Şimdi Ara

Kadıköy Anadolu Lisesi(Maarif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Bu seneki teog sınavının deneklerinden biride bendim.Ve sonuçlar bana aşağı yukarı kadıköy anadoluyu gösteriyor en iyi.Buraya giden abiler ablalardan lise hakkında bilgi edinmek istiyorum(yatılı-erkek)

Sosyal ortam,dersler,yatılılar arasındaki abi abla ilişkisi,ygs lys başarıları gibi şeyler.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merbugra -- 7 Temmuz 2014; 8:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açıklandımı sonuclar ?
  • Hayır açıklanmamıştı en son bakıtığımda.

• Dostum ben kadıköy anadolu da okumadım ama gittim gezdim geçen gün. Yeğenim de orayı istiyordu bir bakmak istedim. Okul çok büyük. Bahçesi vs bayağı geniş. Denize 0 denebilir. Yani dış görünüş olarak türkiyedeki liselerin %98 inden iyidir. Hemen yanında saint joseph fransız lisesi var. Ortam çok sağlam oluyormuş buralarda. Kızlar vs ortalamanın çok üzerinde yani

Eğitimine gelirsek Geçen yıl ygs türkiye 1. sini çıkaran bir okul burası. milli sporcular yetiştiren bir okul. Yani gidersen kendini her alanda geliştirebilirsin. Bu arada ben kadir has anadolu lisesini bitirdim bu sene. Hakkaten gidince dedim biz okul okumamışız. Hayat kadıköydeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Dostum ben kadıköy anadolu da okumadım ama gittim gezdim geçen gün. Yeğenim de orayı istiyordu bir bakmak istedim. Okul çok büyük. Bahçesi vs bayağı geniş. Denize 0 denebilir. Yani dış görünüş olarak türkiyedeki liselerin %98 inden iyidir. Hemen yanında saint joseph fransız lisesi var. Ortam çok sağlam oluyormuş buralarda. Kızlar vs ortalamanın çok üzerinde yani

Eğitimine gelirsek Geçen yıl ygs türkiye 1. sini çıkaran bir okul burası. milli sporcular yetiştiren bir okul. Yani gidersen kendini her alanda geliştirebilirsin. Bu arada ben kadir has anadolu lisesini bitirdim bu sene. Hakkaten gidince dedim biz okul okumamışız. Hayat kadıköydeymiş.

Öyle bi anlattın ki daha iyi yer gelse bile oraya gidesim geldi

• 10 puan fazla alsam belki benim de tutabilirdi :D Ama olmadı :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Dostum ben kadıköy anadolu da okumadım ama gittim gezdim geçen gün. Yeğenim de orayı istiyordu bir bakmak istedim. Okul çok büyük. Bahçesi vs bayağı geniş. Denize 0 denebilir. Yani dış görünüş olarak türkiyedeki liselerin %98 inden iyidir. Hemen yanında saint joseph fransız lisesi var. Ortam çok sağlam oluyormuş buralarda. Kızlar vs ortalamanın çok üzerinde yani

Öyle bi anlattın ki daha iyi yer gelse bile oraya gidesim geldi

Cidden diğer okullardan niye kötü diye bakmayın. 300'ün üzerinde öğrenci alıyor galiba. Okul hem sosyal olsun hem ders açısından olsun çok iyi. Her sene şenlikleri düzenleniyor ve çok ünlü sanatçılar geliyor. İddaa ediyorum GSL'den kat kat daha iyi ortam vardır. GSL'ye giderseniz İnek olursunuz ama bu okula giderseniz sosyal inek olursunuz Tercih sizin.

Not: Orada okumuyorum.

• yaz tatilinde ingiltereye gidiyolar. süper.. bu lisede okunur.
  • Burayı istiyodum ama nasip olmayacak galiba (456 puan ile). Ama yinede listede en başta dursun. Yedeklere kadar beklerim valalhi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.