Şimdi Ara

Kadıköy iPhone Olarak Cihaz Sorunlarınızı Cevaplamaya Çalışalım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
16.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6s plus var her zaman değil ama arada bir parmak izi okumada sorun çıkarıyor sıfırladığımda düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar İphone 6s plus kullanıyorum temiz cihaz fakat hafızası düşük nand çipini değiştirmeyi düşünüyorum acaba olumsuz yönde bir sorun yaşarmıyım?

• 400 tl ile 500 tl arası para isteniyor daha da az olsa fark etmez yakında güncelleme kesilir

• quote:

Orijinalden alıntı: karaca38

İ phone 7 ekran karardı simsiyah ama aranma yapıla biliyor pil ile ekran yanilesek yardımcı olabilir misiniz?
    Sorun devam ediyor yardımcı olabilir misiniz.

• Bakın bu tür durumlarda ilk yapılması gereken pil veya ekran değil işi bilen birisi tekrar işi bilen birisi ilk olarak pili söküp sadece Soketten 2 dk bekleyip tekrar takıp test etmek sorun devam ediyorsa tekrar pili ayırıp üst kulaklıktan gelen filmi tekrar ayırmak o filmi takmadan tekrar pili takıp tekrardan test etmek ondan sonra ekran falan bakılması lazım buarada program yazılım göz ardı edilmemeli aklıma gelenler bunlar tekrar işi bilen birisi lütfen ve yanınızda bakılsın

• Merhabalar 6 aylık iPhone se telefonum var geçen hafta düşürdüm ve dokunmatik bozuldu bulunduğum şehirde bir telefoncu arkadaş ekran taktı 150 tl para aldı. Fakat şu an dokunmatik performansını hiç beğenmiyorum ve 100 olan pil sağlığı bir haftada 94 e indi, ayrıca 15 dakikada şarjı bitiyor 15 dakikada şarjı doluyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız memnun olurum

• Bazen aramalar ekrana gelmiyor ya ses geliyor ama arama yok ekrana düşmüyor anca kapatıp açmam gerekiyor sizce nedendir

• Aslında aldığınız yere gösterseniz çok iyi olur garantisi varSa eğer garantiye yollamanızı tercih ederim, böyle durumlarda durmadan sıfırlamak da ayrı bir sorun oluyor sonuç olarak ödev oluyor bir şey oluyor zaman böyle sıfırlamayla boşa gitmesin

• cy2828 kullanıcısına yanıt
    Bende yeterki internet olsun herşey bulut hesaplarda duruyor sıfırladıktan sonra tekrar herşey birşey olmamış gibi devam ediyor yani bir kayıp yaşamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fıratorak

Bende yeterki internet olsun herşey bulut hesaplarda duruyor sıfırladıktan sonra tekrar herşey birşey olmamış gibi devam ediyor yani bir kayıp yaşamıyorum
    Kayıp yaşamamanıza çok sevindim sonuç olarak önemli bir şeyler oluyor ödev yapılıyor onların silinmesi kötü sonuçlara yol açabilir

• iPhone 6 CPU cayır cayır yanmasının sebebi ne olabilir? Yoğun kullanımda değil direkt parlaklık açık ve instagramda geziyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bir Kurulum

• Merhaba 2015 ipad pro 12.9 cihazım var. 2 kere ekran değişimi yaptırdım. Şuan kullandığım ekranı uzun zamandır kullanıyordum. Ta ki geçtiğimiz hafta ekran tepki vermeyi tamamen bırakana kadar. iOS 10 sürümünden 13.5.1 sürümüne temiz kurulum yaptıktan sonra kısmen tekrar kullanmaya başladım. Bir kaç gündür ekranda kendi kendine dokunma sorunu başladı. Kapatıp açtığımda 3-5dk sorunsuz kullanabiliyorum.

Sorun sadece ekranda mı yoksa şu meşhur filtre elemanlarından mı?
    Teşekkürler
  • Ekran denemek mantıklı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar banada yardımcı olun lütfen..
    5 sorum var
    cihaz ipad mini 5 yazılım 13.5
    1) Kablosuz mouse & klavye set tavsiye eder misiniz?
    2)Apple Pencil 500-600-650 TL alternatif kalem tavsiyeniz varmı? sadece karalamak hızlı not yazmak için profesyonel çizim filan değil...
    3) Logitech k400 gibi klavye mouse 2si bir arada cihaz Bluetooth ile bağlanır mı?
    4)sony ps4 kolu ile ipad ler uyumlu diyorlar doğru mu?
    5)en kolay HDMI görüntü nasıl elde ederiz
    iPad den tv-monitore daha geniş ekran görüntü aktarma?
    çok çok teşekkürler

• Merhabalar, su teması nedeniyle artık açılmayan bir iPhone XS’im var. Yetkili servise göstergeden sıvı temasını onayladı ama yurtdışı cihaz olduğu için tamir etmedi. Başta ekran hariç tepki veren cihaz şu anda hiç açılmıyor.

1. Tamir mümkün müdür?
    2. Mümkün değilse içindeki verilere ulaşmak mümkün müdür? Maalesef yedek almamıştım ve iCloud’dan sadece bir kısmını alabildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buna benzer durumlarda bir ürünün size uygun olup olmadığını anlamak için birebir o ürünü incelemek gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: bogacaslan

Merhabalar, su teması nedeniyle artık açılmayan bir iPhone XS’im var. Yetkili servise göstergeden sıvı temasını onayladı ama yurtdışı cihaz olduğu için tamir etmedi. Başta ekran hariç tepki veren cihaz şu anda hiç açılmıyor.

1. Tamir mümkün müdür?
    2. Mümkün değilse içindeki verilere ulaşmak mümkün müdür? Maalesef yedek almamıştım ve iCloud’dan sadece bir kısmını alabildim.
    Geçmiş olsun 1 sıvı veya vb olup olmamayacağı hakkında bilgi vermek yanlış sıvı temas cihazlarda 2bilgi alabilmek için uğraşılır

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.