Şimdi Ara

Kadınlara özel pembe otopark :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani bu kadınlar eşitlikten yana değiller miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

neredeyse butun haber kaynaklari ayni cumleyi yuz defa her paragrafta okutuyor.

kadinlar ozel pembe otopark yapildi

antalyada pembe otopark kadinlara ozel

1metre uzunlugunda pembe otopark yapildi antalyaya

....

bos bos ayni seyi yuz defa tekrar ediyor

+1 bu Saçmalığı anlamıyorum. Isin raconundan mıdır nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana haberlerde izledim.Muhabir anlatırken bir bayan aracını park etmeye çalışıyordu.Aracı yerine park edemedi, sığdıramadı yandaki araç için çizilen kısma taşırdı.
  • Kenshi kullanıcısına yanıt
    Aynen,asıl kendileri salak,erkek yapsa aynı hareketleri öküz oluyor ama kendileri yapınca gayet normal
    Asıl ayırımcılığın büyüğününü kadınlar yapıyorlar, ya bilerek yada işlerine öyle geldiğinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.C.k. kullanıcısına yanıt
    Onlara tercihli yolda yapmak lazım,belki o zaman düzgün kullanırlar. ( %90 oranı onlar içinde geçerli alınmasınlar )

• Neden bayanlar bu konuda hemen gaza geliyor anlamış değilim. Bilimsel deneyler dahi erkeklerin 3 boyutlu analiz, geometrik düşünebilme kapasitesinin kadınlardan üstün olduğunu gösteriyor.

Biz kalkıp bizim hislerimiz sizin kadar kuvvetli. Gözünün içine bakınca anlarız ne olduğunu diyor muyuz?.
    Tamam biz erkekler sığırız belki bir çok konuda ama kabul edin bayanlarda otomobil kullanma konusunda yeteneksiz . Ne güzel daha rahat park etsinler diye düşünülmüş özel yer yapılmış . Park ederken oraya kendi aralarında "çok güzel oldu bu pembe parklar anam ağlıyordu park ederken dediklerini duyar gibiyim. " Bebek arabasıydı , alışverişiydi rahat rahat kapısının açıp koysun işte arabasına. İnsanımız da hakikaten hiç bir şeyi beğenmiyor.

Ayrıca bir arkadaşım Almanya'da bir avm otoparkında benzer bir resmi çekip göndermişti bana. . Normale göre baya baya geniş bir park yeri ayırmışlar bayanlar için.

• Yarın gidip baksan o pembe otopark tıklım tıklım olur.

Otoparktan çıkan her kadına mikrofon tutsalar, hepsi sözleşmiş gibi "Daha da yaygınlaştırılsın" der.

Kullanan sefasını sürer, konsept de kullanmayana dert olur işte haberdeki gibi.

Şahsen bana mavi otopark yapsalar hiç üzerime alınmam, "ben parkedemiyor muyum" triplerine girmem.Gider rahat rahat, geniş geniş park ederim.

Millet bi acayip valla.
  • bunu kadınlara özel diye değil de acemilere özel daha geniş otopark olarak yapsalarmış daha iyi olurmuş çünkü birçok erkeğe sürüş konusunda taş çıkartan kadınlaımız vardır ki en kötü bayan sürücüden daha kötü araç süren erkek sürücülerimiz de vardır

antalyadaki bahsi geçen avm de kadınlar illa pembe otoparka park etmek zorundadır diye bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum sadece kendine güvenemeyen bayan sürücülerimiz pembe otoparkta daha rahat araçlarını park edebilecekler diye düşünülmüştür art niyet aramamak lazım

ama başta da söylediğim gibi bayan otoparkı diye değil de acemi otoparkı diye lanse edilseymiş bu tarz polemiklere maruz kalmayacakmış
  • İyi olmuş zaten onlar 1 metre geniş yapmasa bile kadınlar o 1 metreyi yandan alıyor. Gözümle görmesem inanmazdım ama cevahir AVM de 1 kadın şöför 3 araçlık boş yerin 1 araçlık yerine yanaşmaya çalışıyordu. Arkasında bekledim park etsin yanınada ben park ederim diye beklemekten sıkıldım yanına girdim. Park ettim duvar kenarına indim arabadan baktım bir güvenlik geldi kadına yardımcı olmaya çalıştı ama adamda illahlah etti 2 kişilik yere bırakın siz sorun değil dedi gitti
  • duvarlarda kaplanmalıydı diyen arkadaşa hak veriyorum kadınlar araç kullanmakta ve park etmekte erkeklere nazaran daha çok sıkıntı çekiyorlar sırf eşitlik furyasından ötürü kendilerine sunulan bu imkanı reddetmek neyin kafası
  • Albért Einstein kullanıcısına yanıt
    en sinir olduğum şeylerden birisi. 2 cümle yazı tekrarla 1 sayfaya çıkıyor.
  • nivacı N kullanıcısına yanıt
    birisi ford ka sını 3 araçlık boş yere yerleştiremedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Okuz gibi kapi acip benim kapima vuran bir bayana " napiyorsun be kadin " dedigimde uff snn be slk lafini duyacagima varsin pembe parka yerine park etsinler.

++++++

bisey desen olmuo bayanlara

bence olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 18 Şubat 2014; 2:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı fotoğrafların bilerek çekildiği kanaatindeyim.
    Örneğin sarı çizgiyi ortalamış birisinin belki yan tarafında bir araç vardı ve aracını oraya koydu ?
    Sıra ta en baştan bozuktu. Kim biliyor ??

Ek olarak araçların plakalarının açık olması özel hayatı ihlal kabul ediyorum. Kendi aracımı ve plakamı görsem çok kızardım.

Biraz anlayış, iyi niyetve çözüm için yaklaşım ! Lütfen !

• Aracımı tıkış pıkış yer park etmektense o alana park etmeye razıyım. Kim ne derse desin.

Not: bence saçma bir uygulama olmuş.

• Gördüğüm kadarıyla Akıllı kadınlar bu uygulamaya karşı çıkıyor.
  • Seksist ve ayrımcı yorumlar birikmiştir diye bir girdim konuya, ağzım açık kaldı. Helal lan donanımhaber, çizgiyi iyi biliyorsunuz. Bu uygulamadan sizlerin de rahatsız olmuş olması sevindirici.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.