Şimdi Ara

Kadıköy Kabalcı'da %50 indirim - Dune Serisi, Otostopçunun galaksi rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Rica ederim. Bilim kurgu seviyorsunuz hoşunuza mutlaka gidecektir diye tahmin ediyorum.

Galaksi Rehberi'nin beşlemesini alacaktım Denizli'de pahalı geldi teker teker alayım beğenmezsem okumam dedim. Sonra bir sardı İlk iki kitap ve beşleme toplamda 70 liraya g(ir)eldi Aslında İstanbul'a da gitmiştim de neyse

Kitap çok feci sarıyor. Kesinlikle katılıyorum. Bu zamana kadar neden okumamışım diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala bu indirim devam ediyor mu arkadaslar ona gore yarin kadikoye geceyim

• quote:

Orijinalden alıntı: nanisinan

Hala bu indirim devam ediyor mu arkadaslar ona gore yarin kadikoye geceyim

Ben de merak ediyorum

• Evet, indirim devam etmektedir.
    Emin olmak içinse çok kolay bir yöntem var. Telefon edip öğrenebilirsiniz. Ona göre geçersiniz.

İlk kitabı bitirmek üzereyim ve çok eğlenceli okuması. Harika yazılmış, kurgulanmış. Ve çevirisi de çok güzel.
  • Evet devam ediyormus dune serisinin 6 kitabini aldim.Oglunun yazdigi 6 kitabi alan varsa onerir mi o kitaplari da?

• Stephen king kitaplari var mi? Varsa indirim gecerli mi? Birde bende kadikoye cok yakinim ama bu yeri bilmiyorum. Detayli bir sekilde adresi verirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Stephen king kitaplari var mi? Varsa indirim gecerli mi? Birde bende kadikoye cok yakinim ama bu yeri bilmiyorum. Detayli bir sekilde adresi verirsen sevinirim.

Yukarıda adres olayını açıkladım. Üşenmeden birkaç mesaj yukarı bakabilirsin.
    İnternet sitesinde detaylı olarak adres ve google maps'te yeri gösteriliyor.

Kabalcı'nın da internet sitesi var. Bir zahmet Google'dan aratıp, siteye girip bakabilirsin.

Stephen King kitaplarını da Türkiye'de Altın kitaplar kitabevi basıyor.
  • nanisinan kullanıcısına yanıt
    Ben de hazır indirimden yararlanıp Dune serisini almaya karar verdim. İyi okumalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Stephen king kitaplari var mi? Varsa indirim gecerli mi? Birde bende kadikoye cok yakinim ama bu yeri bilmiyorum. Detayli bir sekilde adresi verirsen sevinirim.

Yukarıda adres olayını açıkladım. Üşenmeden birkaç mesaj yukarı bakabilirsin.
    İnternet sitesinde detaylı olarak adres ve google maps'te yeri gösteriliyor.

Kabalcı'nın da internet sitesi var. Bir zahmet Google'dan aratıp, siteye girip bakabilirsin.

Stephen King kitaplarını da Türkiye'de Altın kitaplar kitabevi basıyor.

Hangi kitabevi basıyor demedim ki? Kabalcı'da var mı king'in kitapları ve indirim geçerli mi demek istemiştim.

• Dune serisi için ben de ugrayabilirsem uğrayacağım . Bilgi için teşekkürler

• Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni bitirdim. Evrenin Sonundaki Restron'a başladım. Bu da çok akıcı ilerliyor. Çok eğlenceli okuması.
    Şimdiye kadar okumamış olmam büyük hata. Ve bu kitap tekrar tekrar sıkılmadan okunulabilir.
  • İdefix fuarı fos çıkarsa bir arkadaşa kargo parasıyla berber gönderip almasını rica edebilirim

Ya da numaralarını arayıp kargolayıp kargolamayacaklarını sormayı düşünüyorum

• indirimden haberim vardı. Dune serisini sonra alırım diyodum ama konuyu görünce bugün gidip aldım.Geriye ilk kitaptan 3 tane kaldı.Kısaca ana seri için 3 tam set daha çıkıyo . Kitapta çizik,sararma,sırtında damar vs olmasın diyosanız acele edin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.