Şimdi Ara

Kadınlara özgürlük hakkınız dediniz bakın ne oldu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir aile bir kızı belli bir yere kadar yetiştirebilir o kız kötü bir arkadaş çevresine düştüyse o kız bitmiştir.erkeklerdede aynı şey var kötü ortamdan oluşuyor bu kötü ortama karışmamak için asosyal olmak lazım.erkekler asosyal olmayı bilgisayar oyunları oynaya oynaya öğreniyor ama kızlar bilgisayar oyunu sevmiyor bu yüzden dışarıda arkadaşlarıyla buluşuyorlar sürekli çünkü onlar özgür.dışarıdayken özgürleşmeyi öğreniyorlar.evdekiler ise dışarıdaki özgürlüğün farkında olmayan masum insanlar...

• tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgürlük ne? yeniliyor mu?
  • Biri özgürlük mü dedi

• Gayette kişiye gore değişir.Ben ne ortamlar gordum ama hiç bir kötü alışkanlığım yok

• Youtube'a scorp yazın bakalım.Neler neler çıkıyor.Bunların babası %100 bakireliği önemsemeyen tiplerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4A1-S -- 10 Ocak 2016; 16:23:49 >
  • Önemli olan şu:sen bu kötü alışkanlıklara düşecek kadar iradesiz misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailenin verdigi egitime gore degisir

• adam haklı

• Ne demiş bu değişik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bu zamana kadar öyle pis insanlarla tanıştım yeri geldi onların ortamlarına girdim ama bir kere bile çizgimi kaybetmedim hep kendi yolum vardı hep o yoldan ilerledim o kendini arkadaş için kaybeden insanlar ise sosyal olmaya çalışan eziklerdir. Kendimi önümdeki koca hayatımı rezil etmektense asosyal olurum mesleğim işime göre bir çevrem olur ve o çevre ile yoluma devam ederim.
  • Karakter çok önemli bir husus burada. Ben çok sosyal olupta kendi karakterinden ödün vermeyen insanlar tanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.