Şimdi Ara

Kadıköy iPhone Olarak Cihaz Sorunlarınızı Cevaplamaya Çalışalım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
16.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağ ayarlarını sıfırlayın simkartı silgi ile sarı kısmını silin imkanınız varsa başka simkartla test edin birkaç gün sorun devam ediyorsa anten olabilir entegre en son şık olarak düşünün geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 11 Kasım 2019; 20:47:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ipad mini miz var. Normal kullanırken bir anda kapandı ve bir daha açılmadı. Şarja takınca tepki vermiyor. Sizce olası arızalar neler olabilir?

• elimde anakartı bozuk açılmayan dış görünümü 10/9 5s telefon var, iç kısmı çalışan sorunsuz başka telefon alsam kendi kasamla değiştirsem çalışırmı, bunu kendim yapabilirmiyim, yeğenim çok istiyor olursa ona vericem
  • kolay gelsin,ip6 ic-dis ekran degisimi yapildi eskisi gibi calisiyor fakat ses acma tuslarinin oldugu kisimda ekran ile kasa arasinda milimlik bosluk olustu isik sizmasi oluyor. Birde o kisimda ekrana bastirinca cok az iceri giriyor Sebebi montaj hatasimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 17 Kasım 2019; 19:39:21 >
  • 3 gün önce aldığım iphone 11 dün gece itibari ile face id si çalışmamaya başladı. İlk önce karanlıktandır heralde dedim ama bugün tekrar uğraştığımda yine olmadı. Kaç kere sıfırladım ettim ama nafile bi süre sonra yeniden tanıtmak istediğimde face id açılmıyor. "face id kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin" uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • iphone xs face id sorunu. Telefonun herşeyi çalışıyor sadece face id ve ön kamera portre modu çalışmıyor.

Sebebi: sıvı teması.
    Şuana kadar denediklerim: 1. Cihazın İçinin açılıp sensörün temizlenmesi. 2. Yeni Güncelleme yükledim. 3. Tamamen sıfırlayıp Pcden restore ettim.

Yine de face id ve ön kamera portre modu çalışmıyor. Sizce çözümü nedir?

Garantisi yok. Amerikadan alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 18 Kasım 2019; 17:23:4 >
  • 6s cihazın anakartı azrızalandı tamirciye verdim 2 gün sonra cihazın işinin uzun olduğunu söyledi ve geri iade etti. Siz tamirini gerçekleştirebilirmisiniz?

• Anakart arızalrında incelemeden cevap vermek zordur geçmiş olsun
  • iPhone 7 plus sol alt mikrofon çalışmıyor. Ne kadara patlar bana

• quote:

Orijinalden alıntı: omondoles

Xs max’ın arka cam değişimi ne kadar?
    Eşimin de arka cam kırıldı. Apple servis tamir yapmıyoruz demiş. Doğru mu? Kadıköy , Siz yapıyor musunuz ? Kaça yapıyorsunuz ?

• ilk çıktığı sıralar aldığımız iphone 6s'e ihtiyacımız oldu ve yatırdığımız yerden geri çıkarttık ancak icloud şifresini hatırlamıyoruz bu durumda yapabileceğimiz birşey var mı
  • atesapo A kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığı zaman aldıysanız fatura sizin adına çıktıysa fatura Sahibi Apple müşteri hizmetlerine arayarak kaldıra bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hakia

Eşimin de arka cam kırıldı. Apple servis tamir yapmıyoruz demiş. Doğru mu? Kadıköy , Siz yapıyor musunuz ? Kaça yapıyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    Arka cam değişmiyor. Sahte parçayla değişebilir. Cihazın da garantisini asla kullanamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karGa6 kullanıcısına yanıt
    3 gün önce aldıysan iade et? İade edemiyor isen garantini kullan. Neden yetkisiz müdahale yaptırmak istiyorsun cihazına?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmayan cihazda ilk olarak açma kapama tuşu ile hom tuşuna aynı anda basıp 15saniye bekleyin sonra şarjla deneyin

• Kadıköy iPhone Olarak Cihaz Sorunlarınızı Cevaplamaya Çalışalım Teşekkürler kenbu ustam
    kadikoyiphone
    iPhone Tamir Kad�k�y
    http://www.kadikoyiphone.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 16 Aralık 2019; 8:36:33 >

• Kırılmış xs max arka camı için ne önerirsiniz ?
    Yetkilisi servis garanti dışı komple değişim demiş. Diğer tamirciler de yaparız/ ya da sakın yaptırma diyor?

• Arkacam değişir ileride biner kaplamalar geliyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.