Şimdi Ara

Kadın ve Çocuklara Futbol Maçları Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Kadın ve çocukların biletini TFF karşılayacak"

Yasal düzenlemelerini kısa sürede tamamlayarak, son derece önemli olduğunu düşündüğümüz iki önemli yeniliği Türk futboluna getirmeye karar verdik.

İlk yeniliğimiz; ülke futbolunu güzelleştirmek ve futbol dünyamıza renk katmak üzere kadınlarımıza sorumluluk vermek olacak.

Kadınlarımızı ve 16 yaş altındaki çocuklarımızı statlarımıza davet ediyoruz. Kısa sürede tamamlayacağımız düzenlemeyle, kadın ve çocuklarımızı statlara ücretsiz alacak, oluşacak ekonomik yükü de Türkiye Futbol Federasyonu olarak karşılayıp kulüplerimizin gelir hanesine yazacağız. Böylelikle kadınlarımız ve çocuklarımız, tuttukları takıma destek verip renk katarken aynı zamanda gelirlerinin artmasına da katkıda bulunuyor olacaklar.

Kaynak:http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=13383

• guzel uygulama ama cocuklar ıcın 16 yas sınırına ınanamadım. 16 yas, 16! 16 demek lıse 1.sınıf ogrencısı demek. ozaman 10-16 yas arası cocuklar full doldurur stadı, baska kımseye yer kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum maç zamanı boşalacak iyi oldu bu. Belli bir kontenjan tanınır. Diğer uygulamalar gibi kaynağı belli karar. hadi yapalım demişler yolda düzerler.
  • Güzel uygulama.
    Stad'a bayan seyirci çekmeye çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

guzel uygulama ama cocuklar ıcın 16 yas sınırına ınanamadım. 16 yas, 16! 16 demek lıse 1.sınıf ogrencısı demek. ozaman 10-16 yas arası cocuklar full doldurur stadı, baska kımseye yer kalmaz

hocam 1994-ekim doğumluyum.16daha tam bitmemiş oluyor yani.Ekimde 17 yaşına girmiş olacağım.Ve benim yaşımda ki herkes lise son okuyor :) lise sona geçtim yani.lise 1 öğrencileri 14 yaşında oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasargs07

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

guzel uygulama ama cocuklar ıcın 16 yas sınırına ınanamadım. 16 yas, 16! 16 demek lıse 1.sınıf ogrencısı demek. ozaman 10-16 yas arası cocuklar full doldurur stadı, baska kımseye yer kalmaz

hocam 1994-ekim doğumluyum.16daha tam bitmemiş oluyor yani.Ekimde 17 yaşına girmiş olacağım.Ve benim yaşımda ki herkes lise son okuyor :) lise sona geçtim yani.lise 1 öğrencileri 14 yaşında oluyor.

o nasıl oluyo yav kafam karıştı şimdi

• ekim ayında 16yaşim tamamen bitiyo artık 17yaşında oluyorum :)
    Yani 16 yaşa çocuk demek biraz garip :) çünkü lise son sınıfa geçen adam küfürünüde eder sahaya yabancı maddesinide atar.12yaşa indirmeleri lazım.
  • Saçma inidirim falan olsa neysede.
  • tff karsiliycakla ucretsiz olcak arasinda fark var. Yani maca gelcekler klup yine para kazanmis olcak yani tff ye giricek oyle mi ?

• dönmelere ne uygulanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

tff karsiliycakla ucretsiz olcak arasinda fark var. Yani maca gelcekler klup yine para kazanmis olcak yani tff ye giricek oyle mi ?

evet takımlar yine parasini alicak, giren tff'ye
  • kasımda 17me gircem şansa bak
  • Ne 16 si yahu 16 yasinda milletin sakali cikiyor sinir 12 olmaliydi
  • Kadınlar herneyse de ... 10 - 16 ne oluyor?
  • Kadın kılığına girmeye çalışan bir çok kişi göreceğiz bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 11 Eylül 2011; 19:49:39 >
  • Toplumumuz bu konuda o kadar cahil ki, eşcinsel varlıklara cok fazla müsama gösteriyor sevgili red devil33 sakin ol şampiyon karar sana ulaşacak hahah :)
  • Liselilere gün doğdu desenize bu yaş sınırından
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

tff karsiliycakla ucretsiz olcak arasinda fark var. Yani maca gelcekler klup yine para kazanmis olcak yani tff ye giricek oyle mi ?

evet takımlar yine parasini alicak, giren tff'ye

sukurler olsun yarabbi

• iyi bir uygulama.
  • Haşmet Babaoğlu: Kadınların ve çocukların arkasına saklanan federasyon!

Fenerbahçe-Manisaspor maçına kadın ve çocukların alınmasına; tribünlerde hoş görüntülerin oluşmasına gazeteler bayıldı...
    Yağlamalar, ballamalar gırla...
    Oysa bilmez miyiz?
    İşler kötü gidiyorsa eğer...
    Vitrine kadınlar ve çocuklar çıkartılır, içerideki kargaşa gözlerden kaçırılır.
    Eski bir "idare" yöntemidir bu!
    Ah, bir de aklı başında sandığım kimi futbol yorumcularının bu uygulamaya methiyeler yağdırması var ki, şaşırtıcı!
    Futbol ortamlarına hâkim ergen erkek öfkesinin yerini ergen kız histerisi alırsa, bunu ilerleme mi sayacağız?
    Oysa neresinden bakarsanız bakın...
    Ortada berbat bir cinsiyet ayrımcılığı var!
    Federasyon Fenerbahçeli kadın taraftarların arkasına saklanarak beceriksizliklerini gözden saklamaya çalışıyor.
    Üstelik Fenerbahçeli kadın taraftarları da doğru anlamalıyız. Onlar "mağdur" duruma düşürüldüğüne inanan bir takımın taraftarları. Tribünlerde coşkuyla yerlerini almalarında bu durumu protesto etme arzusu da yatıyor.
    Yoksa uygulamanın doğruluğu nedeniyle orada değiller. Bir kere şunu bilelim... Ceza kalkmış değil!
    Fenerbahçe'nin "seyircisiz maç" cezası kaldırılmadı.
    O bakımdan ya kadınlar "seyirci"den sayılmıyor (basbayağı süs sayıldıkları ortaya çıktı) ya da sadece erkekler cezalandırıldı!
    Bu saçmalığı gözden kaçırarak, üstelik feminist havalarına girerek uygulamayı alkışlayanları hiç anlayamıyorum! İkincisi... Hanımlar, beyler farkında değil misiniz?
    Neredeyse her gün maç var artık.
    Belki de play-off'a kalmadan kamuoyu futboldan bıkacak, maç lafı bile kusma duygusu uyandıracak!
    Üçüncüsü...
    Her gün maç oynanması demek, medyada ve sokakta her gün maç tartışması demektir.
    Acaba federasyon ve kulüpler şunu mu istiyor...
    Yani maç tartışalım ama şike operasyonunu, yaklaşan UEFA kriterlerini, mali sorunları unutalım.
    Eğer öyleyse, yazıklar olsun hepimize...
    "İçeride" garip şeyler dönüyor ve biz vitrine çıkartılan kadınlara ve çocuklara bakıyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.