Şimdi Ara

Kadıköyde Maç İzlemelik Mekan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Schalke maçını arkadaşlarla rıhtımın yakınlarında bi mekanda izlemek istiyoruz. Maçı verecek olan mekan biliyor musunuz ? Hiç Kadıköyde dsmart maçlarını veren yere rast gelmedim hiç bilmiyorum malesef

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadıköy'de Maç İzlemelik Mekanlar

Futbol tutkunları, Kadıköy'de maç izlemek için çok sayıda seçeneğe sahiptir. İster heyecan verici bir derbi maçı ister uluslararası bir karşılaşma olsun, Kadıköy'de maç yayını yapan mekanlar, mükemmel bir atmosfer sunar.

Kadıköy'de Maç İzlenecek Yerler

Kadıköy'ün kalbinde, tarihi Moda Caddesi'nde yer alan Moda Beach, maç izlemek için popüler bir mekandır. Geniş ekranları ve konforlu oturma düzenleriyle maçları canlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bir diğer seçenek ise Caferağa Meydanı'nda bulunan Cafe del Mundo'dur. Bu kafe, maç yayını yapan büyük bir ekrana ve keyifli bir atmosfere sahiptir.

Kadıköy'de Derbi İzlenecek Yerler

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabetin doğuş yeri olan Kadıköy, derbi maçları için de ideal bir yerdir. Kadıköy Optimum'daki The Big Beer House, maç günlerinde büyük bir kalabalığa ev sahipliği yapar ve heyecan verici bir atmosfer sunar.

Kadıköy Maç İzlenecek Kafeler

Daha sakin bir ortamda maç izlemek isteyenler için Bahariye semtindeki Bahariye Cafe önerilir. Bu kafe, küçük ama samimi bir atmosfere sahiptir ve maç yayını için özel bir köşesi bulunur.

Kadıköy'ün hareketli sokaklarında maç heyecanını yaşamak için Yeldeğirmeni'ndeki Yeldeğirmeni Social'e uğrayabilirsiniz. Bu kafe, maç günlerinde canlı müzik ve lezzetli atıştırmalıklar sunar.

İster tutkulu bir futbol taraftarı olun ister maç keyfini çıkarmayı seven biri olun, Kadıköy'de maç izlemek için herkese uygun bir mekan bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kadiköye kadar gidiyorsunuz atlayın bi metrobüsle mecidiyeköy şişli geçin olmadı beyoğlu nevizade geçin aynı atmosferi yaşayın.

kadiköyde balık restaurant olduğu yerin sokağında mekanlarda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Diyosak O

kadiköye kadar gidiyorsunuz atlayın bi metrobüsle mecidiyeköy şişli geçin olmadı beyoğlu nevizade geçin aynı atmosferi yaşayın.

kadiköyde balık restaurant olduğu yerin sokağında mekanlarda olur

Şartlar el vermediği için Kadıköyde izlemek zorundayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Arkadaşlar Schalke maçını arkadaşlarla rıhtımın yakınlarında bi mekanda izlemek istiyoruz. Maçı verecek olan mekan biliyor musunuz ? Hiç Kadıköyde dsmart maçlarını veren yere rast gelmedim hiç bilmiyorum malesef

fenerbahçeye gidin. kadıköy stadına 5-10 dk uzaklıkta. Deniz kenarı çok güzel nargile kafeler vardır.

Melitayı tavsiye ederim, kızlı erkekli güzel ortamı vardır.

not:pahalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Arkadaşlar Schalke maçını arkadaşlarla rıhtımın yakınlarında bi mekanda izlemek istiyoruz. Maçı verecek olan mekan biliyor musunuz ? Hiç Kadıköyde dsmart maçlarını veren yere rast gelmedim hiç bilmiyorum malesef

fenerbahçeye gidin. kadıköy stadına 5-10 dk uzaklıkta. Deniz kenarı çok güzel nargile kafeler vardır.

Melitayı tavsiye ederim, kızlı erkekli güzel ortamı vardır.

not:pahalıdır.

Rıhtımda bulamazsak burası alternatif olabilir. Teşekkürler
  • Barlar sokaginda mac yayini yapan yerler var. Fener e gitmeyin daracik semt, yas ortalamasi kucuk. Bagdat caddesi daha kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Şelale diye yer varmış galiba balıkçıların olduğu yerde, biz arkadaşlarla en son oraya karar kıldık. Nasıldır iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campeón

Barlar sokaginda mac yayini yapan yerler var. Fener e gitmeyin daracik semt, yas ortalamasi kucuk. Bagdat caddesi daha kaliteli.

Barlar sokağında sürekli LigTv'ye denk geliyorum. Dsmart varsa illa bulunur bi mekan o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Beyler Şelale diye yer varmış galiba balıkçıların olduğu yerde, biz arkadaşlarla en son oraya karar kıldık. Nasıldır iyi midir?

Burayı aldım listeme
  • quote:

quote:

Beyler Şelale diye yer varmış galiba balıkçıların olduğu yerde, biz arkadaşlarla en son oraya karar kıldık. Nasıldır iyi midir?

Burayı aldım listeme

Şimdilik alma bence hocam şimdi sordum diyo yarın sabah bakıcam d-smart var mı yok mu, dedim senin kafana tüküreyim ne amaçla gidiyoruz biz oraya Akşam gidipte d-smart olmadığını görürsem yüze yüze karşıya geçerim koşarak mecidiyeköye gider bir yerde izlerim maçı

• quote:

quote:

quote:

Burayı aldım listeme

Şimdilik alma bence hocam şimdi sordum diyo yarın sabah bakıcam d-smart var mı yok mu, dedim senin kafana tüküreyim ne amaçla gidiyoruz biz oraya Akşam gidipte d-smart olmadığını görürsem yüze yüze karşıya geçerim koşarak mecidiyeköye gider bir yerde izlerim maçı

Hocam tam bi bilgi aldığında alıntı yaparak bildirirsen çok makbule geçer

Başka önerileri de bekliyoruz arkadaşlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burayı aldım listeme

dimo ya da zürich pubda izleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuksuzbira

quote:

quote:

quote:

quote:

Burayı aldım listeme

dimo ya da zürich pubda izleyebilirsin.

Teşekkür ederim

• Hala önerilere açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.