Şimdi Ara

Kadıköy DAMAT İSTİFA sesleri ile inledi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
47.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
254 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray’ın Beşiktaş’ın Trabzonspor’un yapmadığını söyleyebilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

şu hayatta 2 insan grubundan nefret ediyorum

1- akpliler
    2- fenerbahçeliler

ikisi de sürekli algı yaratıyor, ikisi de hiç bir şeyi kabullenemiyor. ayrıca balık hafızalılar. işlerine gelmeyen şeyleri çok çabuk unutuyorlar. siz unutursunuz da biz unutmayız "herkes şike yaptı, radara biz yakalandık", "şike yaptıysam fb için yaptım" itiraflarını. mahkeme deliller usulsüz toplandığı için beraat veriyor, bunlar da sanıyor ki şike yapmadık. yok ya?

akp olmasa çoktan küme düşecek olan takım gelmiş trabzonspor'a devlet destekçisi diyor. komik.

yiyin birbirinizi. umarım bu sefer bir şeyleri değiştirebilirsiniz.
    Genelde nedense Fenerbahçe'yi sevmeyen 3 tip kişi var 1. GS 2. BJK 3 Trabzonspor çoğunluk bu duygular karşılıklı diyelim bence.

• realove19 kullanıcısına yanıt
    kanıtın varsa yaptıklarını söyleyebilirsin. kanıt varsa herkesin gereken cezayı almasını da isteyebilirsin.

ama varsayımlara göre de konuşamazsın. hukuk öyle işlemiyor. işleyecek olsaydı herkes birbirine iftira atardı

tıpkı sivas başkanının iddiaları gibi. adam diyor ki mehmet yıldız'a teşvik yollamışlar. mehmet yıldıza gidip soruyorsun diyor ki öyle bir duyum aldım.

muhabbete bak ya.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    E sen mahkemenin akladığı Aziz yıldırım için konuşabiliyorsun. Boş muhabbet yapıyorsun. Sana sen kimsin la gif ini armağan ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realove19

E sen mahkemenin akladığı Aziz yıldırım için konuşabiliyorsun. Boş muhabbet yapıyorsun. Sana sen kimsin la gif ini armağan ediyorum
    arkadaş en azından alıntılanan mesajları oku...OKUUUUUUUU

bir daha dönüp senin için alıntılamayacam yazdığımı. git 1 sayfa geri OKU
  • Arkadaş şu fener laf olsun diye değilde gerçekten lig ten çekilsede herkes bi rahatlasa ....yemin ediyorum sadece zaman kaybisiniz ....!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir somut delil olmadan Fenerbahçe’ye şikeci diyen, yalancı, şerefsiz, himmetci ve fetöcüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 11 Şubat 2020; 21:41:41 >
  • kripto fenerliler ortaya çıkmış. kimden talimat aldınız yine ?

ayrıca unutmayın zamanında feto sizi nasıl deşifre etti akp olmasa şu an amatör kümedeydiniz. ligde kalmanız , ceza almamanız için ne gerekiyorsa yapıldı bu ülkede. allahtan avrupa'da hak hukuk adalet var da gereken cezayı yediniz.

şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diye bağıran başkanınızı unuttunuz mu ? komiksiniz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 11 Şubat 2020; 22:34:51 >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    az saymışsın bence.. 3 tip değil fenerbahçeli olmayan çoğu kişi var bunu bile çekememezlik fener tek siz hepiniz gibi yine algıya çevirmeyi başarıyor..
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    ya bırak allah aşkına ya. gs nin bi tane hakkıyla kazandığı maç yok. çıkıp fenere şikeci demek çok komik. heleki o ulusoy dönemlerini unutmadık. hakan şükürün rövaşata denemesine penaltı verilmişti.neymiş hakan röveşata çektikten sonra yere düşmüş. havada asılı mı kalsaydı? adam 2 metre ötede penaltı veriliyor. saçma sapan sahte kayıtlarla fenerbahçeyi ele mi geçirecekler bırakın bu ayakları artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 12 Şubat 2020; 13:23:12 >

• aziz yıldırım fetö hakkında söyleyecek çok şeyi var.

aziz yıldırım tasviye edilmiştir.

aziz yıldırım in akp ile ilgili dünya görüşü bire bir zıttır.

adam ilk baştan beri fetönün nasıl bir şey olduğunu bütün türkiyeyi karşısına alarak söylemiş.

ağzına sağlık aziz yıldırım.

aziz yıldırım 2015 : 50 bin kişiyle sivil ihtilal yapılıyor.

• Sinyor56 kullanıcısına yanıt
    Mesele o değil. Her seye bir bahaneniz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Ben sezon genelinden bahsettim, sadece fener maçından değil. İstatistiklere genel olarak bakarsan, en çok galibiyet alan, en çok gol atan, en az gol yiyen, deplasman galibiyeti filan, anlarsın. Tabi kapasiten varsa... Kaldı ki fener maçında en iyi oyuncumuz Nwakame yoktu. 1-0 geriden gelip maçı almayı bildik. Sen bir maçlık istatistik değerleriyle kendini avut, başkanın bakan Trabzona yardım ediyor diye ağlasın, teknik direktörün hakemlerden ağlasın, eski oyuncunuz şeytan Rıdvan denge siyaseti oynasın, valla tiyatro kulübü gibisiniz cidden :) Tüm Trabzon'un eğlencesi yine sizsiniz. Sağ olun var olun...

Alıntıları Göster
    96 dan beri kim kimin eğlencesi bariz belli , tabi kapasiten varsa :)

İşimiz gücümüz yok ergenlere laf yetiştiyoruz bide.

• quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

96 dan beri kim kimin eğlencesi bariz belli , tabi kapasiten varsa :)

İşimiz gücümüz yok ergenlere laf yetiştiyoruz bide.

Alıntıları Göster
    28 yaşındayim. Sözlerine dikkat et bence.

Hiçbir başarı tesadüf değildir.” Trabzonspor’un alt yaş kategorilerinde U-19 takımımız zirvede 45’er puanla Galatasaray’la aynı puanda. U-17 takımımız 45 puanla lider. U-16 takımımız 46 puanla lider. U-15 takımımız 40 puanla lider. U-14 takımımız 39 puanla ikinci sırada. Görüldüğü üzere takımlarımız hakkıyla zirvededir. Yoksa devlet A takımımız olduğu gibi alt yapı takımlarımızı da destekliyor(!)? 🤔😊😊

• quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

Çok biliyorsan sen söyle.Ali Koç'un başkan olduktan sonraki açıklamalarını hatırlatırım.Kulübü borç batağına sokmuşlar diyordu.Üzerine 30 futbolcu almış 1,5 senede.Nasıl batmamış Fenerbahçe hayret.
    Trabzon geçen sene 2.transfer sezonunda transfer yapmama cezası aldı.Fener'in harcama limiti "Devlet destekli"Trabzon'un harcama limitinin 2,5 katı.Harcama limiti sıralamasında Trabzon 8.sırada
    Harcama limitleri açıklandığında neden çıkıp,itiraz etmediniz.Baktınız pabuç pahalı herzamanki gibi sahadışı olaylardan medet ummaya çalışıyorsunuz.
    Burada asıl haksızlık borcu olmayan kulüplere yapıldı.Büyükler harvurup harman savurdu kulüpleri batırdılar,harcama limiti sınırlaması getirildi.Borcu olmayan kulüplere de harcama limiti getirildi.
    Ali Koç'un asıl amacı,hükümetin kıskacında olan Koç Grubu'nu,Fenerbahçe taraftarı ile bu kıskaçtan kurtarmak.Yıllardır Koç Grubu devletten ihale,imtiyaz teşvik alamıyor.Fener taraflarına da figüranlık yaptırıyor.
    Adama sormazlar mı? rakiplerinden en az 2,5 kat fazla bütçesi olan takım nasıl oluyor da başarısız oluyor.
    Soramazsınız çünkü o kapasiteniz yok.
    Koskoca 20-25 milyon taraftarı olan Fenerbahçe nin bütçesi mahalli bir takim olan Trabzonspor la ayni mi olacaktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 13 Şubat 2020; 22:3:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Koskoca 20-25 milyon taraftarı olan Fenerbahçe nin bütçesi mahalli bir takim olan Trabzonspor la ayni mi olacaktı?

Alıntıları Göster
    Benim anlatmak istediğim devlet destekli, borcu devlet tarafından ödenen Trabzonspor bütçe olarak 4.sırada olmasına rağmen nasıl olurda harcama limit bakımından 8.sırada.Akıl ve mantığa ters.
    Mahalli diyerek aklınca küçümsemeye çalıştığın takım gibi 4 takım şuan puan cetvelinde Fenerin üzerinde üstelik harcama limitleri 3/1 oranında iken. Bu kadar bütçe bu kadar taraftar desteğine rağmen bu kulüp nasıl olurda batar, nasıl olur yarışta geri kalır diye sorman lazım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.