< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 18 Temmuz 2023; 19:37:25 > |
Yakışıklı erkek ortalama kıza bakıyor
-
-
Up yok mu yorum, nerde o eski blackpillciler -
o kadar da degil abartma. -
kim kime ilgi gösteriyorsa onunla evlenme ihtimali artıyor. yakışıklı erkeğe ortalama yada altı kızlar ilgi gösteriyo. ben ortalama erkeğim çirkin kızlar ilgi gösteriyo
-
İşte bu adaletsizliğe kadının hipergamisi deniliyor. Nedir bu hipergami ? Kadının kendi eşik değerinden daha yukarıda hem statü hem görünüş vb. gibi özelliklerden kendinden daha iyi bir erkeği bulmak. Yani sokaktaki çiftlere bakarsanız erkekler hep yakışıklı ve uzundur ama yanındaki kızın ne görünüşte olduğunun bir önemi yoktur. Yani herkesin bir dengi vardır yalanı kanıtlarla patlıyor. Bir çok erkeğin sap kalması, onun denginde olan kızların onu istememesinden kaynaklanıyor. İncel'lik yani istem dışı bekarlık ta hipergami ve lookism(dış görünüşçülükten) kaynaklanıyor.
-
mesele sadece tip değil çünkü.
bana da çok dediler manken gibi adamsın neden manken gibi kızlarla takılmıyorsun da hep kısa/ortalama kızlarlasın diye. ben çok güzel kızlara güvenmiyorum, çok yakışıklı erkeklere de genelde güvenilmez kızlar tarafından. o yüzden bana hep sen kesin aldatıyorsundur diye yaklaşıyordu kızlar ama yapmıyordum. minyon tipli seviyorum ne yapayım 120cm bacaklı kızı.
-
adam haklı. ben gördüm adam vücut geliştirici, üstelik hayvan kariyerli birisi, uzun boylu yapılı yakışıklı. gitti 150'lik kapkara ve büyük burunlu kızı aldı.
en basitinden futbolcuların eşlerine bakın çoğu çirkindir. -
Doğru konuşuyorsunuz ama yanlış pencereden bakıyorsunuz. Kısa, ortalama bir erkek de güzel 9/10 kadın ister ama alamaz. Ama kadınlar alabilir. İşte gerçek budur. -
Kızların dış görünüşe baktığı yalanını kim ortaya attı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X