Şimdi Ara

Kadıköy de Solcu Grup Saldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Boğanın oradan arkadaşla kilisenin oraya çıkıyorduk. Dev-Lis diye bildiri dağıtan kızlar vardı. Bende aldım yandaki bankta arkadaşla okuyacaktik. Sonra 4-5 eleman geldi "siz kızları taciz mi ettiniz" gibi şeyler söylediler. İlk başta sakindim "ne tacizi? Taciz etsem oturup burada bildiri okumazdim değil mi?" dedim. Bana dayılık yapmaya başladı otur suraya falan bende sinirlendim "oturmuyroum lan kadikoyun göbeğinde adam mi tehyid ediyorsunuz?" dedim. Bağırmaya başladım sinirden arkadaş geldi beni götürdü.

Ben milliyetçi bir insanım ama herşeye de açığım. Bunlara güç verince böyle it gibiler. Üniversitelerde falan heryerdeler. Polisi aradım sinirimden polis yüzüme kapattı galiba uğraşmak istemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polise solcuları şikayet ettin bir milliyetçi olarak ve polis yüzüne kapattı he? Csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis bana ekip gonderelim mi dedi bende evet dedim kapattı. N

• csb
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi ama gerçek

Arama kaydı dünkü

Kadıköy de Solcu Grup Saldırdı

• + Otur lan şuraya.
    - Tamam abi, abi taciz etmedik biz.

• algı operasyonu kullanıcısına yanıt
    Herkesi kendin gibi sanma. Giresunluyum ben... Senin gibi değilim biz durust ve güçlü yetistik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende solcuyum bilader karl marx benim eniştem olur söylersem hepinizi çekiç ve orakla döver deseydin

• dövseydiniz keşke solcu sağcı milliyetçi terorist artistlik yapan herkesi dövceksin dövemiyosan çiziceksin

• Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Ya biz iki kisiydik yine ben kavga edicektim sınır hastasiyim biraz gözüm gormezdi ama arkadaşım beni tanıyor beni hemen götürdü tuttu kolumdan. Etrafta birsuru polis var kimsenin bisey dediği yok bu ermeni tohumlarına.

• otur diyen bendim ama boyle bi olay olmadi ki ben bildiride yazilmayan ekstralari anlatacaktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Herkesi kendin gibi sanma. Giresunluyum ben... Senin gibi değilim biz durust ve güçlü yetistik.

Biz belki Giresunlu degiliz ama bizimde kendimizce bir yapimiz vardir. Biz 2 soganin arasina 1 dilim ekmek koyup yerdik eskiden. Hatta bazi gunler ekmegi soganin arasina koymaz, soganlari sade yer ekmekten de tatli yapardik sonrasi icin ama 1 dilim ekmek tatlisini 7 parca yapip butun hafta yerdik. Elimize para gectiginde yaziktir diye dusunup sokakta ki dilenciye verirdik. Bize para lazim degildi cunku basimizi sokacak bir evimiz vardi zaten. Butun gun calisirdik it gibi ama kazandigimiz butun parayi yol kenarlarinda oturan belesci dilencilere verirdik, onlarda gece oldugunda Sariyer'in kiyisinda ki mutevazi konaklarina cekilir, bize dostca, samimi bir gulucuk birakirlardi. Iste bizi hayata baglayan o dilencilerin samimi gulumsemeleridir.

• Kardeş zebaniyi unutmuşsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzeri başıma geldi ağzımı açmadım tek yumruk patlayan dudak ve hiçbi şey olmamış gibi yolumuza devam. Bu solcular her yerde böyle değil ama kadıköy, taksim gibi yerlerde çok şımarıyolar.

Boş insan topluluğundan başka bi şey de değiller, doldurulup doldurulup saçma sapan bi ideoloji için vakitlerini harcıyolar

Not: 10 kişiden dayak yememek için direk otobüs duraklarına yöneldiğimiz gerçeği de var ama bu ayrı bi konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 22 Ocak 2016; 3:07:51 >
  • Hasırcıbaşı tayfa ve Sivil Polisler kaynıyor oralar hep o taraflarda demekki olay fazla büyümemiş.Büyüseydi anasından emdiği sütü burnundan getirirlerdi o sana bulaşanın.İçin rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanx111 -- 22 Ocak 2016; 3:06:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.