Şimdi Ara

Kadınlar %36 Erkekler %64 alışveriş yapıyormuş? Ne dersiniz beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tane spor ayakkabısını takip ediyorum ve 2015 istatistiklerini paylaşmışlar. Kendi online sitelerinde erkeklerin %64 kadınların %36 alışveriş yaptıklarını belirtmişler. Sizce doğru mu? Siz alışverişlerinizi eşinize veya kız arkadaşınıza mı yaptırtıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz? AVM'lerde veya alışveriş yapılan yerlerde hep kadınlar yönlendirdiği için bu istatistik beni bayağı şaşırttı. Beyler artık kendi alışveriş özgürlüğünüzü aldınız mı ne dersiniz?

• Sadece spor ayakkabı içinse normal bana göre. Genel ayakkabı alımına bakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ters yazılmış diyenler artılasın
  • bunu bunu alın burdan.

• Kredi kartlari genelde evin reisi erkeklerin uzerine olduğu için öyle görünüyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstatistiğe nasıl vurdukları önemli
    Bence kadınlar fazla alışveriş yapıyor ama ücreti ödemeye gelince kocasının kredi kartını kullanıyorlar
    E ne oluyor
    Adam alışveriş yapmış oluyor
    Aslında erkekler alışveriş yapmıyor sadece kredi kartı ile ödeme işini yapıyor
    O yüzden kadınlar bence daha fazla alışveriş yapıyorlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Ödemeye göre bir istatistik çıkaracaklarını sanmıyorum. Erkek kategorisinde satılan ürünlere dair bir istatistikdir zaten konu da online satış diyor. Sonuca gelirsek erkek mağazaya gidip görmeye, denemeye üşendiği internetten direk sipariş verir ama kadınlar öyle mi hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.