Kadınların hiçbir şey yokken bile internette erkek dediğin zengin olacak, 1.85 üstü olacak, kaslı olacak, romantik olacak gibi paylaşımlar yapmaları sizce de özellikle genç erkeklere zarar vermez mi? Genç erkeklerden kastım yaşı çok çok genç olanlar yani ergenliğin sonlarında, liseyi yeni bitirmiş delikanlıları kastediyorum. (17-20 yaş) Ayrıca kadınlar bu zorbalığı sadece internette değil gerçek yaşamda da yapıyorlar. Hatta hiç alakaları olmayan erkeklere bile bu zorbalığı yapmaya kendilerine hak görüyorlar. Kendim üzerinden örnek vermek istiyorum. Ben eylülde 24 yaşında olacağım. Lakin 18-19 yaşlarımdayken internette bu tarz paylaşımlar görünce kendimi aşağılanmış hissediyordum. Yani bir de hayatım boyunca hiçbir zaman karı kız peşinde koşan bir insan olmadım. Hatta karşı cinsle arkadaş olmaya bile çabalamadım. Yani benim onlara karşı hiçbir ilgim yokken benden nasıl onlar için daha iyi bir görünüme sahip olmamı ya da daha zengin olmamı beklerler? Bu çok adice ve hadsizce! Ayrıca 18-19 yaşlarında böyle saçma şeylere şahit olmak beni ister istemez kötü etkiliyordu. Yani zaten ergenlikten çıkmaz üzere olan bir delikanlısınız. Bir de karşı cinsin yüzsüzce bu hadsiz davranışlarına maruz kalıyorsunuz. Hatta tam 5 yıl önce bu aylarda bedenimden nefret ettiğim intihara kalkıştığım bir dönem de yaşadım. Bu forumdaki çoğu kişi erkek olduğundan ben de bunları anlatmakta bir engel görmüyorum. Peki bu zorbalıklarla genç erkekler olarak nasıl baş edebiliriz? Önerileriniz nelerdir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme