Şimdi Ara

Alanyada spor cafede real madrid maçını izledim başıma gelenler inanılmazdı herkes içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam ki real madrid maçını izlemek için alanyada bir spor cafeye gittim.önümdeki masada isveçli norveçli ve finlandiyalı genç kızlı erkekli bir turist grubu vardı.onların rehberleri türktü.benim türk olduğumu anladı.sohbet ettik.ben sadece real madridi tutuyorum dedim.türkiyede takım tutmuyorum dedim.rehberde turistlere ingilizce benim için sadece real madridi tutuyor türkiyede takım tutmuyor dedi.yabancı genç sarışın kız vaov dedi.sonra isveçli genç erkek bana arda güler arda güler dedi.bende güldüm.sonra rehberle konuştuğumuzda rehbere alanya los angelesa çok benziyor dedim.rehberde, öyle zaten.çok benziyor.herkes öyle diyor.çok benzetiyorlar dedi.bende rehbere daha önce alanyaya gelen yabancılar sana alanyanın los angelesa benzediğini mi söylediler dedim.rehberde evet 4-5 kişi alanya los angelesa çok benziyor alanya los angeles gibi dediler dedi.

sonra alanya zaten hollywood gibi tepede hollywood yazısı gibi i love alanya yazısı inşa edildi tam los angeles oldu los angeles gibi şehirde yaşıyoruz dedi.sonra maçı izlerkene gol olduğunda arkamda 2 tane rus genç erkek vardı.ikiside real madridliydi.birinde real madrid atkısı vardı.gol olunca sevindik güldük birbirimize baş parmakla okey işareti yaptık.hatta sonra tokalaştık ve sarıldık.sonra ben onlarada sadece real madridliyim diyince fenerbahçe galatasaray beşiktaş falan tutmuyor musun dediler yok dedim.tebessüm edip güzel dediler.sonra 2. gol olunca yine sarıldık.sonra ben rus genç erkeklerden birine sen real madriddeki nachoya çok benziyorsun dedim.güldü teşekkür etti.

sonra onlara yanlış anlamayın ama ruslara hiç benzemiyorsunuz dedim.nereliye benziyoruz ingiliz ya da başka bir yer mi diye sordular.bende iskandinavyalılar diyince güldüler ve az önce sohbet ettiğim ön masadakileri gösterip onlar gibi mi dediler evet dedim.sonra maç bitince yine sarıldık ve nachoya benzeyen rus erkeği bana real madrid atkısını vermek istedi.bende benim evde zaten aynısından var dedim.tamam iyi tanıştığıma memnun oldum dedi.

sonra onların yan masasındaki alman 50 li yaşlarında bir adam beni tebrik etti.onada dortmundu mu tutuyorsun diye sorunca evet dedi.almanyanın neresinden dedim.kuzey almanya dedi.bende kutsal roma cermen imparatorluğunu yani ortaçağdaki HRE krallığını biliyor musun dedim.evet dedi.bende ben osmanlı soyundan geliyorum sultan süleyman zamanında osmanlılar HRE yi almanları savaşlarda yenmişlerdi ama önemli olan sevgi ve saygı dedim.oda evet bencede tabikide diyince size ve almanlara saygı duyuyorum dedim ve bende dedi.sonra onunlada tokalaştım tanıştığıma memnun oldum diyip spor cafeden çıktım.sizce nasıl bir hayatım var? tam amerikada gibi yaşıyorum değil mi? hehe allahın sevgili kuluyum valla 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallyboy -- 2 Haziran 2024; 0:49:59 >

• Güzel hikaye kesin yaşandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterest kullanıcısına yanıt

yalan borcum mu var? illa yemin mi edeyim? bu tür olaylar sadece amerikada yaşanabilir diye bir kural bir kanun mu var? nedir bu amerika avukatlığı? ilber ortaylının dediği gibi; "türkiye kadar amerikancı bir ülke yok."

• Okumayın sıradan bir olayı paylaşmış ercoş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

evet sıradan bir olay.ama DH de kim benim bu yaşadığım olayın benzerini yaşamıştır sorabilir miyim?

• Hocam bunlara niye bu kadar heyecanlandın anlamadım ama güzel bir akşam ve anı olmuş anladığım kadarıyla

• yok heyecanlanmadım.sadece seninde dediğin gibi küçük ve hoş bir anı sadece.o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kılıç yok, kan yok, mermi yok... 3/10

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

her videomda illa kılıç olmak zorunda mı?

• bu kadar uzun konuyu okuyan gercek dh li degildir  

okumadim  

• hayat böyle anı biriktirme serüveni. güzel anı eklemişsin arşive.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    okudum ama son iki paragrafın sadece başını okuyup kalanına hızlıca göz gezdirdim

• Hocam bu kadar hizli bir hayat ileride basiniza is acar, ya kodese ya mezara yolu var aman diyeyim

• mchief M kullanıcısına yanıt

kodes ve mezar ne alaka? ben çok çok iyi kılıç kullanıyorum.ve kılıç kullanmada dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli insanıyım.beni herhangi birinin alt edebileceğini rüyamda görsem inanmam.alanyada dünya epe eskrim şampiyonu yetiştirmiş bir eskrim hocasına gittim.eskrime başlamak istiyorum diyip kılıçla mermiye refleks ve tepki videolarımı gösterdim.refleksler iyi tekrar görüşürüz 15 temmuzdan sonra ara senin yaş grubuna başlayalım dedi.gerisini sen düşün 

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

bu olay yaşandı ben oradaki kılıcım

• JassPerkent11 kullanıcısına yanıt

kılıçsan nasıl yazabiliyorsun?

• kral yine farkını koymuş

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

eyvallah reis

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

karı kız konusu olsa anında soluksuz okursunuz ama değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.