Şimdi Ara

KADIKÖYDE DERSANE YARDIM???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl mf3 19k sıralamam ve seneye kalıyorum, cerrahpaşayı hedefliyorum, ilginin yüksek olduğu ve kaynakların kaliteli olduğu bir dersane arıyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• up
  • fem.

nuri yılmaz hocama saygılar
  • halitağa fen bilimleri.ücreti tuzludur ama kalitesi çok çok iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası femin kaynakları daha iyi, finalin de öğretmen kalitesi iyi diye duydum, siz neye dayanarak önerdiniz bu dersaneleri?
  • kadıköy fem en iyi femlerdendir
  • Takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocalar Acil Yardım !!
    3 yıl önce açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halitağa fen bilimleri iyidir ygsde ilk 100den 10kişiye yakını ordan çıktı 1. de tabi. müdürü Zinet Bal'dır.

• kaynakları kimya hariç çok iyi değildir konu anlatımları berbat. ama bence dershaneyi seçerken öğretmen kalitesine bak kitapları heryerden bulursun. ben finalden %75 burs almıştım fen bilimlerinden %30. çok fazla araştırıp fen bilimlerine gittim özellikle ilk 14 sınıfa giren kötü bi öğretmen bulamazsın(32 tane sayısal sınıfı var)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaannnnnnnnnn

kaynakları kimya hariç çok iyi değildir konu anlatımları berbat. ama bence dershaneyi seçerken öğretmen kalitesine bak kitapları heryerden bulursun. ben finalden %75 burs almıştım fen bilimlerinden %30. çok fazla araştırıp fen bilimlerine gittim özellikle ilk 14 sınıfa giren kötü bi öğretmen bulamazsın(32 tane sayısal sınıfı var)

Acikcasi konu anlatimli tek iyi kitabi biyoloji. Bi de fizigin rolativitr kısmı adam uni kitabi gibi yazmisti. Soru bankasi olarak ygsmat disinda hepsi kaliteli bence. Ygs mata da tepki aldilar belki degistirirler. Olmadi piyasada cozulcek final mat1 karekok ygs gibi kaliteli kitaplar da var.

• yeni müfredat yoktu gerisinde (evet biyoloji de iyi) mesela fizikte ışık hızına yaklaşan cismin kütlesi artar demiş soru bankasında da sorusunu sormuş. Eski müfredaatttt :D ama oraya gidince yedek kaynaklara boğuyolar zaten seni. he en büyük dipnot: Çizgiüstünden uzak durun!!!!! her sayfada en az 2 tane yanlış soru abartmıyorum (kimya)

• Kadikoy halitaga katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tiguantiguan

Açıkçası femin kaynakları daha iyi, finalin de öğretmen kalitesi iyi diye duydum, siz neye dayanarak önerdiniz bu dersaneleri?

finalde öpretmen maaşı fenbilimlerimdekinin yarısından az ben de ikisi arasında kalmıştım araştırırken buldum. hiçbi finalli finali önermiyor tanıdık çok fazla 11 var seneye oraya devam etmeyecek. umarım yardım edebilmişimdir. bu konu bence çok önemli ben dershaneye yakın olduğu için okul değiştirmiştim :)

• uğura gitme birey güzel gidebilirsin yada fem olabilir
  • Tavsiyelerin devamını bekliyorum
  • Fem özeli tavsiye ETMİYORUM...

• Kadıköy Birey Dersanesinin mezun için ücreti tahminen kaç TL civarıdır arkadaşlar bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.