Şimdi Ara

Kadıköy DAMAT İSTİFA sesleri ile inledi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
47.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
254 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cumhurbaşkanlığı Protokol ve Tören Hizmetleri Yönergesini oku güzel kardeşim.
    Devletin Başının katıldığı A tipi törenlerde kurucu lider Atatürk ile birlikte kimlerin fotoğrafları asılır, tören alanı nasıl hazırlanır, tören nasıl olur orada yazıyor öğren.
    Dikkat edersen ortada kürsü varken, oraya CB' nın konuşması için kendi özel kürsüsü de geldi. Bunlar keyfi yada yalakalıktan değil, zorunlu işler...
    Hangi kulübün divanına misafir olarak bile katılsa aynı seramoni olur. Bilmemek ayıp değil, öğrenmeden sallamak ayıp..
    CB Divan üyesi olabilir ama damadının hamsi forması giyip yaptıklarını kabullenecek değiliz. Kel alaka kurmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 11 Şubat 2020; 11:45:51 >
  • şu hayatta 2 insan grubundan nefret ediyorum

1- akpliler
    2- fenerbahçeliler

ikisi de sürekli algı yaratıyor, ikisi de hiç bir şeyi kabullenemiyor. ayrıca balık hafızalılar. işlerine gelmeyen şeyleri çok çabuk unutuyorlar. siz unutursunuz da biz unutmayız "herkes şike yaptı, radara biz yakalandık", "şike yaptıysam fb için yaptım" itiraflarını. mahkeme deliller usulsüz toplandığı için beraat veriyor, bunlar da sanıyor ki şike yapmadık. yok ya?

akp olmasa çoktan küme düşecek olan takım gelmiş trabzonspor'a devlet destekçisi diyor. komik.

yiyin birbirinizi. umarım bu sefer bir şeyleri değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

şu hayatta 2 insan grubundan nefret ediyorum

1- akpliler
    2- fenerbahçeliler

ikisi de sürekli algı yaratıyor, ikisi de hiç bir şeyi kabullenemiyor. ayrıca balık hafızalılar. işlerine gelmeyen şeyleri çok çabuk unutuyorlar. siz unutursunuz da biz unutmayız "herkes şike yaptı, radara biz yakalandık", "şike yaptıysam fb için yaptım" itiraflarını. mahkeme deliller usulsüz toplandığı için beraat veriyor, bunlar da sanıyor ki şike yapmadık. yok ya?

akp olmasa çoktan küme düşecek olan takım gelmiş trabzonspor'a devlet destekçisi diyor. komik.

yiyin birbirinizi. umarım bu sefer bir şeyleri değiştirebilirsiniz.
    fenerbahçeliler de sizi çok seviyor. algı yapmıyorsunuz ya siz.
    konu fenerbahçe olunca algının kitabını fenerbahçe hariç herkes yazıyor. fetöcü, kulüpler ve siyasetçiside dahil

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    yapma ya gerçekten mi cik cik cik
    bi kaybol ya sen kimsin ki böyle bir tespit yapıyorsun
    herkez klavye delikanlısı olmuş anasını seviyim Koyu Ak Partiliyim hemde Fenerliyim sen kimsin la değişik.
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Hüüü 6s hüüüü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Size gelince Devletin savcisi oluyor bize gelince Fetöcü. Devletin Savcisinin Futbol Kulubu oyunculari ve Baskaniyla ne isi olabilir? Amerikada Fetöyle fotograf cektiren Futbolcularin bizim kulubumuzle ilisigi kesilmistir. Ancak bugun hala Amerikadaki karede ayni resimde olupta Fenerbahcenin kadrosunda yer alan futbolcu mevcuttur. Galatasarayin basarilarini Fetöye baglayanlarin Fetöye vurulan agir darbeden sonra tek bir Sampiyonlugunun bulunmamasida bize ithaf ettikleri algiyi kendilerine cevirmektedir. Madem soralim Fetö bittikten sonra neden Fenerbahcenin hicbir Sampiyonlugu yok ve Besiktas ve Galatasarayin 2 ser kez Sampiyonlugu vardir? Eger siz basarilarimizi fetöye baglarsaniz, bizde szin basarisizliklarinizi buna göre sorgulamak durumunda kaliriz. Fetönün bittigi dönemdede biz basarilarimizi surdurmekteyiz ne varki sizler icin aynini söylemek mumkun degil.

Basarisizliklarinizin sebebini uzaklarda aramayin, o sizin aranizda. Kendinizde arayin bunu, ayni seyleri gecen senede yaptiniz. Bizler bu hakemlerle bu lig yurumez derken, sizler 17 kulubu toplayip hakemler hata yapabilir diye bildiri imzaladiniz, o zaman ne diye simdi kiziyorsunuz? gecen seneden bu yana bu ligde hakemler adina degisen nedir? Daha dun dediklerinin arkasinda durmuyor ve unutuyorsunuz. Samimi olun, sadece oklar size zarar verince degil herzaman samimi olun.

• Bir Beşiktaş taraftarı olarak sizi canı gönülden tebrik ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yüzleri kaydediliyor iyi cesaret

• Çok P İ S asimetrik savaş, algı operasyonu yapılıyor, uzmanı değilim ama adına faşist kol faaliyeti de denilmekte sanırım...

Fenerbahçe gibi köklü, kedilerin ulaşamadığı, dikliğiyle rahatsız eden bir "spor kulübüne" karşı eskiden GS, BJK ve Trabzonspor birlik olmuştu. Nihayetinde tek adam başkanlığının ülkemsi Türkiye'ye geldiği gibi Ali Koç'u başkan yaptılar AK Parti önderliğinde, bu afiş Ali Koç'un başkan olduğu takımdan çıkmaz. Ali Koç'tan sadece yönetim sevici taraftarlar çıkar; onlar ülke yönetimini eleştirebilir mi, yapmayın etmeyin, biraz düşünün

İşte bu yüzden bu topraklarda birileri ne kadar yaşarsa yaşasın kabul edilmeyecekler ve saygı görmeyecekler. Başkaları istediği gibi kabul etse de gönlümüz bu utanç verici, küçük düşürücü untermensch siyasetini kabul etmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    hala fenere şike yaptı diyenler var. yuh diyorum artık cehaletinde bu kadarı. fetonun fenerbahçeyi ele geçirme opreasyonu biliyoruz artık. bu davaya bakan zekeriya öz ortada kayboldu firar etti. bunlar hala şike diyor. şike görmek istiyorsanız 8-0 lık gs maçına bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entel Maganda

hala fenere şike yaptı diyenler var. yuh diyorum artık cehaletinde bu kadarı. fetonun fenerbahçeyi ele geçirme opreasyonu biliyoruz artık. bu davaya bakan zekeriya öz ortada kayboldu firar etti. bunlar hala şike diyor. şike görmek istiyorsanız 8-0 lık gs maçına bakın
    asıl cehalet sende. youtube'a düşmedi mi kardeşim ses kayıtları ? daha neyin inkarı bu ?

mehmet ali aydınlar ne dedi? şike teşebbüsü var fakat sahaya yansımadı.

hadi ceza verenler fetöcü. ee aziz yıldırım'a beraat isteyen isteyen savcı da fetöcü çıktı ? nasıl iş ?

ben şimdi izinsiz, illegal yöntemlerle seni birini öldürürken videonu çekecem. sen de mahkemeye diyeceksin ki o görüntüler savcılık izni olmadan çekildi o yüzden ben suçsuzum. mahkeme hadi seni haklı buldu beraatine karar verdi. ee? bu senin adamı öldürdüğün gerçeğini değiştiriyor mu ?

vallahi sizin kadar insan yoran topluluk yoktur dünyada. sayınız da az değil ki arkadaş uğraş uğraş bitmiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

yapma ya gerçekten mi cik cik cik
    bi kaybol ya sen kimsin ki böyle bir tespit yapıyorsun
    herkez klavye delikanlısı olmuş anasını seviyim Koyu Ak Partiliyim hemde Fenerliyim sen kimsin la değişik.
    Ağla

• Sagopa kajmer avutsun bahaneler

• damat uza la burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Alıntıları Göster
    bu resim çok eski duruyor. sene kaç 1980ler falan mı?

• Sinyor56 kullanıcısına yanıt
    Hem malum partili hem de malum takımlı. Çifte nefret sebebi.

• Konu "damat istifa" bir çok eleştiri ve laf sokma İmamoğlu !!

Ya şu kaç para alınıyorsa özelden paylaşın da işsiz gençlerimize iş sağlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

bu resim çok eski duruyor. sene kaç 1980ler falan mı?

Alıntıları Göster
    1954, Erdoğanın doğumunu kutluyorlar.

• Kendi şahsıma söylüyorum. Ne bir partizan ne de herhangi bir oluşumun destekçisiyim. Bu oluşumlar spor dalında dahi olsa her türlü bölücülük yapan oluşumların karşısındayım. Ancak bu damat olayında herkezin yanındayım. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç kimse yoktur ki bu adam kadar devlet ve millet düşmanı olmamıştır. Bu adamın atmış olduğu her adım direk milletin alın terinden çalıp, devletdeki mevkilerinden dolayıda kendi hazinelerine döngü kurmaktan başka birşey değildir. Şayet bu millet, bu adamın yaptıklarını unutur ya da sineye çekerse ileride haklarında olacak herşey müstehak olur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.