Şimdi Ara

Kadıköy iPhone Olarak Cihaz Sorunlarınızı Cevaplamaya Çalışalım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
16.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantili cihazlarda mutlaka ilk olarak yetkili servisi ile irtibata geçiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

garantili cihazlarda mutlaka ilk olarak yetkili servisi ile irtibata geçiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam. Gerçekten Apple servisi dışında orijinal iphone 7 Plus pili bulabilir miyim?
    Sizin elinizde hangi markalar var?
  • Ustam iPhone 6 u2 değişimi olacak yardım edermisin teşekkür ederim şimdiden

• Merhaba
    Iphone 5s sebekede sorun var.telefon yere dustu o gunden sonra aradigimiz zaman bazen telefon ulasilamiyor diyor bunu surekli yapiyor.sorun neden kynaklaniyor acaba, tamiri mumkun mudur? Fiyat yaklasik ne cikar telefon saglam ekran olsun kamera hersey calisiyor sadece bazen aradiginiz zaman ulasilamiyor oysaki tel acik ve cekiyor gosteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ücret veya nerden bu arızayı yapar diye bilmek için incelemek gerekir

• quote:

Hocam merhaba,elimde 7 plus ve 6 plus var.
    7 plusumun batarya sağlığı 82 de ve bataryasını değiştirmek istiyorum.
    Fakat su geçirmezlik özelliği kaybolur diye çok korkuyorum sizce sorun olur mu ? Ve nekadara yapıyorsunuz ?
    Ve nand olayı var 32 gb 7 plusumda yetmiyor hafızası onu 128 gb yapmak istiyorum ama ondada tereddütüm var sorun çıkma yavaşlık gibi sorunlar yaşarmıyırım ? Ve fiyat alayım :)

6 plusumda 16 gb onuda 64 yada 128 yapmak istiyorum onada fiyat alayım tşkler.
  • iPhone 7 kullanıyorum. Telefon görüşmesi yaptığımda ekran kapanmıyor, sanırım sensörlerde problem var. Maliyeti nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Ustam iPhone 6 u2 değişimi olacak yardım edermisin teşekkür ederim şimdiden
    Tabiki yardımcı olurum
  • selamlar,

iphone 6s cihazımı 3 seneyi aşkındır sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Fakat 2 hafta önce touch id birden bire algılamamaya başladı, sanki o özellik hiç yokmuş gibi. Her türlü restore işlemini denedim ama işe yaramadı. En son apple destek ile görüştüm ve uzaktan 2 defa analiz etmesine rağmen bir sorun görmediğini söyledi. Var mı başına böyle birşey gelen, çok trajikomik bir durum ile karşı karşıyayım :)
  • quote:

Ücret veya nerden bu arızayı yapar diye bilmek için incelemek gerekir
    Şebeke çekim gücü biraz zayıf, nadiren çekim gücü çok düşünce servis yok durumuna düşüyor.

Bunun şebeke anteninden mi ya da entegre arızasından mı kaynaklanıyor içini açar açmaz belli olur mu? Yüksek olasılıkla hangi durumdan kaynaklanır?
  • Hocam elimde iphone 6s 64 gb cihaz var imei klonlanmis ve tek numaraya kayit ettirilmis elimde cihazin faturasi yok bunu nasil cozebilirim sadece kendi hattimi tanimlasam da yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: gomla51

Hocam elimde iphone 6s 64 gb cihaz var imei klonlanmis ve tek numaraya kayit ettirilmis elimde cihazin faturasi yok bunu nasil cozebilirim sadece kendi hattimi tanimlasam da yeter
    Bu işlerlr bilgiyi en güzel btk dan öğrene bilirsiniz bende bakıcam bilgi edindiğim anda burdan paylaşırım
  • Amerikadan gelen XS var, 1500 lira ödemek dışında bir çözüm var mı şuanda?
  • Elektroniklere, cihazin iç bilesenlerine ilgi duyan, bu konuda kendisini ciddi manada geliştirmek isteyen birine tavsiyeleriniz ne olur?

• @kenbu hocam merhaba
    İkinci el almış olduğum xs te face ıd ayarlayamıyorum kamera açılıyor fakat ilk aşama tamamlanamıyor yüz okuma kısmı sorun ne olabilir nasıl yol izlemeliyim ayrıca ekran değişmiş olabilir mi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeyildirim -- 10 Kasım 2019; 17:9:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,6s cihazım(bu zamana kadar en ufak sorun yasamadım) dun gece sarjı 40larda olmasına rağmen dondu hiçbir tuşu algılamadı ve 30sn-1dk sonrasında kapandı hiçbir şekilde açılmıyor.bulundugum sehirde iphone servisleri de kapalı oldugundan bir cozum bulamadım,itunese bağladıgımda iphone 6s olarak görünüyor seri numarası mevcut değil yazıyor ve iphone yazılım güncelleme sunucusuna erişiliyor...da kalıyor.sorun sizce nedir,ne yapılabilir ? şimdiden çok teşekkür ederim
  • Tekrar kontrol ediniz bence bu tür şeyler çalışmıyorsa parmak yüz tanıma yetkili servis öneririm

• quote:

Tekrar kontrol ediniz bence bu tür şeyler çalışmıyorsa parmak yüz tanıma yetkili servis öneririm
    Şebeke çekim gücü biraz zayıf, nadiren çekim gücü çok düşünce servis yok durumuna düşüyor.

Bunun şebeke anteninden mi ya da entegre arızasından mı kaynaklanıyor içini açar açmaz belli olur mu? Yüksek olasılıkla hangi durumdan kaynaklanır?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.