quote:Orijinalden alıntı: KaZooM quote:Orijinalden alıntı: SevimliKedicik quote:Orijinalden alıntı: selimayata Adeks e arkadaşlarla oynamaya gidiyoruz arada çoluk çocuk oynuyor valla Adeksde çocuk mu var :( Olmaz mı Biz CS Turnuvasına küçükleri almıyorduk çünkü bağırıp oynamayı bilmiyorlar tamam hadi sen yeni nesilsin
quote:Orijinalden alıntı: savetrons quote:Orijinalden alıntı: DoubleJift Oyundaki en büyük memeler Sona'dadır adasjdhasd ad:DD: forumda o kadar gif varken böylemi post kasıyosun adam o kadar seriki gifle bile ugrasmıyo
quote:Orijinalden alıntı: AizenQ.Q quote:Orijinalden alıntı: savetrons quote:Orijinalden alıntı: DoubleJift Oyundaki en büyük memeler Sona'dadır adasjdhasd ad:DD: forumda o kadar gif varken böylemi post kasıyosun adam o kadar seriki gifle bile ugrasmıyo ki ayrı
quote:Orijinalden alıntı: sir balık quote:Orijinalden alıntı: AizenQ.Q quote:Orijinalden alıntı: savetrons quote:Orijinalden alıntı: DoubleJift Oyundaki en büyük memeler Sona'dadır adasjdhasd ad:DD: forumda o kadar gif varken böylemi post kasıyosun adam o kadar seriki gifle bile ugrasmıyo ki ayrı
quote:Orijinalden alıntı: AizenQ.Q quote:Orijinalden alıntı: sir balık quote:Orijinalden alıntı: AizenQ.Q quote:Orijinalden alıntı: savetrons quote:Orijinalden alıntı: DoubleJift Oyundaki en büyük memeler Sona'dadır adasjdhasd ad:DD: forumda o kadar gif varken böylemi post kasıyosun adam o kadar seriki gifle bile ugrasmıyo ki ayrı Post kasmayın lan sürekli bildirim geliyo
ben internet kafeye gitmiştim evde tadilat vardı işte boya badana falan yanımdaki çocuk malphite almıs W Fullüyor karşıdaki jayce e 5 kişi dalıyolar kendisi öldüremeyince briden başlıyor 63 stayla
quote:Orijinalden alıntı: SevimliKedicik quote:Orijinalden alıntı: selimayata Adeks e arkadaşlarla oynamaya gidiyoruz arada çoluk çocuk oynuyor valla Adeksde çocuk mu var :( Liseyi hemen yukarısında okudum. Lise 1 de sürekli adekse giderdim.