Şimdi Ara

Kadın erkek boy farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi tartışma başlatıyorum dh üyeleri sizlerin değerli düşüncelerini merak ediyorum. sizden uzun bi kadınla veya bayanla her neyse bi ilişki düşünebilir misiniz gideri var mıdır o ilişkinin bakış açınız nedir bu konuya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Olmaz o iş
  • Neden knka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilişkilere hiç bu açıdan bakmamıştım tebrik ederim kardeşim güzel konu.
  • qenctasy kullanıcısına yanıt
    Yer edinmiş toplumsal ve biyolojik temeller var. Erkeğin kadından uzun olması ilişki dinamiği açısından daha uygun.

Şahsi cevap olarak da 192 193 falanim ve benden uzun kadın doğru dürüst görmedim bile. Ve uzun kadınlar problemli olmaya daha meyillidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Yer edinmiş toplumsal ve biyolojik temeller var. Erkeğin kadından uzun olması ilişki dinamiği açısından daha uygun.

Şahsi cevap olarak da 192 193 falanim ve benden uzun kadın doğru dürüst görmedim bile. Ve uzun kadınlar problemli olmaya daha meyillidir.
    1.70 boyunda biri olarak söylüyorum;
    Çok uzun boylu kızlar asıl boyu problem yapmayan onlardır. 1.85 üstü kızların çoğu aşırı fark olmadıkça boyun uyumlu olup olmamasına bakmaz.

benden hoşlanan çok kız oldu; ama boyumu problem yaptılar hep.
    Hatta benden daha kısa kızlar da bunu sorun yapıyor. hatta kimileri, benden daha uzun kızlardan bile daha çok kafaya takıyor bunu.

Tabii bunu sözlü olarak dile getiren çok az kişi oluyor; ama anlıyorsun bunu, ifadelerden, vurgulamalardan vs...
    Bu böyle olunca seçeneklerin de çok kısıtlı oluyor.
    Hem senden kısa olacak
    Hem bunu takmayacak
    O an sevgilisi olmayacak
    Düzgün bir aileden gelmiş olacak
    Hem iyi bir karaktere sahip olacak vs vs...

Tabii bunlara alışıyorsun zamanla. Bunları ergenlik döneminde çok kafaya takıyordum; ama aştım işte.

İyi ki zayıf karakterli biri değilmişim. Kendimi olduğum gibi kabul edip hayatı yaşamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 27 Ekim 2019; 14:53:2 >

• Arkadaş konuyu gayet güzel özetlemiş genel olarak erkeğin uzun olması özgüven açısından da oldukça etkili. 178 boyum kız arkadaşım 165 neredeyse Türkiye ortalamasına göre kisayim bile denilebilir ama o bunu hiç dert etmedi. Olay biraz da karşı tarafta bitiyor seni sevdikten sonra bi insan boya neden takılsın. Benden 1 cm uzun kız arkadaşımda olmuştu zamanında ondan da hiç boy sıkıntımız olmamıştı topuklu giyince bana attığı 6,7 cmlik fark ufak bi öz güven kırsa da önemli olan arada ki bağ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadın Ve Erkek Saat Modelleri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkek en az 10 cm uzun olursa çok güzel duruyor. Komşumuz vardi. Karısı kocasından takribi 20 cm hem uzun hemde kilo avantajı vardı. Adamın şekil yapmaya ihtimali bile yok tek yumrukta nakavt ederdi kadın. Bundan dolayıdır ki çok sevmek şartı ile kadında uzun olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.