdiğiniz zaman 3ds max kursu sayesinde mimar, iç mimar, endüstriyel ürün tasarımcısı, fuar stant tasarımcısı veya oyun tasarımcısı gibi siz kursiyerlerimizin bir çok meslekte çalışma imkanınız olmuş olacaktır. Uyguladığımız 3ds max kursu eğitim programı 3d studio max hakkında hiç bilgisi olmayan kişiler düşünülerek hazırlanmış olan, sıfırdan bir eğitim sürecidir. Grup ve Özel eğitim olarak iki tür eğitimimiz bulunmaktadır. Grup eğitimleri özel eğitimleri göre fiyat konusunda daha uygundur. Grup eğitimlerimiz maksimum 9-10 kişi ile yapılmaktadır. Fakat dilerseniz kişiye özel eğitim imkânlarımızla dileğiniz gün ve saatlerde sadece size özel bire bir 3ds max kursu alabilirsiniz. Kurumumuzun geliştirmiş olduğu Matric dershane programı sayesinde Weeb Akademinin internet sitesinden sisteme öğrenci girişinizi yaptıktan sonra online olarak 3ds max kursu ödevlerinizi yollayabilir, 3ds max kursu konusunda takıldığınız bir yerde veya başka bir konuda hocalarımıza ulaşıp kolayca sorunuzu sorabilirsiniz.

http://kadikoy.weebakademi.com/3ds-max-kursu.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.